as ant avanto sedano dejau, reikejo bagazines atidarymo rankena pripjauti biski, kad iki galo atsidarytu
Citata iš: Efkito 2011 Sausio 11, 16:03:33 butu saunu jei tu neiimsi, kad kazkaip prasinestum apie jos bukle.... jei ka tai gal man kazkaip pasuktum per aliofona ir jauciu tu pro kauna nevaziuotum ? nu tai skelk savo ragelio nr, pasireguliuosim ryt. Arba dar geriau būtų, jei man pabaksnotum rytoj ant pietų sms į 8684 17111atgal per kns tai nelabai, nebent įduot galėčiau kas riedės į kns
butu saunu jei tu neiimsi, kad kazkaip prasinestum apie jos bukle.... jei ka tai gal man kazkaip pasuktum per aliofona ir jauciu tu pro kauna nevaziuotum ?
sita, mega, o kam tau antra S6 blenda ?
Ta kur pnvz, rasiau juk tau sms jinai ir 100 neverta O mano ledine Sent from my HTC Vision using Tapatalk
4 klt.
susikonstruoja.. s6 dirzai su vandens pompa kiek kainuotu?
Citata iš: ValentaS6 2011 Kovo 18, 16:49:46 susikonstruoja.. s6 dirzai su vandens pompa kiek kainuotu?savai kai keiciau rudeni, tai vandens pompa abu dirzai ir ratukas kainavo 300lt.
Citata iš: quattro20v 2011 Kovo 18, 16:52:42 Citata iš: ValentaS6 2011 Kovo 18, 16:49:46 susikonstruoja.. s6 dirzai su vandens pompa kiek kainuotu?savai kai keiciau rudeni, tai vandens pompa abu dirzai ir ratukas kainavo 300lt.keiciau ziema uz 200 lt vandens pompa, itempekas ir dirzas isejo... firmos tik neispudingos..
Pradėjo Andrejka Kitos variklio skyriaus temos
Pradėjo Julio Cezar Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo volume13 Naujienos AUDI gyvenime