Citata iš: s4power 2008 Liepos 02, 00:23:23 Citata iš: Donatas 2008 Liepos 02, 00:19:28 Citata iš: s4power 2008 Liepos 01, 23:25:54 Citata iš: Donatas 2008 Liepos 01, 13:16:54 pas mane eskej kartais kai gaza dugnais numinu ir permetant i kita begi tai sauna is gluso jop tvai mat bet retai taip buna ;] na ir pas mane saude.. nes glusakas beveik tiesus 70 mm skersmenstik bakelis gale nuo audi 200,reiks pakeist,nes jos slegis mazesnis,tai stabdo mano ismetima.. bet pas mane stovi gale du bakai labai platus originalus eskiniai todel neisivaizduoju kodel gali taip but ;] as irgi "sport" oro filtra isimetes tai sakai isidejus stokine oro filtro deze trauka pageretu ???? man skirtumas buvo akivaizdus... nes poto ir protingesni zmones paaiskino,kad turi atitikt ilgis isiurbiamo oro sistemos ir turi filtras stovet kuo saltesnes vietoj,o ten juk tikra pirtys prie turbinos... gal zinai kokia kaina tos dezes oro filtro mazdaug ? ;] o kai deze isidedi besigirdi kiek nors tas bovas ??
Citata iš: Donatas 2008 Liepos 02, 00:19:28 Citata iš: s4power 2008 Liepos 01, 23:25:54 Citata iš: Donatas 2008 Liepos 01, 13:16:54 pas mane eskej kartais kai gaza dugnais numinu ir permetant i kita begi tai sauna is gluso jop tvai mat bet retai taip buna ;] na ir pas mane saude.. nes glusakas beveik tiesus 70 mm skersmenstik bakelis gale nuo audi 200,reiks pakeist,nes jos slegis mazesnis,tai stabdo mano ismetima.. bet pas mane stovi gale du bakai labai platus originalus eskiniai todel neisivaizduoju kodel gali taip but ;] as irgi "sport" oro filtra isimetes tai sakai isidejus stokine oro filtro deze trauka pageretu ???? man skirtumas buvo akivaizdus... nes poto ir protingesni zmones paaiskino,kad turi atitikt ilgis isiurbiamo oro sistemos ir turi filtras stovet kuo saltesnes vietoj,o ten juk tikra pirtys prie turbinos...
Citata iš: s4power 2008 Liepos 01, 23:25:54 Citata iš: Donatas 2008 Liepos 01, 13:16:54 pas mane eskej kartais kai gaza dugnais numinu ir permetant i kita begi tai sauna is gluso jop tvai mat bet retai taip buna ;] na ir pas mane saude.. nes glusakas beveik tiesus 70 mm skersmenstik bakelis gale nuo audi 200,reiks pakeist,nes jos slegis mazesnis,tai stabdo mano ismetima.. bet pas mane stovi gale du bakai labai platus originalus eskiniai todel neisivaizduoju kodel gali taip but ;] as irgi "sport" oro filtra isimetes tai sakai isidejus stokine oro filtro deze trauka pageretu ????
Citata iš: Donatas 2008 Liepos 01, 13:16:54 pas mane eskej kartais kai gaza dugnais numinu ir permetant i kita begi tai sauna is gluso jop tvai mat bet retai taip buna ;] na ir pas mane saude.. nes glusakas beveik tiesus 70 mm skersmenstik bakelis gale nuo audi 200,reiks pakeist,nes jos slegis mazesnis,tai stabdo mano ismetima..
pas mane eskej kartais kai gaza dugnais numinu ir permetant i kita begi tai sauna is gluso jop tvai mat bet retai taip buna ;]
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas