Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 245/40 r18 ant S6 (4AC4) ar telpa? Labai reikia patarimo  (Skaityta 6162 kartus)

Neprisijungęs Linkas

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
Gal kas uzsideje ant S6 (C4) 245/40 r18 ratukus? kokie ratlankiu ismatavimai ir ar nekliuna?
Pas mane ratlankiu plotis ir isnesimas (tiksliai neatsimenu) j9-9,5, ET30-40. veliau patikslinsiu. Labai aciu.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Turi jau liesti posparnius su tokiais išmatavimais, kai vairą sukinėsi.

Neprisijungęs Linkas

• Žiūrėti profilį
pries tai buvo 235/40 r18, niekur nekliuvo, tik kad tokiu matmenu kainos kosmines ir pasirinkimo nieko nera, o 245/40 yra ir pigiau ir daugiau, o 225 siek tiek per siauros, ratlankiu krastai lieka atsikise

• Žiūrėti profilį
pries tai buvo 235/40 r18, niekur nekliuvo, tik kad tokiu matmenu kainos kosmines ir pasirinkimo nieko nera, o 245/40 yra ir pigiau ir daugiau, o 225 siek tiek per siauros, ratlankiu krastai lieka atsikise

235/40 yra siauresnės ir žemesnės už 245/40. Man berods su tokiais matmenim tarkuodavo posparnius...

Neprisijungęs Linkas

• Žiūrėti profilį
nu jo, siaip bijau rizikuot, nes sumontuo reikia ir t.t. ne tai kad prisukt ir pabandyt...

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
nu jo, siaip bijau rizikuot, nes sumontuo reikia ir t.t. ne tai kad prisukt ir pabandyt...
Kazinau tu tik dek ant 9coliu 225/40, o ant 9.5 235/40 ieskok nes gale tau siekt gali nors ne nesieks nes eta galo 40,jei 35 gali siekt,pasmane R19 eta30 ir 35 o plotis 235/35 tai praeina galas milimetrofkem

• Žiūrėti profilį
Neatrodo prasta mintis su skirtingų matmenų padangom? Juk nebus identiškas aukštis, kas reikalinga quattrinėm.

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
Neatrodo prasta mintis su skirtingų matmenų padangom? Juk nebus identiškas aukštis, kas reikalinga quattrinėm.
va sito dar gerai nesidomejau,bet jie jau gaunasi skirtingi nes priekis 9 ir galas 9.5 colio tai gal padangas irgi taip pat reiketu,nes padangos isgaubimas tai kitoks gaunasi :V

• Žiūrėti profilį
plotis dėl pusės colio dar manau pakenčiama. Tačiau padangų aukštis turi atitikt.

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
plotis dėl pusės colio dar manau pakenčiama. Tačiau padangų aukštis turi atitikt.
sakai kad ne nu pabandyk uzdet ant 9 coliu 225 ir 235 pamatysi kaip keiciasi

• Žiūrėti profilį
sakai kad ne nu pabandyk uzdet ant 9 coliu 225 ir 235 pamatysi kaip keiciasi

Aš turiu omeny, kad reduktoriui dėl pusės colio platesnių dviejų ratų ant vienos ašies - nemanau, kad baisi nuodėmė. Ne vieną esu matęs taip važinėjantį. Svarbiausia, kad padangų aukštis būtų vienodas, priešingų atveju supisi torseną ir galėsi ieškot kito reduktoriaus (vos ne pigiausias metodas)  :D

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
Jei ka plotis itakos neturi  ;),svarbiausia apskaiciuot padangos auksti ir sukimosi kelia  (h),o gali but ir priekyj 205/40 o galia 225/35,tai kaip manai as uzsidesiu 8coliu priekyj ir 9.5 galia  :V

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
kiek galima apie ta pati? jus net neisivaizduojat kokiu ratu reik kad posparnius siektu.. ar buvot bent vienas pasieke  :-] pirma ratus nusipirkit nebijodami, nes kalbos dazniausiai kaip kad nuo silkes ar bulkos nulipusiu, taika.  ;)

• Žiūrėti profilį
Dėja, buvau pasiekęs tokį etapą  :D su r18 8.5j et35. padangos 245/45  :D tiesiai važiuojant viskas ok, daugiau vairą susukus tarkuodavo.

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
tai vat kad 245/45 yra kitos kategorijos- a8, bmw7, mb banginio standartiniai ratai  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

235/40 yra siauresnės ir žemesnės už 245/40. Man berods su tokiais matmenim tarkuodavo posparnius...

Dėja, buvau pasiekęs tokį etapą  :D su r18 8.5j et35. padangos 245/45  :D tiesiai važiuojant viskas ok, daugiau vairą susukus tarkuodavo.

:V Tavo buvo 245/40 šiaip

• Žiūrėti profilį
Subalamutinai Efka, o gal ir 245/40 buvo, bet vistiek kliuvo  :D Na neesmė, vistiek reikia kitų išmierų "batų".

Neprisijungęs Linkas

• Žiūrėti profilį
Tai va, savaitgali atidaviau ratlankiuss lyginimui, plotis visu keturiu 9j, o padangas nuspresta imti naujas 235/40.
O kas del siekimo, tai ir 235/40 pasiekia posparnes, tik gero suolio reikia ;) (pvz iskili pesciuju pereja ir ~140km/h pasiekia ka reikai ir ko nereikia, niekam nesiulau tycia bandyti :D).
Dekui uz diskusija 

• Žiūrėti profilį
Kai sukomplektuosi, neužmiršk parodyt kaip atrodo  :)

Neprisijungęs Linkas

• Žiūrėti profilį
stai ir foto ;)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 28, 21:56:21 sukūrė Linkas »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Ar cia tik vizualiai taip, ar priekis auksciau nei galas?

Neprisijungęs Linkas

• Žiūrėti profilį
Prieki gal arkos didesnes, o gal kiek auksciau, bet nera kur leisti, ir taip tarpas nuo zemes nedidukas, gala nebent kilstelti kokius 2cm butu neprosal.

Neprisijungęs baltic pagan

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
sveiki. kuo patartumėt apaut s6 95m.? gal kas turit foto r17 su 50 aukščio? nes kaip suprantu iš diskusijų tai r18 kaip ir nieko gero (h)

• Žiūrėti profilį
r17, tai 235/45. O su 50 aukščiu bus kaip su balionais apmauta eskė.