Kas is gyvenanciu uk vazinajet motociklais? cia labai juos stabdo? kokios baudos vaziuojant be teisiu?
Mane irgi domina sis reikalas. Bet man reikia pinigus pervesti i banko saskaita, nes lietuvoje ju nereikia isimti ir nieks negales isimti, jie turi buti saskaitoje. Koks greiciausias variantas, isviso eina taip padaryti neisejus is namu?
Tas pats kaip ir su masina, niekas be reikalo nestabdo. Mane su masina stabde 1 karta per 2 metus, kai greitosios nepraleidau. Su motoroleriu dar nera stabde.Jei pagaus be teisiu, tai gresia transporto priemones sulaikymas, arestas. Bauda jau teismas skirs.
as tau ir nesiulau laikyti, pigiau butu nusipirkti, nes laiko tai nera. arba vazinek kol uzgaudys ir atims motocikla po dvieju kartu, bus pigiau
i lietuva grysiu tik porai savaiciu max, tai niekaip nespesiu,cia tai tikrai nera noro laikyti ju... idomu kas esa cia susidure, kaip kainos cia draudimu, registraciju ir t.t,kalbu apie rimtesnius zirgus, kur jo 1000cc eina.
Sveiki, čia toks klausimas atsistojo Kokie atlyginimai yra UK? Turiu omeny, ką uždirbat?
Aisku iseina taip padaryti, galima is angliskos saskaitos siust i lietuviska, bet kainuos keliasdesimt svaru. O siaip yra pilna agenturu pinigu persiuntimo, tai per jas uzsiregistravus galima tiesiai i saskaita daug pigiau siuntinet valiuta. pvz kaip pats VooDoo minejo: http://opaltransfer.com/lt/state/AC:-1.1819260203/AA:navID.55/
kaip dirbsi, taip ir uzdirbsi jeigu vienas gauna i savaite 400 svaru, nereiskia jog tu atvaziaves irgi tiek gausi as perejau ant lauko teniso propagavimo isigyjau inventoriu, pirma pamoka jau buvo, rytoj laukia sekanti, labai patiko bent jau kolkas o kaip kolegos leidzi laisvalaikius, kiek alaus ir kur isgerete neidomu
Aisku, juk pragert ir susimust! Daugiau nieko nemokat matyt? Trys juosteles ir tu jau pasaulio bamba. WoW!
kaip dirbsi, taip ir uzdirbsi jeigu vienas gauna i savaite 400 svaru, nereiskia jog tu atvaziaves irgi tiek gausi
o kaip cia anglijoj su masinom reikalai? pvz perkanta is skelbimu passata 02 metu ar a4 tokiu pat metu, su kokiu 1.9tdi? kokie dar mokesciai dedas? tokiai auto draudimas brangus? ar geriau sitoj sali ziureti i benzus?gal cia mokesciai pigesni jiems? ar nera cia tokiu?
o gal galit padet kas darba anglijoj susirast,nes ten kaip ir neturiu pazystamu jei ka i pm