Citata iš: Klaustukas 2008 Sausio 22, 21:23:52 Citata iš: Irmizz 2008 Sausio 22, 21:18:47 Sveiki. Noreciau paklausti nuomones zmoniu ir patarimu. zodziu pas mane s4 su dujom. buvo truputi apgedusi, bet dabar po truputi gereja situacija. pries nuvezant auto i diagnostika ( labiau ten dujas reguliavo ) rode tik 1,4 baro turbina ( pries apgedima apie 2.2). karocia buvo siaubina atrode kad mano s4 mirsta pareguliavus situacija pagerejo, pradejo pusti apie 1,8 - 1,9. noriu paklausti kokia diagnostika reiktu daryt kad butu sureguliuota tikrai simtu procentu. nejaugi tik AUDI centras liko ? aciu P.S. aciu GEDIS, KLAUSTAS, KLAUSTUKAS, del trukcioimo kai kazkada klausiau( diagnostikos isvada) pataikete del slangyno:) buvo slanga nusimovusi nuo turbinos apacioj:) klausk pas Gaistrą...........buvo pas jį tokia bėda........... kuri buvo niekaip neisspresta, ir auto sekmingai parduota broliam virs musu
Citata iš: Irmizz 2008 Sausio 22, 21:18:47 Sveiki. Noreciau paklausti nuomones zmoniu ir patarimu. zodziu pas mane s4 su dujom. buvo truputi apgedusi, bet dabar po truputi gereja situacija. pries nuvezant auto i diagnostika ( labiau ten dujas reguliavo ) rode tik 1,4 baro turbina ( pries apgedima apie 2.2). karocia buvo siaubina atrode kad mano s4 mirsta pareguliavus situacija pagerejo, pradejo pusti apie 1,8 - 1,9. noriu paklausti kokia diagnostika reiktu daryt kad butu sureguliuota tikrai simtu procentu. nejaugi tik AUDI centras liko ? aciu P.S. aciu GEDIS, KLAUSTAS, KLAUSTUKAS, del trukcioimo kai kazkada klausiau( diagnostikos isvada) pataikete del slangyno:) buvo slanga nusimovusi nuo turbinos apacioj:) klausk pas Gaistrą...........buvo pas jį tokia bėda........
Sveiki. Noreciau paklausti nuomones zmoniu ir patarimu. zodziu pas mane s4 su dujom. buvo truputi apgedusi, bet dabar po truputi gereja situacija. pries nuvezant auto i diagnostika ( labiau ten dujas reguliavo ) rode tik 1,4 baro turbina ( pries apgedima apie 2.2). karocia buvo siaubina atrode kad mano s4 mirsta pareguliavus situacija pagerejo, pradejo pusti apie 1,8 - 1,9. noriu paklausti kokia diagnostika reiktu daryt kad butu sureguliuota tikrai simtu procentu. nejaugi tik AUDI centras liko ? aciu P.S. aciu GEDIS, KLAUSTAS, KLAUSTUKAS, del trukcioimo kai kazkada klausiau( diagnostikos isvada) pataikete del slangyno:) buvo slanga nusimovusi nuo turbinos apacioj:)
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas