Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dėl Audi S4  (Skaityta 78494 kartus)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl Audi S4
« Atsakymas #600: 2012 Spalio 19, 22:42:32 »
Tema amzina , kaip kas anksciau vista ar kaisuinis. atsakyma ir zinau - kiausinis. ( dinozaurai is kiausiniu o vistu nebuvo tada ) :D 
Lyginti net neverta. tarkima mano senele c4 2,2t q. niekada nedievinau audi, gal net nekenciau, lygiai taip pat kaip ir bmw, taciau kai atsirado pas mane qattro tai supratau kas tas do daiktas yra... nezinau kaip jus galit sulygint bmw vaziavima su quattro, ir seip su viena varoma asim ziema vaziuot nekazkas... na maniske senele ryja duju 16 l na gal ir nera ekonomijos bet su tom paciom dujom statau i veita ne viena piemeni ar isiputeli verslinka... na atrodo kaip- kam ko riekia. man reikia kad masina vaziuotu patikimai ir greitai, pigiai isilaikytu. gal tai nera pigus variantas taciau as pilu keliais litrais daugiau gazpromo bet vaziuoju jausdamas malonuma. o masinos genda visos. nera stebuklu, cia girait dyzelius, siolaikinius- o tai kiek jiem kainuoja purkstukai??? :D puse gero seno eso gali ipirkt :D o ta beda nepaisant markiu egzistuoja. yra daug niuansu tad liaupsint viena ar kita net nera prasmes. Jei imt remonta ir ekonomija, jamam glofa mk2 :) dyzelis neuzmusamas, jei netycia nuzdudei, pasidaryk akpitalke ar mesk kita gera motora ir uzmirsi . be to dalys lauzyne kone kilogramais perkamos. na bet golfas... zodziu kiekvienam savo- taip jau yra :)