Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dėl Audi S4  (Skaityta 78489 kartus)

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl Audi S4
« Atsakymas #575: 2012 Spalio 15, 11:52:25 »
O a turiu A6 C4 96m 2.5tdi Q ir kadanors ir visai pagalvociau apie 2.2T, kodel zmogu nuo sio varianto atkalbinejat?
sveikinu gera masina turi,po eskes apie tokia svajojau... bet paemiau dyzelini peza 607. taip dziugina kai trasoj 5,5ltr ima,po eso atsikratimo buvau patenkintas netas zodis. i metus nuvaziuodavau ~40 000km su esu,tai ant dyzelio pasijaute didelis skirtumas pinigineja.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2012 Spalio 15, 11:56:28 »
tai jau esu isiskaites ir perskaites visa tema apie esus...del to dar karta pasikartosiu 4.2 nenoriu del to kad kuro ima daugiau...o 2.2t neturiu galvoja kelt kw o vazinet ekonomiskiau...noriu keliu dalyku kurie ir yra nesuderinami...tai geras variklis,tinkama deze ir c4 kebulas bei quattro. :-{
tai didelis skirtumas 1 ar 2 litrai dujų mieste. :D o išliekamoji vertė v8 manau žymiai didesnė, neveltui skelbimuose 2,2t pilna, o v8 tik per šventes pasirodo.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2012 Spalio 15, 13:30:59 »
turejau s4(c4) 6 begis taupumo neduoda vaziuojant 100km/h 2,500 aps/min. yra trumpinti kiti begiai 3-4-5 kad pagerint isibegejima,o taupumui nelabai ten itakos daug turi,dyzeliui kita kalba,kai 6 ijungi ir lekdamas vos ne 140 turi tik 2000 aps.
o galvojau kad kokia virs 2000aps bus tik,pas mane v6 2.6 vaziuojant 100km/h yra mazdaug 2800aps.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2012 Spalio 15, 13:37:14 »
nes masina yra tokia,kad su stock vazinet uzknisa ir nuobodu,dyzeliai dabar galingesni.... o aplent kazka norisi nes tipo eske,kaip cia nusileisi.... tada prasideda beviltiskas pinigu kisimas i varykli.... eina tukstanciai,dar tukstanciai,galo tam nera.... pagaliau kazka aplenki is naujasniu modeliu,malonu palieka netas zodis... bet sukista jau kokie 5000lt ant 340ag tada koki menesi palakstai,pasidaro nebeidomu,nevalina. galvoji ar dar kist pinigu,ar geriau uz visus tuos sukistus pinigus buciau geresniu metu masina,galingesne nusipirkes.....(masina niekada gerai nevaziuoja,visada knis prota,tas ziauriai eda nervus!!!! tai tas negerai,tai tas parejo,tai netraukia kaip jam uzeis,kaprizingas varyklis) tai esme tokia,kad geriau pataupyt ir nusipirkt masina,o ne sena lauza,su kuriuo geda bus kur nuvaziuot,na nebent pro kokia aikstute kur su bulkom sedi vaikai ir svajoja apie eske.... minusas,draudimas,tau nieko nekompensuos,tavo ikisto tiunigo,avarija ir gauni kaip uz paprasta sena masinele kurios verte ~6000lt jei ne maziau.
manau protingai pasakyta,tavo pasakymu manau yra idealiausias variantas a6 c4 103km quattro,tik va beda kad as dyzelio nenoriu.man reikalingas bendzas del kitu priezasciu :) draugas turi 103km+ chip tai tikrai smagiai vaziuoja tiek is vietos tiek nuo 100km/h .abu bandem sustartuot nuo 100km/h jis su 103kw+chip,pas mane 110kw v6,tai mane dejo pro sona tik paskui nuo 160-180km/h as su juo susilyginau ir prie 210km/h aplenkiau.aisku yra nezinomas tikslus greitis,cia tik pagal taksometra.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2012 Spalio 15, 13:39:02 »
sveikinu gera masina turi,po eskes apie tokia svajojau... bet paemiau dyzelini peza 607. taip dziugina kai trasoj 5,5ltr ima,po eso atsikratimo buvau patenkintas netas zodis. i metus nuvaziuodavau ~40 000km su esu,tai ant dyzelio pasijaute didelis skirtumas pinigineja.
kdl pasirinkai peza 607?apie toki dar ir pats galvoju?kaip ju dalys?tik as galvoju apie bendza tai nezinau kaip su jeis?bet vaziuot tai smagiai vaziuoja jie :)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #580: 2012 Spalio 15, 13:40:08 »
tai didelis skirtumas 1 ar 2 litrai dujų mieste. :D o išliekamoji vertė v8 manau žymiai didesnė, neveltui skelbimuose 2,2t pilna, o v8 tik per šventes pasirodo.

gal norejai pasakyt atvirksciai,nebent neseki skelbimu http://www.autogidas.lt/automobiliai/?f_1=Audi&f_model_14=S6&f_41=&f_42=&f_215=&f_216=&f_2=&f_245=Visos+%C5%A1alys&f_60=728&f_376=&search=Surasti daug pigiau nuperke v8 negu 2.2t

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2012 Spalio 15, 14:44:14 »
kdl pasirinkai peza 607?apie toki dar ir pats galvoju?kaip ju dalys?tik as galvoju apie bendza tai nezinau kaip su jeis?bet vaziuot tai smagiai vaziuoja jie :)
istikruju vaziavau pirkt ir ziuret dvieju masinu a6 2000m 1,9tdi ir pezo 2.2hdi isejo taip kad paemiau pezo.kodel? visu pirma audi pradejo dideli suda gamint po 98metu,tiek korozijos tiek pakabos atzvilgiu. pezas 607 cinkuotas ir ju supuvusiu nemaciau,pakaba paprasta kaip 3 kapeikos,navarotu dvigubai daugiau nei audi.
kuom patiko pezas,daliu kainom... per du metus kiek turiu keiciau sarnyra(tanagroj brangiausias kainavo 26lt) lemputes megsta perdegt,zvakes keiciau po 30lt,kuro sanaudos mazos kaip 1660kg sverianciam automobiliui trasoj ~5,5 mietse apie 8ltr. 98kw uztenka per akis.i tolima kelione super masinele,bagazine laaaaaaaabai talpi!!! su pilnu 80ltr baku drasiai nuvaziuosi 1200km(cia su vidutinem kuro sanaudom) kol turiu prasukau su juo jau virs 60000km.
minusai pezo tai butu tokie. nepatogi panele(truksta stalciuku ir puodeliu laikykliu) elektra pakolkas negribauja,jos ten daug! na ir zinoma pasiilgsti quattro,bet pagalvojus geriau rimta dzipa,negu quattro. apskritai isigilinus i masinas,dabar daug geresniu masinu yra uz audi ir pigesniu. neverta permoket tik uz ziedus.....

teko vazinet ir su v6 3ltr normaliai vaziuoja,garsas varyklio grazus,dirba graziai. automatai tik silpni ju.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 15, 14:49:05 sukūrė s4power »

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2012 Spalio 15, 22:15:56 »

gal norejai pasakyt atvirksciai,nebent neseki skelbimu http://www.autogidas.lt/automobiliai/?f_1=Audi&f_model_14=S6&f_41=&f_42=&f_215=&f_216=&f_2=&f_245=Visos+%C5%A1alys&f_60=728&f_376=&search=Surasti daug pigiau nuperke v8 negu 2.2t
dėkoju už nuorodą, prieš kelis mėnesius situacija buvo visiškai priešinga. (o)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2012 Spalio 15, 23:12:55 »
nes masina yra tokia,kad su stock vazinet uzknisa ir nuobodu,dyzeliai dabar galingesni.... o aplent kazka norisi nes tipo eske,kaip cia nusileisi.... tada prasideda beviltiskas pinigu kisimas i varykli.... eina tukstanciai,dar tukstanciai,galo tam nera.... pagaliau kazka aplenki is naujasniu modeliu,malonu palieka netas zodis... bet sukista jau kokie 5000lt ant 340ag tada koki menesi palakstai,pasidaro nebeidomu,nevalina. galvoji ar dar kist pinigu,ar geriau uz visus tuos sukistus pinigus buciau geresniu metu masina,galingesne nusipirkes.....(masina niekada gerai nevaziuoja,visada knis prota,tas ziauriai eda nervus!!!! tai tas negerai,tai tas parejo,tai netraukia kaip jam uzeis,kaprizingas varyklis) tai esme tokia,kad geriau pataupyt ir nusipirkt masina,o ne sena lauza,su kuriuo geda bus kur nuvaziuot,na nebent pro kokia aikstute kur su bulkom sedi vaikai ir svajoja apie eske.... minusas,draudimas,tau nieko nekompensuos,tavo ikisto tiunigo,avarija ir gauni kaip uz paprasta sena masinele kurios verte ~6000lt jei ne maziau.
o tas keliais metais naujesnis modelis nesensta ir nepatampa šerpotrebu, kurio vertė krenta kasdien?  :-] S klasė nebepinga, nes nebėra kur, normali auto kainuoja ne 6k, lietuvoj parduodamos nei vienos nėra rimtai išlaikytos ;) jei imt S6 ir naudot kasdien, tai jokių parkių, dedi dujas ir važiuoji, o jei baisu pirkt tikrą audi už 2k eur, tai geriau nusipirkt opelį, pežo, reno ir t.t. kodėl nepirkai pežo prieš kelis metus? gal todėl, kad kainas laikė, o paskui staigiai nukrito? be priežasties auto neatpinga ;) yra daug markių be audi, galima lygint be galo, kiekvienam savo, kad papasakojai savo eskės graudžią istoriją tai, ne visom auto tas galioja

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2012 Spalio 15, 23:20:42 »
Atsakysiu ir as i cituojama si posta :D

O man smagu. Sedi i silke, standartas be jokiu kisimu pinigu turi 280ag. Maudai tas naujas apysportines masinas ir dziugesys ima, nes turi grazia, reta ir jau aki traukiancia masina. Jei dar mechanke, visai pasaka.
O ikistas pinigas i tiuninga yra savimeiles mokestis, tas pats kas tepti moteriai ant veido lupdazi, spakliu, lipinti spoileriuotas blakstienas, o kai kitas ispis, teigti kad tavo investicija buvo nuostolinga.
Keista.
Ne ten investuojate tamstele jei taip skaiciuojate. Tikrai pirkite nauja masina ir palike S modelius ramybej.

Neprisijungęs Gedazx

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2012 Spalio 16, 01:43:59 »
:-) :-) :-) good

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2012 Spalio 17, 16:05:35 »
sutinku,apsimoka pirkt esa,del forumieciu   (y) kurie poto su bulkom aikstelese myzcios del eskes  :-] daug tokiu? per miesta pavazinek,daugiau sulauksi kad gelda ant kelio,ceske supuvus ir t.t. ir tik koks vienas kitas pasakys,ar paziures,oooo koks esas.... (tai bus forumietis) peza pirkau kai kaina buvo padori,14 000lt apsejo,investicija per 2 metus ~150lt (neskaitant tepalu,kaladeliu,filtru ir t.t.) nuvaziuota 60.000km su esu tiek nuvaziuok ir i tiek tilpk per 2 metus  :-] tai interkoleriai,tai babinos,tai pypkes,tai vakumas koks,tai rankinio trosai,tai peciukai,ir t.t..... + draudimas brangesnis.... zodziu nera ka lygint. masina skirta forumieciui. jei nori kad masina tarnautu ir veztu is tasko A i taska B s klase netam skirta.jau geriau audi 200 10V malonesne akiai ir 10x patikimesne masina. bet irgi kaikurie forumieciai jas tik sventem laiko ir naktim apie dujas svajoja...... :goodboy:  kam tada isvis esa pirkt ir det dujas?! (!?)

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2012 Spalio 17, 16:07:59 »
Atsakysiu ir as i cituojama si posta :D

O man smagu. Sedi i silke, standartas be jokiu kisimu pinigu turi 280ag. Maudai tas naujas apysportines masinas ir dziugesys ima, nes turi grazia, reta ir jau aki traukiancia masina. Jei dar mechanke, visai pasaka.
O ikistas pinigas i tiuninga yra savimeiles mokestis, tas pats kas tepti moteriai ant veido lupdazi, spakliu, lipinti spoileriuotas blakstienas, o kai kitas ispis, teigti kad tavo investicija buvo nuostolinga.
Keista.
Ne ten investuojate tamstele jei taip skaiciuojate. Tikrai pirkite nauja masina ir palike S modelius ramybej.
  :D 280 ag... is kuriu buna like apie 240 :D ir koks BMV 3.0 D padaro,smagu likt dyzelio smarvej.

ir aki turbut tik tau trauks,nes visi kiti galvos kad tai tik(neduok dieve dar burzgenti) silke :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 17, 16:10:39 sukūrė s4power »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2012 Spalio 17, 16:18:42 »
Mielai duočiau pamatuoti, nes variklis bėgęs 52 000km ;) Tikrai ir man pačiam įdomu  (+)
O kad lygini visai skirtingas mašinas, laikus, technologijas, tai man labiau skamba kažkoks užgautos sielos ar EGO verkšlenimais. Keista net skaityti iš tokio žmogaus kaip tu.
Jei pats dėl forumiečių ir palinkos pirkai S modelį, tai nereiškia kad visi tokie kaip tu ;) Tad nera adekvatu kitus lyginti pagal save.

Manau ir tikiuosi kad šį pokalbį pagarbiai ir pabaigsime.

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2012 Spalio 17, 16:27:44 »
Mielai duočiau pamatuoti, nes variklis bėgęs 52 000km ;) Tikrai ir man pačiam įdomu  (+)
O kad lygini visai skirtingas mašinas, laikus, technologijas, tai man labiau skamba kažkoks užgautos sielos ar EGO verkšlenimais. Keista net skaityti iš tokio žmogaus kaip tu.
Jei pats dėl forumiečių ir palinkos pirkai S modelį, tai nereiškia kad visi tokie kaip tu ;) Tad nera adekvatu kitus lyginti pagal save.

Manau ir tikiuosi kad šį pokalbį pagarbiai ir pabaigsime.

esas yra super automobilis!:) (y) baigiam:) (+)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2012 Spalio 17, 23:13:05 »
buvo ir deja greitu laiku vel nebus. audi ne i ta puse pakrypo. is kasdieniam zmogui skirtu arba tikrai tvirtu sportiniu auto, pasuko vytis premium klases 2 konkurentu, o db totaliai per visus galus gauna nuo ju i kaulus. tik klausimas, kiek ilgai zmones mokes uz kazkada buvusi varda. man kaip audi myletojui lb gaila vazinet ne su audi, o audi pirkti tik ardymui :(

o tie dar like TIKRI esai skirti nebemusu mentaliteto ir mastysenos rinkai.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2012 Spalio 17, 23:49:22 »
buvo ir deja greitu laiku vel nebus. audi ne i ta puse pakrypo. is kasdieniam zmogui skirtu arba tikrai tvirtu sportiniu auto, pasuko vytis premium klases 2 konkurentu, o db totaliai per visus galus gauna nuo ju i kaulus. tik klausimas, kiek ilgai zmones mokes uz kazkada buvusi varda. man kaip audi myletojui lb gaila vazinet ne su audi, o audi pirkti tik ardymui :(

o tie dar like TIKRI esai skirti nebemusu mentaliteto ir mastysenos rinkai.
O ką tada pirkt? Pežo? O gal alfa?

Neprisijungęs Gedazx

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2012 Spalio 18, 00:34:26 »
Nu gal ir jo bet tiek mates 2002- 2007 kitu markiu auto ir audi vienos graziai dirba kitos tepalus kibirais valgo dar kitos uzkurtos ir klausaisi kas ten po kapotu sveicias, kamazas graziau dirba karocia mano manimu kaip priziuri ta turi neskaitant ju metu. taip nebuvo ir nebus kas uz auto sumokejau 20k pinigu, ir vazinesiu pigiai ir greit kaip su ferari, nes siuolaikiniai dyzeliai tikrai gerai valina. bet ir neblogai kalena:-)
s4power radai ka palygint dyzeli ir benza turbo, kuro sanaudas  hmm? kaip sakant s klase nera ekonominis varentas ar ten jis bus 1992m ar 2012m.

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2012 Spalio 18, 01:23:18 »
as liginau ne sanaudas,o galia  ;)  audi kiek teko matyt,ypac v6 tdi visi iki vieno apsimyze tepalais... slykstu ziuret is apacios..... dirba slyksciai,gal kad veleneliai sudile taip kala,bet slykstu...
tikrai nuo 98 metu audi nepirkciau,ziauriai chalturint pradejo,ne del kokybes o del kiekio gamint pradejo... kitu markiu tikrai geresnes masinos,kaip minejo ir gauna audi nuo kitu markiu.... nes nusiri :Gto i tokia duobe,kad....

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #594: 2012 Spalio 18, 11:31:39 »
o tu mašiną pirkai sau ar dėl forumiečių?  :think: dabar pežo forume sėdi ir 607 puikuojies prieš tuos kas turi 306 406 ir pan klyzmas?  :-] jei pirkt auto dėl kitų, tai reikia eit į saloną ir pirkt R8, tada kažką nustebinsi  (+) dėl audi chaltūros po 98 pritariu  (+)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2012 Spalio 18, 11:45:40 »
Gal argumentais parodysti kokia chaltūra pvz c5 nuo 98, imkim kokį 2,8 benzą, arba imkim kokią s6 c5. Kuom bloga ? Ar tradiciškai lietuviškai šauksit kad važiuoklės blogos ? Man atrodo kol jūs tokią įpirksit visų pirma daug laiko praeis,tai kam šnekat kad lievos jei net nesat turėję ?

Neprisijungęs rycis

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2012 Spalio 18, 14:29:55 »
Rutuliojasi įdomi diskusija. Įdomu skaityti kai kurių teiginius apie visų čia besilankančių finansines galimybes ir dar įdomiau skaityti nuomones, kad mašinas renkamasi pagal tai kiek galvų atsisuks važiuojant vokiečių gatve :)
Asmeniškai aš turiu Audi 200 10V, tik labai gaila, kad dėl apetito (1km-1-1,2Lt) negaliu jos eksploatuoti kaip daily car'o. Kaip kažkas jau minėjo dėl ekonominių sumetimų tenka eksploatuoti kitos markės dyzelinį auto, bet širdis daug smarkiau plaka važiuojant su audi. Ir nežiūriu į tai, kad galvų tikrai daugiau atsisuka man pravažiavus, negu BMW X6 ir t.t.
Dėl S4/S6 irgi buvau susimąstęs, bet tvarkinga kainuoja. Gal kada nors :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #597: 2012 Spalio 18, 16:43:31 »
Gal argumentais parodysti kokia chaltūra pvz c5 nuo 98, imkim kokį 2,8 benzą, arba imkim kokią s6 c5. Kuom bloga ? Ar tradiciškai lietuviškai šauksit kad važiuoklės blogos ? Man atrodo kol jūs tokią įpirksit visų pirma daug laiko praeis,tai kam šnekat kad lievos jei net nesat turėję ?

O tas auto palygink geriau su konkurentais, tai suprasi, kame pas audi bėdos.

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2012 Spalio 18, 19:49:16 »
dirbau prie masinu,zinok kokiu tik nemaciau...  Q7 ir tos chalturke,zmogus nusipirko salone,30 000km ir sako apakes,vandens pompa per visur myza.... o dazniausiai tai zmones sakydavo taip.vargas su audi,o vat draugas turi bmw ir jokiu bedu neturi.

o kas liecia s4/s6 tai i foruma prisijungiau tokiu budu,kad prasidejo bedos su ta masinele... ir dazniausi postai budavo,kur gaut to,kur gaut to,gal zinot kas yra,kodel taip yra,zodziu prisijungiau prie visu bedu su savo bedom....
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 18, 19:53:31 sukūrė s4power »

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599: 2012 Spalio 18, 22:35:51 »
zodziu pievos ce, audi genda bmw negenda :) tai prasom perkam negendancias bmw ir vazinejam.  kazin kodel man per 5 metus su s6 tik kelis kart tesu klauses patarimo del kazkokio gedimelio  ir tai buvo ant tiek nerimtas gedimas  kuri pats issprendziau namie be servizu, taigi ce ne gedimas o tik imitacija :) o naujos masinos tiek audi tiek bmw tiek opel ir tt  yra vienoda h.....jne daromos ant 100 tukst km o po to pradek kist litus ir nereik ce girt to bmw is oro :)