Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dėl Audi S4  (Skaityta 76418 kartus)

sausainis

• Svečias
Dėl Audi S4
« Atsakymas #300: 2008 Sausio 19, 14:22:55 »
kazko nesuprantu.. man daba idomu pasidare... o kaip tada paaiskint toki varijanta... Stovint pas manyyy rodo 0.5-0.6 bar tas stock'inis gauge'as.. spaudziant gazo pedala savaime aisku  pradeda skaiciai augt... tarkim anie neisauga iki 1bar  (tarkim kokia 0.9bar) nes tapke nepaspausta labai dauk... tai taip iseina, kad isiurbimo kolektoriuje vis dar bus vakuumas kad net ir siek tiek bus paspaustas akseleratorius ?? bet juk taip nelabai gali but kiek as suprantu... .

stovint gazuok kiek nori,slegio nebus kol negaus apkrovos

taigi as ir nekalbu, kad stovint vietoje :)

Neprisijungęs Bizzas

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #301: 2008 Sausio 21, 00:04:18 »
Nusiziurejau ir as S4 2.2T 94m. Jau beveik ir rasnkpinigius padaviau... bet va iskart iskilo klausimelis... amortikus reiktu iskart keist, bet kur gaut uz padoria kaina??? noreciau iskart ta masina nuleist bent 50mm, tai ieskojau coilu. Radau KW, bet ten kaina tokia nebloga (1100eur). gal kas esat dare ar ideja ka nors panasaus ir galetumet pasidalint mintimis??
Aciu
P.s. Koks turetu but tepalo spaudimas ir kokia kompresija...

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #302: 2008 Sausio 21, 01:35:01 »
tepalo spaudimas spaudimas pas mane ant daciko vaziuojant visada rodo 5, o spyruokles tikiuosi tiks nuo C4Q 2.8

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #303: 2008 Sausio 21, 08:53:00 »
Nusiziurejau ir as S4 2.2T 94m. Jau beveik ir rasnkpinigius padaviau... bet va iskart iskilo klausimelis... amortikus reiktu iskart keist, bet kur gaut uz padoria kaina??? noreciau iskart ta masina nuleist bent 50mm, tai ieskojau coilu. Radau KW, bet ten kaina tokia nebloga (1100eur). gal kas esat dare ar ideja ka nors panasaus ir galetumet pasidalint mintimis??
Aciu
tu bent isivaizduoji kiek yra 50 mm nuleisti masina...? nebent ziede vaziuose, tada gal ir verta...

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #304: 2008 Sausio 21, 08:54:44 »
Aciu
Spiruokles bet kurios audi 100 priekines o amortikus  priekinius dujinius turiu,va gala kol atreguliavau tik su reguliuojamo kietumo amortikais nes zemiau stovejo nei preikis

Klaustas

• Svečias
Dėl Audi S4
« Atsakymas #305: 2008 Sausio 21, 13:25:35 »
Aciu
Spiruokles bet kurios audi 100 priekines o amortikus  priekinius dujinius turiu,va gala kol atreguliavau tik su reguliuojamo kietumo amortikais nes zemiau stovejo nei preikis

Lietuviskinis tuningatorius  (aa) :D :D
a tam, kuris 50mm dropa mes ant karves- sekmes  (+) :D (h)  p.s tik ispudziu po to nepamirsk parasyt  :s

Neprisijungęs Bizzas

• Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #306: 2008 Sausio 21, 17:04:34 »
Nelbai suprantu is kur tox pasipiktinimas???? 50mm tai dar nera daug..... noreciau daugiau nuleist... Jus gal nesat mate normaliai nuleistu masinu????? ziede aisqu nevaziuosiu, bet po pusni irgi nereiks maltis..... ispudzius aprasysiu - BUTINAI!!! ir dar foto imesiu kai bus sutvarkyta, bet siaip tai klausiau del amortiku ir variklio darbo, o ne apie tai kiek leisti ir kur vaziuoti...
Aciu

sausainis

• Svečias
Dėl Audi S4
« Atsakymas #307: 2008 Sausio 21, 18:32:13 »
Nelbai suprantu is kur tox pasipiktinimas???? 50mm tai dar nera daug..... noreciau daugiau nuleist... Jus gal nesat mate normaliai nuleistu masinu????? ziede aisqu nevaziuosiu, bet po pusni irgi nereiks maltis..... ispudzius aprasysiu - BUTINAI!!!

as kaip visad nesusilaikau ;) O.T.

nenusimink, cia ne tau vienam taip  :-] cia gal nepasipiktinimas, bet ziaurus (tsakant tiesiai sviesiai, bet per aplinkui ) tiesos pasakymas :) tokie jau cia tikrieji zinovai  ff zino dauk turbut (klaustas siuo atveju turiu galvoje), bet kad paaiskint taip kaip nezinanciam tai nelabai   (-)  :A Cia yra mano nuomone.... ir lai tegul nieks neisizeidzia....  (v)

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #308: 2008 Sausio 21, 18:45:49 »
Susizemina ta masina normaliai tik spyruokles geras nupirk reik pas mane HR pries tai turejau su ABT  ;) ;) ;)

Neprisijungęs Bizzas

• Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #309: 2008 Sausio 21, 21:51:49 »
Susizemina ta masina normaliai tik spyruokles geras nupirk reik pas mane HR pries tai turejau su ABT  ;) ;) ;)
bet jei imsi spyruokles 50mm ar 60mm tai jau ir amortiko kito jom reikia, nes standarto visai kitokia darbo amplitude, ir jie nedirbs taip kaip turetu dirbti, kadangi kitio dydzio spyruoklem yra paskaiciuoti, ... kiek girdejau , tai su standartiniais nerekomenduojam daugiau nei 40mm zemint....

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #310: 2008 Sausio 22, 14:05:57 »
bet jei imsi spyruokles 50mm ar 60mm tai jau ir amortiko kito jom reikia, nes standarto visai kitokia darbo amplitude, ir jie nedirbs taip kaip turetu dirbti, kadangi kitio dydzio spyruoklem yra paskaiciuoti, ... kiek girdejau , tai su standartiniais nerekomenduojam daugiau nei 40mm zemint....

cia gal ir tiesa nes man amortikai greiciau nuejo saibom

Neprisijungęs Irmizz

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #311: 2008 Sausio 22, 21:18:47 »
Sveiki. Noreciau paklausti nuomones zmoniu ir patarimu. zodziu pas mane s4 su dujom. buvo truputi apgedusi, bet dabar po truputi gereja situacija. pries nuvezant auto i diagnostika ( labiau ten dujas reguliavo ) rode tik 1,4 baro turbina ( pries apgedima apie 2.2). karocia buvo siaubina :) atrode kad mano s4 mirsta :) pareguliavus situacija pagerejo, pradejo pusti apie 1,8 - 1,9. noriu paklausti kokia diagnostika reiktu daryt kad butu sureguliuota tikrai simtu procentu. nejaugi tik AUDI centras liko ? aciu P.S. aciu GEDIS, KLAUSTAS, KLAUSTUKAS, del trukcioimo kai kazkada klausiau( diagnostikos isvada)  pataikete del slangyno:) buvo slanga nusimovusi nuo turbinos apacioj:)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #312: 2008 Sausio 22, 21:23:52 »
Sveiki. Noreciau paklausti nuomones zmoniu ir patarimu. zodziu pas mane s4 su dujom. buvo truputi apgedusi, bet dabar po truputi gereja situacija. pries nuvezant auto i diagnostika ( labiau ten dujas reguliavo ) rode tik 1,4 baro turbina ( pries apgedima apie 2.2). karocia buvo siaubina :) atrode kad mano s4 mirsta :) pareguliavus situacija pagerejo, pradejo pusti apie 1,8 - 1,9. noriu paklausti kokia diagnostika reiktu daryt kad butu sureguliuota tikrai simtu procentu. nejaugi tik AUDI centras liko ? aciu P.S. aciu GEDIS, KLAUSTAS, KLAUSTUKAS, del trukcioimo kai kazkada klausiau( diagnostikos isvada)  pataikete del slangyno:) buvo slanga nusimovusi nuo turbinos apacioj:)
klausk pas Gaistrą...........buvo pas jį tokia bėda........

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #313: 2008 Sausio 22, 21:40:23 »
... kuri buvo niekaip neisspresta, ir auto sekmingai parduota broliam virs musu :)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #314: 2008 Sausio 22, 21:48:46 »
... kuri buvo niekaip neisspresta, ir auto sekmingai parduota broliam virs musu :)
o domėjeisi kodėl buvo neišspresta?  :D :D :D :D :D :D nes problema buvo surasta :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #315: 2008 Sausio 22, 22:04:38 »
o domėjeisi kodėl buvo neišspresta?  :D :D :D :D :D :D nes problema buvo surasta :D
na man jis sake kad galutinai tiksliai diagnoze nebuvo nustatyta ;) o daugiau ir neklausinejau:)

Neprisijungęs Irmizz

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #316: 2008 Sausio 22, 22:26:10 »
na tai pasidalinkit mintimis :) ar cia paslaptis? :)

Neprisijungęs vaidošiusss

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #317: 2008 Sausio 24, 10:24:28 »
gal kas zinot kur galima nusipirkt ar gal kas turit s6 perechodo galini bakeli koki padoresni?  tik nelenkiska ir ne ciukciu  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #318: 2008 Sausio 24, 20:58:51 »
Na cia baikos del to prieshlaikinio amortiku nusibaigimo, neturincios logishko paaishkinimo. Paemus aftermarket zeminancias pyruokles, amortizatoriaus judejimo amplitude susiaureja, bet neisheina uz normalaus judejimo ribos, cia tas pats kas pradetum vazineti nuolat su pilnai pakrauta mashina ir mashina suzemetu, toliau nei reikia amortizatoriui susitraukti neleidzia atitinkami atmusejai, o sport spyruokles atveju - ir jos kietumas.
Didesne apkrova amortikui galetu nebent duoti staigesnis ir greitesnis jo susitraukinejmas, kas vyksta su trumpesnem ir kietesnem spyruoklem, bet ir tas naujiems kokybishkiems ir zinoma, dujiniams amortikams neproblema.

Neprisijungęs Bizzas

• Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #319: 2008 Vasario 06, 22:52:56 »
gal kas zino tiksliai, kiek pas 2.2t (s4) turbina turtu pusti ant laivu apsuku??? ir ligi kiek turetu nukrist kai vaziuoji normaliai ir atledi aklseleratoriu??? Beto buciau dekingas jei kas galetu nurodyti kur galima rati visa turbos oro sistemos aprasyma su brezinukais.
Aciu

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #320: 2008 Vasario 06, 23:05:08 »
Ant laisvu apsuku :D :D :D :D (aa) gal tikrai reiktu shia tema uzrakinti visishkai (!?)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #321: 2008 Vasario 06, 23:19:12 »
tai tas vaakumas ant laisvų ne turbinos darbas?  (!?) (!?)  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #322: 2008 Vasario 06, 23:27:42 »
Ant laisvu apsuku :D :D :D :D (aa) gal tikrai reiktu shia tema uzrakinti visishkai (!?)

apie ka ir kalbejau.... Audi f*nu lygio postai (z)
(kalbu apie bendra situacija)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #323: 2008 Vasario 06, 23:33:06 »
tai tas vaakumas ant laisvų ne turbinos darbas?  (!?) (!?)  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
o ten ne klimos kompresorius     -*- (y) (y) (y) (y) (y) (y)

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
Dėl Audi S4
« Atsakymas #324: 2008 Vasario 06, 23:36:27 »
patys dbr S**A malat (!?)