labai pasistengsiu siandien,vis nerandu laiko prie kompo prisest:) pas mane cipuotas kompas yra ir ismetimas padarytas.o ka tu darei kad ispaudei tuos 300+ is stoko? ai ir dar ryte problema viena islindo,pavaziuvus 10 km vairuotojo puses galinis stabdziu diskas ikaites buvo,tai bandysiu imt rata ir ziuret snd
dar vieno patarimo reikia ka del stabdziu daryt nelabai stoti nori ji ir dar patarimu del protingo turbinimo kad i vidurius nelyst.statau nama tai atsidejau truputu dar ant audes,bet su limitu kaip sakant;)
turba, purkstukai, FPR nes oem per silpnas jau bus, IC, nes originalas prie karsto oro jau nebefektyviai dirba, ecu rempap. priekiniai standartiniai stabdziai yra gaidys. yra bolt on Kit'u, arba paciam reikia komplektuotis bent 4spot + min 300mm
standartinis kolikas siknon eis su rimtesne turba ir normaliu boostu, jei jau nori nuo 340 ir toliau lipt ieskokis bent rs2 replikos pradziai arba kazkas aplink turetu juos gaminti
na esu nusprendes i vidurius nelysti variklio,tai 380 butu pats tas.tu pinigu gal ir yra bet svaistytis irgi stipriai nesinori statybos pas mane vyksta.ai beje pas mane aby o ne aan