Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 245/40 r18 ant S6 (4AC4) ar telpa? Labai reikia patarimo  (Skaityta 6287 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
205/50 arba 215/50 laisvai sueina.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

Na taip, kai ratlankis siauresnis :) bet šiaip nelabai kaip žiūrisi siauresni negu 225 pločio (bent man). Atrodo kaip 85-90m honda civic'as kvadratinis su dviratinėm padangom :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Na taip, kai ratlankis siauresnis :) bet šiaip nelabai kaip žiūrisi siauresni negu 225 pločio (bent man). Atrodo kaip 85-90m honda civic'as kvadratinis su dviratinėm padangom :)

O prie ko tas ratlankis siauresnis? Pajusi galvoji tą 1cm?

Neprisijungęs baltic pagan

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
tai sakot 50 aukštis kaip balionai, bet kai tarp arkos ir rato tarpas kad dogas su būda apsisuktų irgi nieko gero. vadinasi apausim  r18 ir bus tvarka :V

• Žiūrėti profilį

O prie ko tas ratlankis siauresnis? Pajusi galvoji tą 1cm?

mano atveju pasijustų žiauriai, nes su dabartiniu mano setupu yra tik tik :)

bmwkiller'i, tu geriau ne aukščiu padangos kompensuok, o nuleisk tą eskę čiut žemiau :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
tai sakot 50 aukštis kaip balionai, bet kai tarp arkos ir rato tarpas kad dogas su būda apsisuktų irgi nieko gero. vadinasi apausim  r18 ir bus tvarka :V

Tas 50 yra procentaliai nuo pločio... Jei lyginant pvz 205/50 r17 ir 225/45 r17, tai jų aukščiai bus identiški, tik plotis skirsis.

• Žiūrėti profilį
psychadelic. kas pas tave per bolidas ir kuo apautas? :)

• Žiūrėti profilį
ne taviškė autopliuse buvo? foto albume mačiau lyg ir ta sidabrinė  :) komentaras neblogas  ''niuxai šliapu'' :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
ne taviškė autopliuse buvo? foto albume mačiau lyg ir ta sidabrinė  :) komentaras neblogas  ''niuxai šliapu'' :-]

Jo ta lugė :D

• Žiūrėti profilį

Taip, ta pati :) apauta r18 235/40 padangom. O komentaras toks, nes užkniso perekupai, kurie norėdavo dar nuderėt nekukliai (zyzdavo, kad pridėčiau dar r18) ir tesiūlė max 7-7.5k lt. Absurdas. :))

• Žiūrėti profilį
gal kainų nenutuokia jų,o gal neskiria a klasės nuo s. tegu vokietijoj tokią kainą pasiūlo - išvažiuotų kojom priekin iš tenai  :-{

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
gal kainų nenutuokia jų,o gal neskiria a klasės nuo s. tegu vokietijoj tokią kainą pasiūlo - išvažiuotų kojom priekin iš tenai  :-{
o už kiek tu galvoji lietuviai iš europos patvorių tas mašinas veža? parodyk man nors vieną lietuvoj parduodamą S6, kuri būtų verta prašomos kainos?

• Žiūrėti profilį
beje pas tave 235/40 su standartinėm spyruoklėm?  daug klausinėju nes matai naujokas aš  :s nedaug trūko jau,būtum man pardavęs saviškę :D ir šiaip žiūriu visos s6 2,2 išgaravo iš autopliuso kaip dūmas :)

• Žiūrėti profilį
tai kad rodyt nebėra ką.  tai jau nežinau kas patvoriuose dedasi,bet auto tinklapiuose už 3000 euru tikrai nemačiau,gal koks lavonas be ratų nebent:)