Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 285329 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #650: 2011 Lapkričio 22, 22:17:17 »

http://www.skelbimai.lt/i-is-anglija-siuntos-keleiviai-2061480.html

Pirma nuoroda is google :D
orzo, ačiū, naudotis google moku, bet ieškau patikimo ir išbandyto vežėjo, ratų komplektas tai ne lašinių paltis ar dešros pagalys.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #651: 2011 Lapkričio 22, 23:00:59 »
reik pagalbos ASAP.
pagelbekit, kas esat dares claim'a del avarijos.
siandien bakstelejau vienam shiknon  ff. vienu zodziu taisyt neapsimoka, reikia claiminti. kaip vyksta damage ivertinimas?
ar labai kabinejasi?
pvz pas mane insurance parasyta kad factory standard, bet pas mane xenonai, tamsinti, langai ir zeminta.

ir jei as nenoriu claiminti is draudimo, man visvien dings no claim bonusai? ar kaip kitaip atsirugs i draudima. nes tas zmogelis sake kad jis claimins.

o kokia suma gal vertejo jam sumoket uz remonta?
xenonai, tamsinti, chuj... tik zeminta po klausimu? nors pasikelk ant kaladziu sakyk AMEN vaziuoklei nebevaziuoja ir vsio jei bijai, o siaip kai apvogtu tada negaletum skustis, kad islupo aparatura uz £10t ar ratus nulupo uz £5t.

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #652: 2011 Lapkričio 23, 01:37:42 »
reik pagalbos ASAP.
siandien bakstelejau vienam shiknon  ff. vienu zodziu taisyt neapsimoka, reikia claiminti. kaip vyksta damage ivertinimas?
ar labai kabinejasi?
pvz pas mane insurance parasyta kad factory standard, bet pas mane xenonai, tamsinti, langai ir zeminta.

ir jei as nenoriu claiminti is draudimo, man visvien dings no claim bonusai? ar kaip kitaip atsirugs i draudima. nes tas zmogelis sake kad jis claimins.

xenonai, tamsinti, chuj... tik zeminta po klausimu? nors pasikelk ant kaladziu sakyk AMEN vaziuoklei nebevaziuoja ir vsio jei bijai, o siaip kai apvogtu tada negaletum skustis, kad islupo aparatura uz £10t ar ratus nulupo uz £5t.

Tai jis uzdainavo 500. O mano kas taisys. Paskaiciavau kad maniske sutvarkyt  max 500 su dažymais.
Tikiuosi kad bachuras susipras ir neclaimins.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #653: 2011 Lapkričio 23, 21:05:13 »
visiems LABAI aciu uz gausius patarimus. lol  (-) (-) (-)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #654: 2011 Lapkričio 23, 21:32:42 »

orzo, ačiū, naudotis google moku, bet ieškau patikimo ir išbandyto vežėjo, ratų komplektas tai ne lašinių paltis ar dešros pagalys.

Is Londono tai tureciau ka pasiulyt, bet is Velso tai nzn..

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #655: 2011 Lapkričio 23, 22:13:25 »
Tai jis uzdainavo 500. O mano kas taisys. Paskaiciavau kad maniske sutvarkyt  max 500 su dažymais.
Tikiuosi kad bachuras susipras ir neclaimins.

Matai jei kam imontavai apie save pamirsk, nebent vazineji pradedant £3t vertes auto ir remontas tau kainuos ne £1tauzena ir dar zalos tiek pat, o jai smulkme kaip cia £500 tai patikek geriau sumokejai ir neprarandi ''NO CLAIM BONUS'' ir esi svarus. Jei persigalvojai geriau paskambink tam kuris nukentejo ir tarkis, kad £ ar sutvarkysi jai jis dar nesikreipe i draudima. Chujnia cia 1men padirbsi uz ziopluma ir toliau jokiu problemu, o db kabes berods 3 jei ne 5 metus snarglys ir to pasekoje moki brangesni draudima, bei prie teisiu prikabina man atrodo tasku. Kazkaip gali tuos ''NCB'' issipirkt neatsimenu tik kaip ir kiek kainuoja. O tas kas nukentejo tikrai kreipsis i draudima su tavo duomenimis nes kam jam moket is saves kai gali atsinaujint ''uzpakaliuka'' nu ir dar yra niuansu pigineliu nusisiurbt daugiau. Buvau ir as patekes cia i nedidele avarija tai 1.5ru metu tampiausi su angle kol visgi pripazino ja kalta. nueik i CITIZEN ADVICE ir pasiklausinek jie tiksliau turetu tave supazindint su situacija.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #656: 2011 Lapkričio 23, 22:16:48 »
Gal kas zino transporta?
draugelis nori is LEEDS'o Citrina C5 i Lt parvezt, jai kas ka skambinkit jam +447514438377

Neprisijungęs aruncikas

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #657: 2011 Lapkričio 24, 09:26:50 »
Gal kas zino transporta?
draugelis nori is LEEDS'o Citrina C5 i Lt parvezt, jai kas ka skambinkit jam +447514438377
yra tu nr bet ar verta vezt,nes is londono 500 pinigu anglisku o is leedso bus koks tukstantelis :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #658: 2011 Lapkričio 24, 09:31:33 »
Gal kas zino transporta?
yra tu nr bet ar verta vezt,nes is londono 500 pinigu anglisku o is leedso bus koks tukstantelis :D
gal žinai kas iš velso gali ratų komplektą parvežt?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #659: 2011 Lapkričio 24, 18:37:46 »

Is Londono tai tureciau ka pasiulyt, bet is Velso tai nzn..

orzo, šitie tavo rekomenduoti prašo 60 svarų už parvežimą, kai už 80 svarų veža DPD nuo durų iki durų :-]

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #660: 2011 Lapkričio 24, 22:44:22 »
nieko as nerekomendavau, cia pirma pasitaikiusi skelbima numeciau :D
tai duok smulkiajam verslui uzdirbt gi :-]

Neprisijungęs blaiwas

• Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #661: 2011 Lapkričio 28, 21:18:59 »
sveiki,
taip jau gavos, kad sugalvojau, susikroviau smutkes ir atvykau ieskoti laimes i anglija - leedsa.
ir susiduriau su tokia problema. uzsiregistravau darbo birzoi, gruodzio antra reiks eit pokalbiui, bet ten jau reiks turet pazyma is darbovietes, banko saskaita ir kazkaip ten deklaruota gyvenama vieta ( del to turbut problemu nekils), norint gaut darba is agenturos, reikia jau turet patvirtinima is darbo birzos ir banko saskaita, o norint gaut banko saskaita reik dirbti ir turet numeri is darbo birzos. zodziu uzburtas ratas.... nuo treciadienio pradesiu vaiksciot po agenturas, kuriose uzsiregistravau pokalbiui ir galvoju kaip cia reiks viska isvartyt. gal bent kas zinot koki banka leeds, kuriam be problemu galeciau gaut accounta? nes kur pries puse metu dar duodavo be problemu,dabar jau bardakas ir reikia popieriu...

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #662: 2011 Lapkričio 28, 22:02:30 »
sveikas atvykes :D

pirma klausimas kokioj tu cia darbo birzoj registravaisi ir kokiu tikslu? Job Centre tipo?
eini i banka, skiedi kad esi "self employed" koks dazytojas, paklaus adreso kogero kur, tai gali sakyt kad tenpat dirbu kur ir gyvenu. Arba daryk kaip as, pasiemiau kazkokio serviso vizitine, priskiedziau kad ten dirbu ir pan. Jiems tiesiog reikia uzpildyti formas. Alga jau sukursi pats, na bet nepersistenk, 300 svaru i savaite bus ok.

Atsius bankas popiergalius ir kortele tavo duotu adresu - reiskia jau turi ir "proof of address".

Zodziu reikia kabinti makaronus, nes kitaip cia su jais nieko nepesi. Jei vienam skyriuj nepasiseke, eik i kita. Cia kiekvienas skyrelis savo taisykles susikures :-] Seniau bent jau LLoyds maziausiai kabinedavosi, dabar gal ir prikure nauju taisykliu.

Kitas variantas gauti "proof of address" tai uzsiregistruoti NIN pokalbiui, jie atsiuncia laiska su data ir instrukcijom kur atvykti. Tuomet su tuo laisku jau banke gali but lengviau (bet cia sakau nuo skyriaus ar pacio vadybininko priklauso, vienur praso - kitur ne).

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #663: 2011 Lapkričio 28, 22:41:42 »
taip apie job centre eina kalba, ten registravaus, kad gauciau numeri national insurance numeri. siandien gavau is ju laiska apie priskirta atvykima gruodzio 2 diena. tam laiske buvo vardas pavarde ir adresas. as su tuo laisku iskart i banka. pries tai sake, kad reikia bent kokio laisko ar dokumentu su adresu ir vardu pavarde, dabar kai jau turiu laiska tipo turiu tureti ta numeri ir darba. zodziu reiks laukt turbut gruodzio 2 ir poto vel i banka...

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #664: 2011 Lapkričio 29, 01:00:40 »
Tiksliau butu sveikas atvykes i nulio zona(Anglija)  :-]

Jo su tom saskaitom tai ziauru as 3 ar 4is kartus i lloyds'a ejau kol atidare, jai turi bent koki laiska gauta tuo adresu is kazkokios UK istaigos tada gali su jais rimciau sneket, o jai ne tada sudetinga. O pradziai siulau national insurance number uzsisakyti appointment'a, tada jau ir i agentura bus lengviau. Jo laiskai pas juos aukso vietoj.
Cia pries savaite 1nai pazystamai reikejo atsidaryt saskaita tai turejo is NatInsNr laiska pradejo spangt jai, kad cia ne dokumentas. Ta sutinka mane sako neduoda, 3cia karta ejo. Sakau einam padesiu, nuvarom klausiu kodel netinka sitas laiskas, ziuri lyg nebutu mates jo ir TYLI, tada sako:
-Gerai tuoj nusikopijuosiu ir jei tiks tada siandie vakare arba ryt paskambinsim.
Ir kita diena paskambino, bet deja jau buvo saskaita atidaryta BARCLAYS'e be jokiu sunkumu is 1mo karto.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #665: 2011 Lapkričio 29, 16:15:42 »
as tai savo draugui be problemu atidariau: nueini i banka su ka tik atvykusiu ir prasai kad atidarytu jam saskaita, pasirasai kad esi atsakingas uz ji ant paprasto lapo, ir vsio. tiesa kortele dave pacia paprasciausia, bet pasake kaip atsiras pinigu saskaitoj, galima bus gryzt ir pasikeisti i normalia.
lloyds bankas.

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #666: 2011 Lapkričio 29, 16:25:29 »
pries tris menesius taip dare ir padare ir problemu nekilo, o dabar matyt kazkas pasikeite ir nebeina sitaip

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #667: 2011 Lapkričio 30, 03:40:09 »
pries tris menesius taip dare ir padare ir problemu nekilo, o dabar matyt kazkas pasikeite ir nebeina sitaip

cia vos ne kasdien turi eit ir juos uzpi...net jai turi kokiu nors PROOF'u, nes kol jiem neatsibosi jie taip ir zais su tavim.
as taip kartais darau kai mane uztrumpina ir zinau, kad esu teisus kazko reikalaudamas :D

Neprisijungęs aruncikas

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #668: 2011 Lapkričio 30, 09:11:13 »
as baladi lloydse dariaus tai be problemu iskarto atidare,tik tiek ka turejau lapa is agenturos, kad pradedu dirbti ir ten adresas buvo parasytas kur gyvenau. O kortele tai kokia norejai tokia galejai jau rinktis,tik aisku uz jas ir moki piginus jau. cia gal ne y tema, airijoj tai menesi vargau kol atsidariau ir tai tik tegalejau pinigus issiimti is vienintelio bankomato ir viskas :D

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #669: 2011 Lapkričio 30, 12:14:51 »
tai vat siandien einu i 2 agenturas kuriose buvau uzsiregistraves, tikiuos is ju gausiu koki popiergali ir sturmuosiu bankus :)

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #670: 2011 Lapkričio 30, 12:36:12 »
reik pagalbos ASAP.
siandien bakstelejau vienam shiknon  ff. vienu zodziu taisyt neapsimoka, reikia claiminti. kaip vyksta damage ivertinimas?
ar labai kabinejasi?

Sorry anksciau nebuvau prisijunges tad negalejau papostint tau,vnz pamenu viena situacija is pazystamo babajaus auto ivykio,turejo jis ASTR`ike,dailiai buvo padaryta,irgi ratukai visi langai niaukti ir panasiai,bet buvo kaip buvo jam i sona ileke bobute,rodos ir ne jo kalte ir pan.taciau draudimas va ir prisikabino del tamsintu langu bei ratu,nes jis nebuvo apie juos informaves savojo incurinco,galutinis draudimo verdiktas buvo-mes neapmokesim tau padarytos zalos.Ir beje jei pats isliuozei uzpakalin tai apie claimus tikrai gali jau pamirst.

Toliau postas tiems kas pamena mano ivyki vairuojant neblaiviam.Taigi ivyko pirmasis linco teismas ir is jo isejau su puse sypseneles kadangi mano advokatas gali isvartyt mane nekaltu.Viskas ivyko taip-kai atvaziavo policija prie ivykio vietos man iskart i feisa imontavo savo ciulptuva(alkotesteri) tada ipuciau 0.70prom. kai nuvaziavau policijon atsisakiau pust ir pan,nes jau galvojau kad puciau ir to gana,bet jie padare klaida neiskviesdami man vertejo(nors pagal istatyma jie privalo zut but iskviest ji),tad advokatas dabar varto kad as nesupratau ju klausimo ir todel nepuciau,taip pat paminesiu kad kai puti prie masinos ar ivykio vietos iskart tas negalioja tavo bylai,jie remiasi tik policijos nuovadoje atliktu alkocholio testu.Tad dabar gaunasi kad del ju paciu kaltes as nepuciau ir galbut liksiu nekaltas. ff
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 30, 12:38:28 sukūrė BaDaRiS »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #671: 2011 Gruodžio 01, 00:19:05 »
reik pagalbos ASAP.
siandien bakstelejau vienam shiknon  ff. vienu zodziu taisyt neapsimoka, reikia claiminti. kaip vyksta damage ivertinimas?
ar labai kabinejasi?

Sorry anksciau nebuvau prisijunges tad negalejau papostint tau,vnz pamenu viena situacija is pazystamo babajaus auto ivykio,turejo jis ASTR`ike,dailiai buvo padaryta,irgi ratukai visi langai niaukti ir panasiai,bet buvo kaip buvo jam i sona ileke bobute,rodos ir ne jo kalte ir pan.taciau draudimas va ir prisikabino del tamsintu langu bei ratu,nes jis nebuvo apie juos informaves savojo incurinco,galutinis draudimo verdiktas buvo-mes neapmokesim tau padarytos zalos.Ir beje jei pats isliuozei uzpakalin tai apie claimus tikrai gali jau pamirst.

nesamone, jai ne jis kaltas tada turejo apmoket ANYWAY, bes BE. Nes tas factory standart galioja tik CASCO atveju(tai yra kai apgadinta stovinti arba kai esi kaltininkas ir nori zalos atlyginimo uz savaji transporta). Tokiais atvejais patarimas kreiptis pradziai i CITIZEN ADVICE arba advokatus, aisku jai sumos prasideda nuo 000 zonos, kitaip laiko ir nervu gadiniimas bus.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #672: 2011 Gruodžio 01, 03:28:29 »
vienu zodziu prazilti galima cia su jais. nuvariau masina i arnold clarka ivertinti zalos, iverino bl.. verdiktas toks: not economical to repare, total loss ir write off. taigi, masina siandien isvaziavo i "salvage yard" kur ko gero bus sekmingai parduota kokiam nors aukcione. bet juokingiausia per asaras tai, kad tik rytoj (geriausiu atveju) man turi paskambinti del masinos ivertinimo kainos, kaip supratau teks nemaloniai pabendrauti su mano draudimo kompanijos ivertintoju del pinigines zalos atlyginimo (jei apskritai atlygins).
 tiesa as siandien snekedamas su claim skyriaus darbuotoju sakau, jei man nepatiks ivertinta suma kaip as atsiimsiu masina? P.S. tas "salvage yardas" kiek supradau pagal adresa yra essex anglijoj, o as skotijoj?!?! tai jie man taip ir neatsake i klausima. 
 (!?)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #673: 2011 Gruodžio 01, 20:22:14 »
Na va 1moji žiemos NEŽIEMIŠKA diena, tik darganota. Ir ka gavau šian? Ogi Prancuziska KISS'a nuo angles i savo Vokiska galini bamperi nervai nelaiko  :E
sutarem, kad susiskambinsim po piet surašysim accident declaration, nes skubejom, o ta ŽIÛRKË jau savam draudimui pranešė ir neduoda savo ir draudimo kontaktu. Nu BL... tai db sedziu kaip apšik..., kaip jie masto nesuprantu butume su £200 viska sutvarke, bet ne geriau draudimui mokes neaisku kiek X daugiau praras NCB ir dar reiks cia pis... metus, kad atgautum is ju ta ismoka. (-) :-{  Nesveiki jie ant proto!!!
Geriausiai ivažiavo man i galini bamperi is šono, stovi žiuri ir klausia:
-Who is fault? :O :D :D :D

Neprisijungęs DCB070

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #674: 2011 Gruodžio 01, 20:23:21 »
ka ten skotijoj veikt? (be)
kraustykis i essex :-]