Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 285449 kartus)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #700: 2011 Gruodžio 18, 11:46:51 »
Sveiki ziurekit turiu toki klausimeli ar pareina is anglijos (Londonas) baudos i lietuva jei vazineji cia su lietuviska registracija ir jei taip per kiek laiko mazdaug ???
policijoj klausiau del nufotkinimo uz greiti uzsienyje  sake dar nesulauke tokiu laisku

kazinak

• Svečias
Re: Re: audi in uk
« Atsakymas #701: 2011 Gruodžio 18, 11:59:00 »
Gali buti ramus ir toliau vazineti atobusu linija :D as su lt registracia net nestabdyvau prie kameru :D

Sent from my LT18i using Tapatalk

Neprisijungęs Dariuksas

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #702: 2011 Gruodžio 18, 14:27:42 »
labai tikiuosi kad neateis ;DD

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #703: 2011 Gruodžio 18, 14:35:57 »
puse kameru tik blyksi be jokio reikalo, jei gauciau bauda uz kiekviena blykste , senai sudviraciu vazineciau  :D :D :D

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #704: 2011 Gruodžio 18, 14:54:32 »
uz congestion charge tai ateina baudos

Neprisijungęs Dariuksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #705: 2011 Gruodžio 18, 14:57:45 »
man cia toki zapadlo vezejei padare kad nafik tai ir siku dabar .. pyderai sumaste tases ismetyt po tasku londone nusikele mano masina o kaip zinia kas ne mano tai ir gal stacias per visur ir leke  nors devagojosi kad jokiu pazeidimu nepadare is pradziu sake kad voketijoi virsvoris buvo tai nusikele ir vaziavo is paskos tada isedu ividu ziuriu navigacija lipinta negi is paskos reik navigacijos ? po to sakau sakai tiesa arba isvis nieko negausi tai sako kelias tases isveziojo o kita voketijoi vaziavo nes virsvoris buvo dar visa kura isdegino .. 300 ~ km kazkur isuko buvau nueemas kilometraza  ir dar salona kazkokeis agurkais supyle kazkieno tasem viskas daugiau jokiu vezeju pats tik vaziuosiu dar tokio zapadlo nesu niekad gaves is lietuviu :(

Neprisijungęs Dariuksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #706: 2011 Gruodžio 18, 14:58:20 »

o kas tai yra ???

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #707: 2011 Gruodžio 18, 16:46:30 »
man cia toki zapadlo vezejei padare kad nafik tai ir siku dabar .. pyderai sumaste tases ismetyt po tasku londone nusikele mano masina o kaip zinia kas ne mano tai ir gal stacias per visur ir leke  nors devagojosi kad jokiu pazeidimu nepadare is pradziu sake kad voketijoi virsvoris buvo tai nusikele ir vaziavo is paskos tada isedu ividu ziuriu navigacija lipinta negi is paskos reik navigacijos ? po to sakau sakai tiesa arba isvis nieko negausi tai sako kelias tases isveziojo o kita voketijoi vaziavo nes virsvoris buvo dar visa kura isdegino .. 300 ~ km kazkur isuko buvau nueemas kilometraza  ir dar salona kazkokeis agurkais supyle kazkieno tasem viskas daugiau jokiu vezeju pats tik vaziuosiu dar tokio zapadlo nesu niekad gaves is lietuviu :(
Cia ziauriau negu ziauru,asmeniskai pats galetum visur paviesint apie toki vezeja,FB ir panasaus pobudzio tinklalapiuose,kad kiti taip pat neapsviltu kaip ir tu.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #708: 2011 Gruodžio 18, 17:31:16 »

o kas tai yra ???

Londone reikai susimoketi norint po centra vazineti

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #709: 2011 Gruodžio 18, 19:37:47 »
Praeita ziema Lincoln'e  :) Gerai kad Audi buvo su zieminem padangom ir quattro, nes anglai net is kiemu negalejo isvaziuoti  :D Ta gera diena mieste atsibodo stoveti kamstyje, patraukiau priespresais (lenkdamas kitus auto), sustojes prie draudziamo sviesaforo signalo, is galo pribeges anglas atidare Audi durys ir pradejo rekti necinzuriniai zodziais (mat ko as visus lenkiu...)  :D

jie uzpi... stovi ant sniegucio 2cm ir mina i dugna, o jai ikalne tai atgal slysta su tokiais savo vaziavimais. O kai ramiai apriedi, ziuri i tave kaip i (!?) :O nors patys stovi kasasi kaip durniukai.

Sveiki ziurekit turiu toki klausimeli ar pareina is anglijos (Londonas) baudos i lietuva jei vazineji cia su lietuviska registracija ir jei taip per kiek laiko mazdaug ???
policijoj klausiau del nufotkinimo uz greiti uzsienyje  sake dar nesulauke tokiu laisku

priklauso kokiam rajone nusifotkini ir uz koki greiti, man tai neparejo, bet ir tevirsydavau max 10-15km, o pazystamas sake parejo.

o kas tai yra ???

tai nieko gero jai i centra imini nesumokejes £10/day, pats jau 1nakart gavau i LT bauda. bet gerai, kad sutiko ant 60svarainiu vietoj 120.
galima ir internetu uzsimoket net uz vakar diena  http://www.londoncongestioncharge.net/
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 18, 19:40:42 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #710: 2011 Gruodžio 18, 19:51:03 »
tai vat man keista, kad uz greiti baudos neina, o uz toki congestion atkeliauja. Vietiniai cia teorija isvede, kad LT numeriai per ryskiai atsispindi, kai blicas kala :D
o siaip kas greiti megsta, yra purskalai numeriams, veiksmingas reikalas :) Aisku negalios kur bebliciai radarai

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #711: 2011 Gruodžio 18, 20:07:29 »
tai vat man keista, kad uz greiti baudos neina, o uz toki congestion atkeliauja. Vietiniai cia teorija isvede, kad LT numeriai per ryskiai atsispindi, kai blicas kala :D
o siaip kas greiti megsta, yra purskalai numeriams, veiksmingas reikalas :) Aisku negalios kur bebliciai radarai

tai uz London centra net LT saskaita turi jie. Buvau apakes kai gavau, o del greicio manau jai paskraidytum over 20miles leidziamo greicio tada tikrai turetu pareit, nes as manau, kad paparasciausiai arba mentai pro pirstus ziuri i smulkius pazeidimus arba radarai veikia baidymo principu, o fotkina pagrinde is galo, kad neapakintu, nes 1na ryta pamiges riedu ir i akis kai kale tai mikre vos is sedynes neiskritau + kokias 3sek kol vel pradejau matyti.
Taigi buvo isleistas Ministro isakymas, del radaru, kad juos visai isjungt, kad vairuotojai sutelktu demesi i kelia, o ne i geltonas ''špokinyčias'', bet atrodo kazkas paprieštaravo ir neivede to istatymo.
O mentai tai patys bjauriausi tai su Moto aš juos VAPSVOMIS vadinu :-], nes belekur belekaip tave pasigaus ir prisiknis ir bandys igelt  :)

Neprisijungęs Dariuksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #712: 2011 Gruodžio 19, 00:54:14 »

o tai jei ne uz greiti tarkim bus line draudziamoi vietoi pasukimas ir panasus tokie dalykai ??  

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #713: 2011 Gruodžio 19, 12:00:31 »
Jei protingai vazineji nieks nieko nepagaus, I buslaina nesoki be reikalo, pries apsisukdamas pasiziuri ar mentu nera ir fsio

Neprisijungęs Dariuksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #714: 2011 Gruodžio 19, 12:36:25 »
Jei protingai vazineji nieks nieko nepagaus, I buslaina nesoki be reikalo, pries apsisukdamas pasiziuri ar patruliu nera ir fsio

nu tai jei tik kamera nufilmavus tai baudos neturetu pareiti ar ne ???

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #715: 2011 Gruodžio 19, 14:21:47 »
Autobusu linijas stebi spec kameros,jos kaip suprantu filmuoja pastoviai,po to gal kazkas perziuri ar bbz kaip,
Per tv rode kaip uz greiti baudas israsineja, sedi bobutes prie kompu ir perziuri fotkes is geltonu kameru,skaiciuoja briuksniukus tuos ant kelio,vienas bruksniukas 5mhp ,jos tri dvi fotkes ,viena padaryta prie pirmo broksniuku o antra priklausomai kiek vaziavai, paskaiciavo kad virsijai 5 ,oveda I sistema ir tau pareina bauda ,,:D visas sitas reikalas gali uztrukti iki puse metu nes viskas kaip akmens amziui ten vyksta

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #716: 2011 Gruodžio 19, 18:47:28 »
:D :D tu cia rimtai? Bet 5mph tai nesamone, as apie+10mph laikau ir nefotkina.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #717: 2011 Gruodžio 19, 22:02:11 »
nesuprasi,kartais sauna letai vaziuojant, kartais nieko virsijant greiti ,man atrodo jos nustatytos kad suveiktu virsijus 5-8mph ,kazkade buvo straipsnis, rase prades kabinti nauajas kur ir is priekio ir is galo fotkina,bet kada tas bus neaisku

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #718: 2011 Gruodžio 19, 22:31:59 »
visgi itariu nuo vietos ir greiciu ribu priklauso, draugelis kasdien po Londona malasi su darbine masina, tai sake kur 30myliu apribojimai, labai jautrus radarai. As asmeniskai A40 ir A406 +10mph laikau, o ten greiciai 40-50 ledziami.
Ziauriausia ka jie gali padaryt, tai pradet visur savo vidutinio greicio kameras instaliuoti, tada liudni popieriai bus.

There are three main methods that UK speed cameras use to detect a speeding motorist. The first method used by Gatso and mobile cameras is to send a Laser or Radar beam at the passing vehicle. The beam is then returned back to the speed camera equipment, providing an exact speed. The second method used by Truvelo and DS2 is too use loops in the road, if the passing vehicle drives too fast over the loops, the speed camera is triggered. The third method used by SPECS is to take a photograph of all passing vehicles at point 'a', then several hundred metres along the road at point 'b' a second photograph is taken. Both photographs are date and time stamped, the speed camera equipment then calculates your average speed. To read more about a specific speed camera see Speed Camera Types.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #719: 2011 Gruodžio 20, 03:08:34 »
Siaip kiek sekejau su anglais tai tipo 10% gali vaziuot drasiai daugiau nei leistina, kitaip £60 premija ir 3 pointai, taskai tik kas 3ys metai nulinasi.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #720: 2011 Gruodžio 20, 14:40:07 »
Dabar leidzia vietoj balu eiti I kursus,ten kelias dienas pasedi ir negauni balu, bauda man ateodo uztenka susimoketi ir viskas

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #721: 2011 Gruodžio 20, 20:01:05 »
Dabar leidzia vietoj balu eiti I kursus,ten kelias dienas pasedi ir negauni balu, bauda man ateodo uztenka susimoketi ir viskas

Bet uz tuos kursus dar moki papildomai 160 angliskuju vienetu :)

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #722: 2011 Gruodžio 20, 20:21:12 »
kaip tau su teisem baiges, isisukai ?

Neprisijungęs Dariuksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #723: 2011 Gruodžio 21, 11:38:43 »
 kazi kaip su ziedais jei blogai isvaziavai uz tai gali bauda gauti ? :-]

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #724: 2011 Gruodžio 21, 14:21:30 »
Pasveikino mane vakar policija su artejanciom Kaledom, nepraleidau greituskes sankryzoj, tai jau rankom tryne, galvojo kad girtas lekiu. Dave pust - nieko, padangas patikrino - geros, na kaip ir nebeliko uz ka rimtesnio baust, tai road tax disko paprase :D Sakau ne angliska masina, negaliu isigyt tax'u, bet neseido i kalbas, pradejo aiskint kad registruociau masina uk ir panasiai. Finale 60£ turiu susimoket arba eit i court.