o gal sakau ji jau nebe visai standartas?? beje, topikas apie tapke mano, ishmokau galu gale.. ishmoksi ir tu
Citata iš: Kamutochujovato 2007 Spalio 01, 21:40:04 o gal sakau ji jau nebe visai standartas?? beje, topikas apie tapke mano, ishmokau galu gale.. ishmoksi ir tu Na tai pasidalink patirtim, kiek procentu i prota atejai
Citata iš: makaule 2007 Spalio 01, 22:03:57 Citata iš: Kamutochujovato 2007 Spalio 01, 21:40:04 o gal sakau ji jau nebe visai standartas?? beje, topikas apie tapke mano, ishmokau galu gale.. ishmoksi ir tu Na tai pasidalink patirtim, kiek procentu i prota atejai pradziai pasiziuri sita linka, sanaudos ishkart -3 litrai http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htmo veliau ishmoksti vaziuot tolygiai, neminkyt pedalo be reikalo, kaip pasiziuri borto kompo parodymus, tai vienas geras uzmynimas nuo 90 iki 160 ir 0,2 litro nebera.... trasoj ant benzo vaziuojant 130-140 sutilpau i 10.1 litro simtui kilu, sakyciau lb gera bet db dujos vel idetos, tik klausimas ar ilgai jomis vazinesiu...
arba as nesweikas arba nzn kuo toliau ziuriu i nuotraukas tuo labiau juokas ima is zmoniu ant kiek jie kvaili esa...
na va, gal kas galite pasakyti ar cia kas turi pasijungti ar ne? aciu
kazkas tikrai turetu jungtis, tik idomu standarte buna sitas dalykas??
pas mane problemike iskilo kol dailiai spaudziu gaza nieko viskas ok , bet tik kaip uzminu stipriau gaza pradeda masina trukciot kaip su arkliu vaziuociau atrodo bl ... toks jausmas lyg benzo nepaduoda tiek kiek reikia . kazka esu girdejes tipo kazkokia slanga gali siurbt ora ar pan.. arba pas mane bus benzo filtras jau uzsikimses
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas