Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1204398 kartus)

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #225: 2007 Gruodžio 10, 20:11:46 »
vienas forumietis siule oro sklende prasiplaut, ten siulelis kazkoks yra ar kazkas pan, nu vnz jis gali tepalu but apsinese, pas mane dar vienos zvakes pypkes galas atluzes ir zvakes nekeistos galbut del sito...

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #226: 2007 Gruodžio 10, 23:59:05 »
kiek galima moket uz tokius ratus r17 nuo s6 be padangu?  :V

Evaldas

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #227: 2007 Gruodžio 11, 08:09:25 »
Iki 2000lt, jei su normaliomis padangomis.

Neprisijungęs deifisas

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #228: 2007 Gruodžio 11, 09:24:49 »
Na as savo oro sklende irgi isploviau su langu valikliu, visa isvaliau ir isdziovinau - blizgejo,  bet nieko nepadejo. oro filtra keiciau, pypkes gabaliukas irgi vienas atluzes bet su gera izoliacija tai apsukau kad nepramusinetu bet niekas nepadeda.

Dar ka pastebejau, lygiame kelyje tarp 2 ir 3 stuku apsuku antra pavara masinos galas lyg supasi nu toks svelnu supimas, galvojau kad padangos kaltos gal koks mazas guzas atsirades ar dar kas, bet ne valnio, pakeisti sailentblokai kurie trim varstais prie kebulo sukasi nes tie atrode prasciausiai, po keitimo padarytas ratu suvedimas bet vis vien beda nedingsta ypac lygiame kelyje ir antra pavara kitom nelabai jauciasi del didesnio greicio.

Neprisijungęs audiofanas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #229: 2007 Gruodžio 11, 14:22:59 »
cia su tuo trukciojimu daug kam tas pats pasireiskia, pas mane jei tolygiai gaza spaudi tai netruxi, bet jei iskart uzmini tai atrodo, kad uzpila zvakes...per ziema tikiuosi rast liga.

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #230: 2007 Gruodžio 11, 15:22:53 »
nu taip, jei palengva spaudi gaza tai atrodo nieko, bet taip staigiau numinu tai irgi patrukcioje...

flex

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #231: 2007 Gruodžio 11, 17:48:01 »
nu taip, jei palengva spaudi gaza tai atrodo nieko, bet taip staigiau numinu tai irgi patrukcioje...

O žvakės kada keistos? Ant dujų gal važinėji? :V

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #232: 2007 Gruodžio 11, 22:11:24 »
nu ne, ne su dujomis vazineju, dujos man yra blogis. Zvakes pakeistos pries kokius 2 men...

Neprisijungęs audiofanas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #233: 2007 Gruodžio 11, 22:20:38 »
kokias zvakes dejai? kiek sumokejai?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #234: 2007 Gruodžio 11, 23:24:34 »
nudugniai pasitikrink ar nera praleidimų išmetimo sistemoje, kad ir mažiausių.
O jei norėsi tikrai teisingai pasitikrint, tai išmetimas tikrinamas su suspaustu oru i ismetimo vamzdi. Tik reik taip padaryt, užsandarint, kad sukelt slėgį bent iki 6 barų. Variklis išjungtas žinoma ir geriausia mažiau nei šiltas. Tai va paleidi orą iki reikiamo slėgiu ir žiūri visus sujungimus, nu viską su muilo tirpalu, kaip kad padangas ant skylių tikrini  :D. Skylės išmetimo sistemoje laabai įtakoja variklio darbą  (+). Žinoma reiktų patikrint ir kuro padavimo liniją, bet čia jau kita istorija  (h)

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #235: 2007 Gruodžio 12, 12:12:13 »
O jei norėsi tikrai teisingai pasitikrint, tai išmetimas tikrinamas su suspaustu oru i ismetimo vamzdi. Tik reik taip padaryt, užsandarint, kad sukelt slėgį bent iki 6 barų. Variklis išjungtas žinoma ir geriausia mažiau nei šiltas. Tai va paleidi orą iki reikiamo slėgiu ir žiūri visus sujungimus, nu viską su muilo tirpalu, kaip kad padangas ant skylių tikrini  :D. Skylės išmetimo sistemoje laabai įtakoja variklio darbą  (+). Žinoma reiktų patikrint ir kuro padavimo liniją, bet čia jau kita istorija  (h)

ismetime yra viena maza maza skylute prie paskutinio bakelio... servisas ir 3 karto nesugebejo jos uzvirint :D ner kataliku, va cia jauciu gali ir but bedos... parejas lamda, tai jauciu man del jo ir trukcioje, netraukia ir srebia kura... Bet kad negaunu to lamda kur gedis080 buvo parases BOSH.. siulo ten kazkoki kita uz 230 pinigu, bet ne boshas... reiks kitose pardese pasikuis del lamda...

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #236: 2007 Gruodžio 12, 12:16:47 »
kokias zvakes dejai? kiek sumokejai?

zvakes pirktos is audi centro NGK. viena 56 lt. tik zvakes tipo dabar neatsimenu  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 12, 12:21:45 sukūrė AntibiotiC »

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #237: 2007 Gruodžio 12, 12:48:53 »

ismetime yra viena maza maza skylute prie paskutinio bakelio... servisas ir 3 karto nesugebejo jos uzvirint :D ner kataliku, va cia jauciu gali ir but bedos... parejas lamda, tai jauciu man del jo ir trukcioje, netraukia ir srebia kura... Bet kad negaunu to lamda kur gedis080 buvo parases BOSH.. siulo ten kazkoki kita uz 230 pinigu, bet ne boshas... reiks kitose pardese pasikuis del lamda...

ismetimo sistemos sandarumas neturi VISISkai jokios itakos turbininio mataro darbui ;) geriausias tokiam matarui duslius butu vien tik kelnes :D
 isimk oro srauto matuokle ir oro temperaturos davikli (isiurbimo kolektoriuj) ir praplauk anuos su carbcleaneriu ;) su Oro srauto matuokle atsargiai, kai purksi- nepurksk is arti i ta platinini siula, nes gali ji nupurkst su visam :D Taip pat patartina  srauto matuokles kontaktus pravalyt gerai su svitriniu ;)  bet siaip, cia lengviausi sprendimo budai.. o gali but kruva dar visokiu.. babinos, liamda, knockai..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #238: 2007 Gruodžio 12, 13:15:17 »
zvakes pirktos is audi centro NGK. viena 56 lt. tik zvakes tipo dabar neatsimenu  ?!?

Juk ta lianbda nebūtina Bosch dėt - aš tik taip kaip pavyzdį su kodu nurodžiau, taip pat ir VAG'o. Bet jei nera katalizatorių tai liambda kitoks eina
VAG'o 053906265; arba BOSCH'o 0258003995, arba kad ir Beru 0824010028; NGK 0269; Febi 21432.
O kas per kaina NGK žvakių  :O :O :O - Tu jas iš audicentro pirkai ?? Jie ten tokį antkainį užsimeta... NGK tau tokios priklauso
http://www.ngk.com/results_app.asp?AAIA=1009325
VAG'o kodas 101000016AA jei ką. blyn man į V8 NGK po 20lt/vnt kainavo  :V :V
'aris' dėl išmetimo sistemos - man tai naujiena, kad būtent turbininiam varikliui skylės išmetime neturi reikšmės  ?!? bet tai liambda ir pradeda blūdyti dėl tų skylių, o vat jei į auto neina liamda, tada dar gal gal........

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #239: 2007 Gruodžio 12, 13:28:46 »
Kam yra daromas kuo platesnis ir laisvesnis ismetimas turbininiams matarams? ;) Ypac po arkliu kelimo.. O liamda.. geriausia, aisku, imt boschine, bet kaina kartais kandziojasi.. O tos visos aftermarket universalios liamdos yr  :f net geriausia is tokiu ngk-ntk nelaiko ilgai.. Tokiu atveju, nuvaziuociau i koki srota, paimciau nuo kokios audi/vw 1.8 >00m placiavarze liamda uz pigiai ir vazineciau issisiepes ;) NGK zvakiu kaina beveik normali  (+) galima keliais litais pigiau paimt, bet tokios jau tos zvakiu kainos 2.2 20v T varikliams.. specifines anos ir nereik lygint su v8 zvakem  (h)
 Siaip, galima butu patikrint kas ten kaip su ta s4 yra.. kiek matau is kauno zmogus.. 

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #240: 2007 Gruodžio 12, 16:27:21 »
Kam yra daromas kuo platesnis ir laisvesnis ismetimas turbininiams matarams? ;) Ypac po arkliu kelimo.. O liamda.. geriausia, aisku, imt boschine, bet kaina kartais kandziojasi.. O tos visos aftermarket universalios liamdos yr  :f net geriausia is tokiu ngk-ntk nelaiko ilgai.. Tokiu atveju, nuvaziuociau i koki srota, paimciau nuo kokios audi/vw 1.8 >00m placiavarze liamda uz pigiai ir vazineciau issisiepes ;) NGK zvakiu kaina beveik normali  (+) galima keliais litais pigiau paimt, bet tokios jau tos zvakiu kainos 2.2 20v T varikliams.. specifines anos ir nereik lygint su v8 zvakem  (h)
 Siaip, galima butu patikrint kas ten kaip su ta s4 yra.. kiek matau is kauno zmogus.. 

visai nebeturi ką veikt jei tokiais dalykais užsiimsi? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #241: 2007 Gruodžio 12, 17:51:50 »

visai nebeturi ką veikt jei tokiais dalykais užsiimsi? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

cia klaustukas apie tai, kad butu galima patikrint auto  ? :D :D :D :D :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 12, 18:25:33 sukūrė AntibiotiC »

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #242: 2007 Gruodžio 12, 18:08:15 »
gedis >>>>> zvakes is audi centro... manau, kad antkainis toks, o gal ir ne... buvau turguj, gi galvojau S4 zenkliuka ant priekio gal rasiu  (!?) tai maciau turguj tokias pat atrodo zvakes... tai tu kaina turguj 35 lt vnt. ggal ir apsisoviau...

aris >>>> svajoju kazka apie tiesiogini ismetima  ir didesni IC, bet galvoju dar vis ar tikrai man to reik...i dragus gi nevaziuosi si tokiu svoriu ;) na tai nieko aisku nereiskia turbut, bet kai buvau numoves vis dusle iki pat "kelniu" tai ana visiskai "netrauke" ;)  :D :D

siandien vel susinervijau.... tepalo nutekejimas toj vietoj, kur turetu stovet skriejikas (nezinau kaip ta daikta pavadint).. ir dar babina atrodo viena kazko pazaliavus.... nujauciu ka tai reiskia ir iskur tie trukciojimai ir CHECK ENGINE lempute dega.... panasu, kad viskas aiskeja.... jei dar kas neislys..

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #243: 2007 Gruodžio 12, 18:12:20 »

Juk ta lianbda nebūtina Bosch dėt - aš tik taip kaip pavyzdį su kodu nurodžiau, ......

suprantu kad nebutinai toki ;) bet kad tas pavadinimas labai jau keistai nuskambejo to produkto kuri siule ;) jei kitokio nerasiu - jamsiu ta kuri siule... aris siule su srotais uzsiimt.. na manau tai paskutine mano viltis bus jei naujo negausiu....
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 12, 18:24:19 sukūrė AntibiotiC »

Neprisijungęs deifisas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #244: 2007 Gruodžio 13, 08:50:19 »
Tai va koki ganda girdejau, kadangi pas mane katalizatoriai parduoti  speju kad pas daugeli ju nebera, tai meistriukas sako tau ir liembda nereikalingas  visiskai, is fiskes atjunk, liambda juk matavo rodmenis kai buvo katalizai, o dabar kai ju nera jokio pasipriesinimo ( slegio) tiesiai i duslintuva dujos ,  tai ji ir klaidingus rodmenis perduoda apie deguonies kieki. Idomu kiek tame pasakyme tiesos?   :V   Tas trukciojimas gal dar gali buti nuo nesandaraus imetimo kolektoriaus, nes pastebejau kad jis nera sandarus: spizius turi savybe trukineti,  tai atidziau pasiziurejus matosi irtukimai ir apruke nuo ismetimo duju suodziais.    :/ 

P.S.  Savaitgali virinausi duslintuva ir buvau nuemes nuo kelniu, tai ispudingas variklio darbas ir garsas kai uzsipucia turba   :-] (teko pavaziuoti keleta ratu). Tiesa - dviese nesem duslintuva sunkus gyvate :) .

Evaldas

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #245: 2007 Gruodžio 13, 08:51:55 »
Dviems mašinoms išpjovęs katalizatorius buvau, bet liambdos veikė kaip veikusios, jokių problemų nebuvo.

Neprisijungęs deifisas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #246: 2007 Gruodžio 13, 09:15:54 »
Tai veikt jos ir veiktu juk prie ju nieks nagu nekiso, kalbu ar jos neklaidina kompo kai katalizu nera.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #247: 2007 Gruodžio 13, 13:32:00 »
Tai veikt jos ir veiktu juk prie ju nieks nagu nekiso, kalbu ar jos neklaidina kompo kai katalizu nera.
tai va man ir įdomu, kaip su parodymais kompui, nes tada tas liambdos skirtingos į tą patį auto su katalizu ir be jo ??  ?!? ?!?

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #248: 2007 Gruodžio 13, 13:35:16 »
Tai va koki ganda girdejau, kadangi pas mane katalizatoriai parduoti  speju kad pas daugeli ju nebera, tai meistriukas sako tau ir liembda nereikalingas  visiskai, is fiskes atjunk, liambda juk matavo rodmenis kai buvo katalizai, o dabar kai ju nera jokio pasipriesinimo ( slegio) tiesiai i duslintuva dujos ,  tai ji ir klaidingus rodmenis perduoda apie deguonies kieki. Idomu kiek tame pasakyme tiesos?   :V   Tas trukciojimas gal dar gali buti nuo nesandaraus imetimo kolektoriaus, nes pastebejau kad jis nera sandarus: spizius turi savybe trukineti,  tai atidziau pasiziurejus matosi irtukimai ir apruke nuo ismetimo duju suodziais.    :/ 

P.S.  Savaitgali virinausi duslintuva ir buvau nuemes nuo kelniu, tai ispudingas variklio darbas ir garsas kai uzsipucia turba   :-] (teko pavaziuoti keleta ratu). Tiesa - dviese nesem duslintuva sunkus gyvate :) .

oho :D geras meistriukas buvo :D :D :D tai tu ir taip gali pabandyt kas bus isemes liamdos saugikli ;)
 ismetimas neitakoja jokiems trukciojimams.. o su koliku turi beda- jei mikro itrukimai tik, t.p, jei tik kada salta kazkas girdis, tada dar dar, nes ikaitus kolikui anie dingsta, bet jei sakai, kad apjuode visur- prastai..

Neprisijungęs deifisas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #249: 2007 Gruodžio 14, 08:29:16 »
Matau kad nieks irgi nezino apie lemdos parodymu tikruma be katalizatoriu  :V .
To aris :nu tai galima tiesiai is fiskes istraukti ta liambda variklio skyriuje, o ne su saugikliais zaisti.