Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1204435 kartus)

drunkenmaster

• Svečias
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5550: 2011 Sausio 25, 22:37:23 »
pasimatuok kiek rodo kai su IR termometru matuoji patį MFTS.

ai su ta temperatūra man pačiam keista
Pabandysiu, jei surasiu kur tokį termometrą :V :D

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5551: 2011 Sausio 26, 00:48:26 »
vyrai nuo kokio matoro deda velenelius i aan , ta prasme nuo kokio atmosferiko, esu girdejes ganda kad ten fazes aukstenses ar kaip ten zodziu ale geriau, kas gali paneigti? ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5552: 2011 Sausio 26, 08:23:03 »
vyrai nuo kokio matoro deda velenelius i aan , ta prasme nuo kokio atmosferiko, esu girdejes ganda kad ten fazes aukstenses ar kaip ten zodziu ale geriau, kas gali paneigti? ;)
7A

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5553: 2011 Sausio 27, 13:39:16 »
hebryte gal kas turit parduot aan paskirstymo veleneli, isiurbimo-ta su dantratuku...

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5554: 2011 Sausio 27, 16:29:46 »
Sveiki, gal kas zinot kurioj tiksliai vietoj stovi salono oro cirkuliacine sklende, kuri atsidaro/uzsidaro klimoj paspaudus desine apatine kampine knopke  ;) nes pas mane ji neuzsidaro..

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5555: 2011 Sausio 27, 17:34:02 »
Grįžtant prie MFTS temos, šiandien patikrinau tą daviklį, kaip aprašyta čia: http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/cooling.html#test_gauge ir nieko, skydelyje rodyklė nė krust :V Be to, radau, kad pas mane pats MFTS turi 3 kontaktus, o fiškėj yra 4. Tai kaip čia gaunasi, gamykliškai jis pas mane turėtų būt 3 ar 4 kontaktų? Ar tas papildomas + 12V (ne)reikalingas?
Ir dar, ar eSkėj yra šitie davikliai http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/10vcoolt.html ? Nes blyn kiek ieškojau, nieko neradau :V :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 27, 17:35:57 sukūrė roberttinas »

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5556: 2011 Sausio 27, 17:35:41 »
Grįžtant prie MFTS temos, šiandien patikrinau tą daviklį, kaip aprašyta čia: http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/cooling.html#test_gauge ir nieko, skydelyje rodyklė nė krust :V Be to, radau, kad pas mane pats MFTS turi 3 kontaktus, o fiškėj yra 4. Tai kaip čia gaunasi, gamykliškai jis pas mane turėtų būt 3 ar 4 kontaktų? Ar tas papildomas + 12V (ne)reikalingas?
pas mane ir 3.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5557: 2011 Sausio 27, 17:36:07 »
papildomas +12 nebereikalingas naujesniuose davikliuose.

panašu, kad arba skydeliui arba laidams pypėc. Galinio diffo blokiruotė veikia?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5558: 2011 Sausio 27, 17:38:49 »
Galinio diffo blokiruotė veikia?
Kaip užeina :D O prie ko jinai čia? Senas skydelis grybavo, neseniai kitą pajamiau ir iš dviejų vieną sulipdžiau. O pats MFTS negali būti parėjęs?

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5559: 2011 Sausio 27, 22:18:31 »
toks subtilus reikalisukas, kaip reikai holo davikli pastatyti? ne jis ten degima reguliuoja? kiek laipsniu kur kokios mietkes turi but?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5560: 2011 Sausio 28, 00:14:56 »
Jei tu apie velenelio padeties davikli tai nelabai tu ir pastatysi ji ant aan, kaip prisukai taip ir stoves

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5561: 2011 Sausio 28, 01:24:18 »
kur slepiasi avanto galinio bamperio varžtai ? 

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5562: 2011 Sausio 28, 01:31:39 »
Jei tu apie velenelio padeties davikli tai nelabai tu ir pastatysi ji ant aan, kaip prisukai taip ir stoves

jis ne apie tai ;)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5563: 2011 Sausio 28, 11:03:10 »
kur slepiasi avanto galinio bamperio varžtai ? 

iki zapaskės atsiardyk ir truputį patraukus medžiagas bus matyt varžtai. Galiu truputuką suklysti, nes prieš porą metų tik bamperį ėmiau žemėn  :D

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5564: 2011 Sausio 28, 16:22:23 »

jis ne apie tai ;)

o apie ka?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5565: 2011 Sausio 28, 16:50:32 »
yra metke berods ant pacio hallo  nuemus ta dangteli.

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5566: 2011 Sausio 28, 19:52:59 »
agha, na ziuresim... dabar toks variantas, bandau pagrindini skyva nusimt, tai zodziu neisvaizduoju kokiais budais atsukt ji reikia, su oriniu pikstalietu sukau, dar su starteriu dauzt meginau... negi reikes spec iranki darytis??? o gal ten tas varztas i kita puse sukasi???

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5567: 2011 Sausio 28, 20:28:50 »
agha, na ziuresim... dabar toks variantas, bandau pagrindini skyva nusimt, tai zodziu neisvaizduoju kokiais budais atsukt ji reikia, su oriniu pikstalietu sukau, dar su starteriu dauzt meginau... negi reikes spec iranki darytis??? o gal ten tas varztas i kita puse sukasi???
pasiimi stiiiipruuuu rakta iiiiilgaaaaa vamzdi, jungi 5 pavara uzmini stabdzius ir suki pries lakrodi is visu jegu, jei prasuksi sankaba, kaip man buvo, tai isimi starteri, kisi tarp smagracio dantu montyruote taip, kad variklis nesisuktu ir tada atsisuka lengvai  :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5568: 2011 Sausio 28, 20:57:48 »

jis ne apie tai ;)

o apie ka?

jis apie holo davikli :D

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5569: 2011 Sausio 28, 22:54:13 »
vyrai nutruko paskirtsymo velenelio dalis kuri suka holo davikli ar kaip ten jis vadinasi, kodel taip atsitiko? kiek kainuoja velenelis? gal kas turit stock?
tau siap sau nutrukti negalejo is lempos,suka jis ne holo davikli o tramplioriu,pasitikrink pati tramplioriu nes buvo vienam tokia beda-pasirodo strikdavo pats tramliorius ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5570: 2011 Sausio 28, 22:57:19 »
na tai ka, jau oficialiai galiu keist parasa profilio, automatas praeitis - welcome 6 gang  :D :G dar liko pora smulkmenu ryt ryte davest bet apskritai masina jau rieda  (aa)
keiciant i mechanine nereikejo keisti reduktoriaus,pusasiai tiko nuo automato?

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5571: 2011 Sausio 28, 23:03:34 »
vyrai nutruko paskirtsymo velenelio dalis kuri suka holo davikli ar kaip ten jis vadinasi, kodel taip atsitiko? kiek kainuoja velenelis? gal kas turit stock?
tau siap sau nutrukti negalejo is lempos,suka jis ne holo davikli o tramplioriu,pasitikrink pati tramplioriu nes buvo vienam tokia beda-pasirodo strikdavo pats tramliorius ;)
holai buvo priekyje ir gale :) aale tramplioriuje :) 2 skirtingi buvo :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5572: 2011 Sausio 28, 23:22:17 »
pasiimi stiiiipruuuu rakta iiiiilgaaaaa vamzdi, jungi 5 pavara uzmini stabdzius ir suki pries lakrodi is visu jegu, jei prasuksi sankaba, kaip man buvo, tai isimi starteri, kisi tarp smagracio dantu montyruote taip, kad variklis nesisuktu ir tada atsisuka lengvai  :D
netyčia nuslysta montyruotė, supisi smagračio dantis ir tada ieškai kito :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5573: 2011 Sausio 28, 23:30:42 »
Ainu paziuresiu keli holai pas mane tramplioriuje pasislepe (aa)

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5574: 2011 Sausio 29, 00:25:46 »
Ainu paziuresiu keli holai pas mane tramplioriuje pasislepe (aa)
ta prasme 2 variantai priekyje arba gale