Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1246353 kartus)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7950: 2015 Rugsėjo 26, 12:19:38 »
http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=151
Neisejo vakar pasiimt is to zmogaus ir pasitikrint, bandysiu Tomio varijanta su kompu pabandyt del vakumo tikrinimo.
pas mane 4.2 astunkei irgi salta kol yra trauka zymiai geresne nei pasilusios ,  vakumus esu pakeites bet pastebejau viena dalyka kai masina uzvesta priejus prie benzo bako gale girdisi zyzimas toks atsukus denzo bako kamsti zyzimas dingsta , uzsuku kamsti vel atsiranda,  kiek zinau situose motoruose taip pat bake yra vakumas, gal ce beda pas mane , gal kokia tarpine kuro pludes ar benzo surbliuko  praleidzia ora i baka , nes tos gumos man buvo issilydziusios nuo senumo bei benzo tai negaves astunkiniu uzdejau tokias aptemptas labai nuo kitokios masinos tai gal ce bedele yra :V
Pas mus labai panasi problema, bet buvo man viskas dinge laikinai, nes motoras kuri dejau nebuvo mates duju, rida nebuvo didele tai dingo ir vibracijos dingo ir trauka geresne ryte, bet viskas sugrizo, su trauka tas tas pats bajeris dabar kaip angsciau. Tik vibracija ryskiai mazesne atgal sugrizo, reikia ramiai masinoj sedet, kad jaustusi :) apsukos nesokineja. Bet su motoru keiciau lambda viena tai ji galejo itakot ir ja vistiek dabar po kokiu 200-300km ant duju vaziavimo ismeta ant bendzino uzkuri istrini ir nebeatsiranda. Siaip traukos pas mane truksta siuo metu 2500rmp geriausiai juntama ji man kiekviena pavara po to kas i virsu jau ji vangiai i gaza reguoja. Zodziu turim daryt eskiu ir siaip v8 meeta pasiimt kompus laidus irankiu ir matuot slegiui is Domo tada gal rasim slieku :bedantis: draugo a8 jokiu pulsavimu neturi ir t.t.. Pas mus kazkas ne taip cia