na esme kiek as suprantu kad interkuleris reikalingas ausinti turbinoje suslėgta ora pries patenkant i cilindrus, siekiant sumazinti detonacijos galimybe... tai jei turba gaus didesny kruvy ar uzteks man to standartinio interkulerio....
klausimas apie S6 2.2t, tas pats AAN juk stovi...kiek proto ribose galima butu mastyt apie slegio kelima nekeiciant stock interkulerio...?
siaip turim 3b motorui cipu 1,6baro=400lt ir paziuresiu ar ABY motorui dar kur metosi nuo seno
Citata iš: S2 2008 Vasario 10, 12:25:54 siaip turim 3b motorui cipu 1,6baro=400lt ir paziuresiu ar ABY motorui dar kur metosi nuo senohmm neperdaug 1.6? jei kas cipavo nebuvo bedu?
gamykla yra 1,1-1,2............pas tvarkingas mašinas
?!? mano galva kiekvienai dienai skirtai masinai bruzint tikrai butu perdauk to 1,6 bar. NU 1,4 bar tai dar dar.... jeigu kaip zinia gamyklinis "putimas" yra nustatytas 0,8 bar tai jau 1,6 bus dvigubai beveik, tai kiek laikys tada tapati turba (jei turba stock)ir jei dar daznai paspausi ?
Citata iš: AntibiotiC 2008 Vasario 11, 11:52:33 ?!? mano galva kiekvienai dienai skirtai masinai bruzint tikrai butu perdauk to 1,6 bar. NU 1,4 bar tai dar dar.... jeigu kaip zinia gamyklinis "putimas" yra nustatytas 0,8 bar tai jau 1,6 bus dvigubai beveik, tai kiek laikys tada tapati turba (jei turba stock)ir jei dar daznai paspausi ? o kiek tu perdiena issuksii ta 1,6 baro ir kur....mieste?
Citata iš: hania 2008 Vasario 11, 11:32:36 Citata iš: S2 2008 Vasario 10, 12:25:54 siaip turim 3b motorui cipu 1,6baro=400lt ir paziuresiu ar ABY motorui dar kur metosi nuo senohmm neperdaug 1.6? jei kas cipavo nebuvo bedu?juoda klaipedos s2 ***444 bedu nebuvo tik 2 kartus svaistiklis sulinko, o trecia karta latviai ant troso issitempe uztat vaziavo tik su cipu 13,4s kvatermaila
beje, ar galima boost'o gauga jungti nuo ECU esancio daviklio ? na kur ta slangute ateina i ECU ??
Jei galite imeskite kas manuala s4 92-94 metu. aciu is anksto
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas