Kartais atrodo, kad reikia uzvesti atskira tema, pavadinimu "pradinuku lygio klausimai ir atsakymai apie S ir RS mashinas" :[
vazevau su ceske ir su s4 na man pasirode kad s4 didesne ir erdvesne idomu todel ir klausiu ?
o dabar siaip klausimas kas turi c4/s4 2.2 t : ar pas jusu s4 nedega skydelyje lempute "stabdziu sistemos gedimas"? as cia bandziau remontuotis tai pasake kad tipo chujova stabdziu sistema ir nesudaro pakankamo slegio, pakomentuokit plz ar ir jums tokia beda buvo
del kebulo tai ten pagrinde tik kad arkos priekines platesnes, siaip dydis turetu but tas pat. o dabar siaip klausimas kas turi c4/s4 2.2 t : ar pas jusu s4 nedega skydelyje lempute "stabdziu sistemos gedimas"? as cia bandziau remontuotis tai pasake kad tipo chujova stabdziu sistema ir nesudaro pakankamo slegio, pakomentuokit plz ar ir jums tokia beda buvo
pas mane 9Citata iš: Vaidaz 2008 Sausio 13, 21:18:14 del kebulo tai ten pagrinde tik kad arkos priekines platesnes, siaip dydis turetu but tas pat. o dabar siaip klausimas kas turi c4/s4 2.2 t : ar pas jusu s4 nedega skydelyje lempute "stabdziu sistemos gedimas"? as cia bandziau remontuotis tai pasake kad tipo chujova stabdziu sistema ir nesudaro pakankamo slegio, pakomentuokit plz ar ir jums tokia beda buvo 6 s6 2.2t taj irgi dega tas pats , bet as zinau del ko dega pas mane bent del to kad vairo stiprintuvo siurbliukas isejes pas mane ir nera spaudimo . o kiek zinau vairo stiprintuvo siurbliukas sudaro spaudima ir stabdziams lygtajs ;]
jai kas gali paziurekit kiek panasiai bar ipucia turbina kai pakaitini begi [/quotepas mane 1,2 bar
pas mane irgi panasiai kai stovi 0.3-0.5 bar rodo. turbina manau visada veikia tik nuo 1950 apsuku s4 ben jau toms iki 94m ima turbina veikti pilnai. ir dra keistai rodo elektroninis spidometras, kazkodel 7 km maziau nei mechaninis. ar taip pas visus?
kazko nesuprantu.. man daba idomu pasidare... o kaip tada paaiskint toki varijanta... Stovint pas manyyy rodo 0.5-0.6 bar tas stock'inis gauge'as.. spaudziant gazo pedala savaime aisku pradeda skaiciai augt... tarkim anie neisauga iki 1bar (tarkim kokia 0.9bar) nes tapke nepaspausta labai dauk... tai taip iseina, kad isiurbimo kolektoriuje vis dar bus vakuumas kad net ir siek tiek bus paspaustas akseleratorius ?? bet juk taip nelabai gali but kiek as suprantu... .
pas mane rode kai 2 begiu numyniau iki red line 2.3 bar tai reiskias 1.3 baro pute kiek suprantu
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas