Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi s6 2.2 trūkčioja  (Skaityta 7813 kartus)

Neprisijungęs remas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
audi s6 2.2 trūkčioja
« Topic Start: 2010 Rugpjūčio 22, 10:46:36 »
Sveiki,

Ką tik įsigijau s6,bet ekseleruojant staigiau iš vietos ar važiuojant,pradeda trūkčiot.Pasijungus kompą rodo 00561-Mixture Adaptation,12-00-Adaptation Limit(Mul)Exceeded.Yra sudėtos dujos,bet trūkčioja abiem kurais,vienodai.Audistai padėkit jai galit.Iš anksto dėkoju.

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
Re: audi s6 2.2 trūkčioja
« Atsakymas #1: 2010 Rugpjūčio 22, 11:09:57 »
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,78700.0.html

mano poste yra foto, pasitikrink tas slangeles ar nenusimove

Neprisijungęs remas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugpjūčio 23, 08:56:15 »
šlangeles pažiūrėjau,jos lyg ir vietoje,bet tokio cilindriuko ,kaip jūsų foto pas mane nėra.Slėgis nėra prapuolęs.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 09:09:26 sukūrė remas »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugpjūčio 23, 09:47:26 »
ta klaida del duju. Ką pūti slėgio ? siaip man panasu i babinas, zvakes, o greiciausiai speju bus kazkas su "pypkem" tarp zvakes ir babinos. Man asmeniskai nuo pramusancios "pypkes" masina slyksciai jodavo... cia tik keli varijantai is daugelio ;)

šlangeles pažiūrėjau,jos lyg ir vietoje,bet tokio cilindriuko ,kaip jūsų foto pas mane nėra.Slėgis nėra prapuolęs.

slangeles dazniausiai reikia pasikeist profilaktiskai jei senai keistos, o ne paziuret i jas ;) nuo senumo buna, kad sutrukinejusios ir akim tiesiog praleidi. Bet jei slegio puti normaliai kiek priklauso, tai gal tada ir normaliai.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 09:51:56 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugpjūčio 23, 10:16:30 »
tai pagal tai kaip apibudino nelabai ka turetu uzpusti nes kaip tik prie slegio ir buna cut off'as ko pasekoje prasideda jojimas.. kiek borto kompas bar rodo? taip is oro negalim nuspeti ar vakume ar kaip Efkito minejo uzdegime bedos, as slieku ieskociau slangelese, galima isgirsti nesandaruma tiesiog prie variklio su gazu pazaidus, kitu atveju jei vilnietis esi galiu duot visa bloka babinu su pypkem pabandymui

Neprisijungęs remas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugpjūčio 23, 10:19:42 »
Man irgi tos žvakės keistokos,pardavėjas sakė,kad keitė,bet sudėjo paprastas,ne platininines.Tai ar gali jos tiek knisti protą?

Neprisijungęs remas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugpjūčio 23, 10:27:54 »
Žaidžiau aš su gazu,sandaru ten.Dėje gyvenu Klaipėdoje.Èia sunku su detalėm,o apie S"sus išvis patyliu.Vienas mesitras patarė chipą dėti,neva su kompu sureguliuos kuro padavimą ir nebejos.Dabar kuro neužtenka didesniems sūkiams,todėl ir atjungia kuro,kad turbina nesusiknistų.Ar taip gali būti?Vimota nieko negali atsakyti. (z)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugpjūčio 23, 12:35:03 »
tai tau ar trukcioja ar tau fuel cut'as buna ? tas visas reikalas pasireiskia kartais ne prie ~4000rpm ?

ir dar karta klausiu - ką pučia turba ? dar gali paziuret koki vakuuma rodo borto kompas esant laisviems sukiams...
del to kad trukcioja tai cipa kaltink paskutinej vietoj manyciau. DAzniausiai ne ten bedos buna, o kazkur slypi kitur.
Man irgi tos žvakės keistokos,pardavėjas sakė,kad keitė,bet sudėjo paprastas,ne platininines.Tai ar gali jos tiek knisti protą?

nu jei sudetos ne kokios "dujines" triju, dvieju ar dar kokiu penkiu kontaktu  tai manau tas itakos trukciojimui netures, nebent jau jos dirba belekaip nuo senatves. Pats kuri laika vazinejau su paprastom zvakem skirtom audi coupe 20V ir jokio skirtumo nepajutau kaip dabar su platina.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 12:42:37 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugpjūčio 23, 12:56:57 »
nuo zvakiu fuel cut'o nebus  :) pas mane buvo platinines pradegusios, apsinesusios visos pora metu vazinetos ir nieko  :D pypkes irgi tokiu bajeriu nedaro, tik nusipirkus dariausi diagnostika, meistras viska isciupinejo ir parode kokios jos pas mane buvo, disasteris totalus  :) sukonkretink viska, slegis, ant laisvu, nuo kiek rmp joja, abs nedega, mechanika/automatas?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugpjūčio 23, 13:38:58 »
nuo zvakiu fuel cut'o nebus  :) pas mane buvo platinines pradegusios, apsinesusios visos pora metu vazinetos ir nieko  :D pypkes irgi tokiu bajeriu nedaro, tik nusipirkus dariausi diagnostika, meistras viska isciupinejo ir parode kokios jos pas mane buvo, disasteris totalus  :) sukonkretink viska, slegis, ant laisvu, nuo kiek rmp joja, abs nedega, mechanika/automatas?

tai kad as dar nemaciau, kad autorius butu parases, kad jam butent fuel cut'as buna. ;) as tai perskaitau, kad jam trukcioje.... ar as cia kazko nedaskaitau vis....  ?!?

deje, pypkes tokius bajerius daro ;) (trukciojimus) Man paciam asmeniskai buvo.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 13:43:25 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugpjūčio 23, 13:43:21 »
nuo zvakiu fuel cut'o nebus  :) pas mane buvo platinines pradegusios, apsinesusios visos pora metu vazinetos ir nieko  :D pypkes irgi tokiu bajeriu nedaro, tik nusipirkus dariausi diagnostika, meistras viska isciupinejo ir parode kokios jos pas mane buvo, disasteris totalus  :) sukonkretink viska, slegis, ant laisvu, nuo kiek rmp joja, abs nedega, mechanika/automatas?

tai kad as dar nemaciau, kad autorius butu parases, kad jam butent fuel cut'as buna. ;) as tai perskaitau, kad jam trukcioje.... ar as cia kazko nedaskaitau vis....  ?!?

"Dabar kuro neužtenka didesniems sūkiams,todėl ir atjungia kuro,kad turbina nesusiknistų."  Oo)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugpjūčio 23, 13:45:40 »
tai kad jam taip sake, o ne jis pats ;) o su meistrais zinai kaip buna turbut, ypac kai iskart pasiulo cipa kita iskart ir trukciojimai dings :) apart to, kad tas meistrelis galejo kuro slegi pamatuo irbutu buve aisku ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 13:47:45 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Rugpjūčio 23, 14:28:14 »
va va, stebuklu cia nebuna, prasieina tegul viska nuosekliai. chipuot visada suspesi bet jei dabar priezastis nerandi tai ir su chipu jos neispresi

Neprisijungęs remas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Rugpjūčio 23, 14:54:35 »
yra taip,spaudi gerokai pedalą,viskas gerai,traukia.Turbinos parodymai irgi kyla.Maždaug apie 3500 rpm,rodant 1.7 bar pradeda kaip ir trukčioti,šaudyti tyliai na garsas nemalonus.Kitą kartą ir noramliai ir iki 5000 rpm su 1.9bar pasiekiu.Bet jai užspaudei gerai,tai garantuotai tas čiaudėjimas yra.Ant laisvų viskas gerai,spausk kiek nori,apsukos nedurniuoja,jokių lempučių nedega.Auto yra mechanas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 15:15:44 sukūrė remas »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Rugpjūčio 23, 17:21:25 »
jau biskiu geriau apibudinai... kiek maksimaliai uzpucia turba? 1,9 mazoka. Automatas ? As visdar pasilieku ir tikrinciau uzdegimo sistema pirma jei visas vakuumas tvarkingas.

sita.... katalikai dar yra ? lamda kaip gyvena ?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 17:23:13 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs remas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Rugpjūčio 23, 20:27:24 »
Katalikai yra,liamda irgi normaliai,bent kompas nerodė,bet neseniai technikine praėjus,tai turbūt išmetimas buvo geras.Tai užpučia daugiau ir iki 2.0 bet ne taip staigiai ekseleruojant.Èiaudo ir prie 1.1 bar jai turbina nespėjus įsisukti.Gali būti ir nesandarumas,nes pora kartu kažkaip ir nesukilo tas slėgis,sunku pasakyt nesu profas,tai pirma mano S audinė,kitos buvo paprastos ir geros,užtekdavo forumą paskaityt ir viskas aišku.Žvakės sudėtos NGK BCPR6ES-11.Kaip patikrinti vakuma?

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Rugpjūčio 25, 12:09:49 »
ideja apie ic gofra  ?!? kas gali simptomus pakomentuot? gal tame beda

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Rugpjūčio 25, 12:18:49 »
simtomai jei gofra trukus ? :D is galo vercias juodi dumai del riebaus misiniaus ir visai nevaziuoja ir ahujat sviulpia pro "sona" ;) aisku ziurint dar kokia skyle ;)

siaip del tu skyliu vakuume. Vienas is budu jei nori autorius tik patikrint tai gal iseitis butu nusipirkti tu purskalo, kur dyzeliams palengvina uzkurima. Tik labai labai atsargiai su juo, kad poto nebuciau kaltas, kad variklis susprogo......  :V purksti reikia jo labai labai nedauk nedauk, jei yra kazkur vakuume skyle - tikrai pajausi..... Bet geriausiai slangeles butu pasikeisti.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 25, 12:23:13 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Rugpjūčio 25, 12:26:39 »
simtomai jei gofra trukus ? :D is galo vercias juodi dumai del riebaus misiniaus ir visai nevaziuoja ir ahujat sviulpia pro "sona" ;) aisku ziurint dar kokia skyle ;)
:D :D ple vakar su panasiais simptomais buvau sutikes s6, dumu tik nelabai buvo, atsisukau prie sankryzos ziuriu soferis rodo  (-) tai ir nuvaziavau ramei :-]

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Rugpjūčio 25, 12:32:10 »
pas mane buvo trukus :D slegio ner, traukos ner, svilpia bilekaip ir dar dumija juodai bilekaip kai paspaudi :D

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Rugpjūčio 25, 18:10:52 »
man kai trukciojo taip pat tai padejo babinos keitimas ;) pypkes naujos, zvakes naujos, o trukcioja ir niekas nezino kas yra... pekeiciau babina kuri man buvo itartina ir masina pasveiko  :D ir dar susitvarkiau babinu laidus , nes po dangteliu jie buna pastoviam karsti ir sukieteja. palenki, tai net trukineja :) dabar babina pakeista, laidai apvilkti is naujo ir masina tiek dujom tiek benzinu vaziuoja  (y) (y) (y)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Rugpjūčio 26, 00:10:37 »
Manau bedos su vakumu, tikrinti reikia taip - nusisuki nuo isirbimo koliko slangele ir patrauki su burna, uzkisi su liezuviu ir vakumas turi laikytis. jei palengva nuvesta tada jau vadiasi praleidimas. Ciaudejimas prie atitinkamu apsuku yra manau todel kad jei nesandarumai vakume, neveikia slegio reguliatorius, ko pasekoje liesas misinys, o labai liesas misinys megsta savaime susprogti isiurbimo kolike. veliau kai perzengiamos atitinkamos apsukos kompas gaves is liamdos duomenis kad liesas misinys pats pariebina (purkstuku atidarymo laika pailgina ) ir del to gali nustoti ciaudet. Na cia tik mano nuomone. Seip pas mane buvo nuo duju reduktoriaus vakumas parejes, tai traukos pritrukdavo, bet seip ciaudet neciaudydavo. dar vienas dalykas koks kuro slegio reguliatorius, girdejau kai kurie veikejai ideda 3 bar reguliatoriu lauzyne toks 30-40 lt kainuoja, naujas 60-80 kazkas tai, o 4bar reguliatorius naujas nuo 120 lt prasideda (bent jau mzk) . na va berasydamas prisiminiau kad ir ant duju taipat dirba, tai mano postas sunui ant uodegos liko :D       

Neprisijungęs remas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Rugpjūčio 26, 22:32:24 »
Tai apibendrinant apklausą išvada yra nesandarumas sistemoje ir uždegimo sistema.Ar yra tų šlangelių remontiniai komplektai pirkti?Kokias babinas ,pypkes ir laidus pirkti ir ką mokėti?Dėkoju audistam už pasisakimus.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Rugpjūčio 27, 09:32:47 »
nusiperki panasaus diametro slengeliu tinkanciu vakuumui ir atspariu temperaturai ir tau rem komplektas. Cia jau daugelis selikonines susipirke manyciau. O babinu ieskais devetu geru, nebent turi litu naujoms, pypkes naujos orginalios kazkada po 135lt audicentre kainavo, dabar nezinau....

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Rugpjūčio 27, 10:19:52 »
babinu kainos vienos po 150lt devetos, bet tau ju visu keist nereikes, visos jei blogos butu tau nevaziuotu visai. o pypkes as sudejau nuo bmw visas naujas uz 150lt (tik nepradekit niekas pasakot kaip blogai tos bmw pypkes...)