Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi s8 4.2 1997 6 pavaru mechanke. PROBLEMA SU DEZE  (Skaityta 3441 kartus)

Neprisijungęs yeah

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Dezei kaput. Gal kas zinot is kur butu galima gaut deze? Arba nuo kokio modelio galima pritaikyti. Domina tik mechanine.

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
o tvarkyt esamos nenorite?  ;)

Neprisijungęs yeah

• Žiūrėti profilį
Noreciau, ji kaip ir veikiai, bet uzia. Yra ant dvieju dantraciu dantu pabraizymai. Cia viskas del tepalo trukumo dezeje. O ka patartum? Remontuoja kas nors tokius dantracius?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
tinka bet kokia eskine deze 6 pavaru, reikia tik perdavimus pasiziuret :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
juk dalis galima užsakyti naujas, arba paimti donorinę dėžę ir iš jos panaudoti dalis (iš kokios dėžės tinka tie krumpliaračiai reikia žiūrėti) ;)

Neprisijungęs yeah

• Žiūrėti profilį
Tai kad nera donaru is kuriu butu galima paimti. O kaip suzinoti nuo kokiu eskiu tiktu? Arba kur paziureti perdavimus?

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
uz alytaus veziau kelias dezes,lyg luksnenai miestelis, pro alytu vaziuojant reikia laikytis simno krypties. kiek zinau yra ne viena firma vezanti ten, nors patys "tvarko dezes".  golf 4 sdi, nesijunge ne vienas begis ir  skyle dezej buvo, perinko, sutvarke uz 450lt, kai srote skambinaus nuo 6-700lt, c-maxui ir keli begiai buvo dinge, prie mano akiu perskyre deze ir perrinko 100euru  :) a4 b6 automatui tik biski uzgiedojo kaina, ten neveziau  ff aisku tik kad pats nusiimdavau, tai nereikdavo uz tai moketi. bandysiu nr susirast tuoj, kiek per tel klausdavau kiek kainuoja, mazai ir skirdavos realybej  :) atsakyta i pm.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 06, 13:17:18 sukūrė Idealistic »

Neprisijungęs yeah

• Žiūrėti profilį
Radau internete perdavimus mano yra The top gear ratio is 0.73:1.   4.11:1 is its final drive ratio. tai jei pagal juos ziurint tinka deze nuo eskiu 2.2 turbo tik kazin kaip tvirtinimas?

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
dezes tvirtinimas tikrai netiks, del viduriu nzn. negalvojai apie nauju dantraciu uzsakyma?
be to, autopliuse maciau ardoma d2 pre facelift mechanine, pabandyk jei nebandei pasiskambint..
Skelbimo ID: A719245

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
dezes tvirtinimas tikrai netiks, del viduriu nzn. negalvojai apie nauju dantraciu uzsakyma?
be to, autopliuse maciau ardoma d2 pre facelift mechanine, pabandyk jei nebandei pasiskambint..
Skelbimo ID: A719245

tvirtinimai identiski, svaigt tik nereikia :)

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
Radau internete perdavimus mano yra The top gear ratio is 0.73:1.   4.11:1 is its final drive ratio. tai jei pagal juos ziurint tinka deze nuo eskiu 2.2 turbo tik kazin kaip tvirtinimas?
top gear yra keiciamas, t.y 5 6 pavaras nesunkiai gali susidet is savo senos dezes jei jos sveikos, pirmos 3 pavaros visur vienodos, pirmos 2 berods yra isdroztos ant pagrindinio veleno, todel jos nesikeicia.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
o sakykit automatinei dezei imanoma pakeisti 5 begio i didesni ratio ? kad didesnis greitis butu su mazesnem apsukom ?

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
tvirtinimai identiski, svaigt tik nereikia :)
nejuokauji? niekad nebuciau patikejes kad I5 ir V8 varikliams deziu tvirtinimai gali buti vienodi..
varpas, korpusai deziu patys vienodi? blyn cia naujiena skelei... :%-}

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
nejuokauji? niekad nebuciau patikejes kad I5 ir V8 varikliams deziu tvirtinimai gali buti vienodi..
varpas, korpusai deziu patys vienodi? blyn cia naujiena skelei... :%-}

varpas korpusai identiski :) pats moviau s8 deze ant 2.2 turbo ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
na jei tvirtinimai vadinti "ausis" tada jie nevienodi, o skyles ant deziu tom ausim tai vienodos, ir jei jau
visai but priekabiam, tai ir korpusuose galim iziuret skirtumu, bet tai nieko nekeicia is esmes  ;)