Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1204419 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7925: 2015 Rugsėjo 24, 01:38:30 »
Bet su trauka pas tave viskas gerai? Nejauti nuostolio? Dar vienas pastebejimas tolygiai spaudziant gaza buna pramusa ant traukos porai sekundziu gal ir ijungus degima gazo sklende netolygiai zirzia, nustoja ir vel priblesta ir vel cypia, adaptacija kazka duos ar keist i kita? Pas mane evap klaida mete, bet dingo ir taip ji buvo nes buvo atjungta ir uzkurta manau tik del to :V Ir kaip galvoji sia problema
Issprest jeigu tai evap?

A fig suprasi, aš net nežinau kaip tūrį s6 važiuoti, man ji niekada nevalomos, sunki karvė ir tiek, aišku ir su kuom lyginsime :)
Dėl sklendės žinok čia normalu, pas mane irgi zirzia keletas sekundžių diegimą įjungus.
Evap jau beveik viską peržiūrėjau apart kanistro, tingiu labai jį lupti lauk... O sprendimas paprastas, išprogramuoji jį ir dedi kamštį bako su ventiliacija :) o evap įėjimą į įsiurbimo kilimą blokuoji, tie žaliųjų š tik galvos skausmas...
Dar pas mane stabdant jau beveik sustojus suburbuliuoja lyg gestu, bet neužgesta, kaip pas tave?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugsėjo 24, 01:47:12 sukūrė slashas »