Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi S4, 3.0, 2011, Ausinimo mazgas, nuo ko tinka?  (Skaityta 1528 kartus)

Neprisijungęs Zydas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Aš čia naujokas, tad iškarto atsiprašau jei nepataikiau į reikiamą temą.

Noriu paklausti, gal kas žino ar gali pažiūrėti kataloge, ar net pasakyti kur pačiam šią info susirasti nuo kokių modelių ir variklių dar tinka visas aušinimo mazgas (kondicionieriaus, aušinimo, interkulerio radiatoriai). Autorizuotam centre savaime aišku, kad detalios informacijos man nesuteikė.

Info apie auto : Audi S4, 3.0 Ltr. (variklio k. CCBA), 2011 metai, USA. VIN : WAUBGAFL3BA113494.

Taip ogi, gal žinot kas turi iš jūsų rato tokias dalis?

Dekingas už bet kokia informaciją. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Po keliu metu, gal ir rasi cia informacija apie tokiu metu auto, bet kolkas deja  :-/  Vartyk autopliusa, jeigu turi sudauzytas detales tai suvedi ju kodus , ismes pardavimus kokiuose lenkuose arba ebay. Dar tokia smulkmena, ieskai nauju ar naudotu, nes naujom supirkti pagal vin koda jokiu problemu, tik kaina bus is brangesniu, bet koki kondiskes siurbli gali ieskoti srote, o visas smulkmenas, laikiklius , slangas ir t.t. susipirkti naujus.