Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi s6 2.2 trūkčioja  (Skaityta 7816 kartus)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
Re: audi s6 2.2 trūkčioja
« Topic Start: 2010 Rugpjūčio 26, 00:10:37 »
Manau bedos su vakumu, tikrinti reikia taip - nusisuki nuo isirbimo koliko slangele ir patrauki su burna, uzkisi su liezuviu ir vakumas turi laikytis. jei palengva nuvesta tada jau vadiasi praleidimas. Ciaudejimas prie atitinkamu apsuku yra manau todel kad jei nesandarumai vakume, neveikia slegio reguliatorius, ko pasekoje liesas misinys, o labai liesas misinys megsta savaime susprogti isiurbimo kolike. veliau kai perzengiamos atitinkamos apsukos kompas gaves is liamdos duomenis kad liesas misinys pats pariebina (purkstuku atidarymo laika pailgina ) ir del to gali nustoti ciaudet. Na cia tik mano nuomone. Seip pas mane buvo nuo duju reduktoriaus vakumas parejes, tai traukos pritrukdavo, bet seip ciaudet neciaudydavo. dar vienas dalykas koks kuro slegio reguliatorius, girdejau kai kurie veikejai ideda 3 bar reguliatoriu lauzyne toks 30-40 lt kainuoja, naujas 60-80 kazkas tai, o 4bar reguliatorius naujas nuo 120 lt prasideda (bent jau mzk) . na va berasydamas prisiminiau kad ir ant duju taipat dirba, tai mano postas sunui ant uodegos liko :D