Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 285359 kartus)

kazinak

• Svečias
Re: audi in uk
« Atsakymas #750: 2011 Gruodžio 23, 21:51:27 »
£750 uz pasata cia yra labai daug sakyciau, o kainas nustatineja is knygutes, pagal metus ,rida ir bukle,dauzta automatiskai pigesne ,jei nedauzta tarkim 3000, cat-d 2000, cat-c 1500
teko nemazai bendraudi su masinu perpardavinetojais, o jie apie tai zino daugiau nei patys vertintojai  :-] :-] :-] tie kurie labiau sukti, bandydavo rasti svieziai dauzta masina, staigiai nuperka,sutvarko,pravaro naujus mot'us padaro hpi checka ir parduoda, kadangi uk viskas vyksta letai, categorija ant masinos atsiranda po 2-3 menesiu, naujas savinikas net nenutuokia ,o bandant parduoti islenda visi galai  :-] :-] :-]
o juokingiausia kad pagal istatyma pardavejas neprivalo pasakyti kad masina buvo dauzta, nebent pirkejas to klausia , bet ir vel ,jei ant popieriaus nepasirasai ,veliau neiko negali irodyti, zidziu durniu laivas

Tai kiek bekainuoja anglas B5 1998m estate'as TDI 81kW tavo akimis? sutinku jai butu delfinas. As skelbimus permeciau tai pigiau £600 apdrozu be MOT ir TAX nera ir iki £1800 plaukioja tai manau logiska butu bent jau £1200 duot. Cia grynai RIDA pakisho koja. Jokiu jie knygeliu nevarto yra rinkos kainos kuriom jie turi vadovautis, nes tada prasidetu i vienus vartus (salvage). Nauja Tuarega koki ibrezei Claim'ini aha knygelej raso £25000 nurasymui nu ka ir nurasai, o zmogelis kuris pirko pries 1men uz virs £40000 plaukus raunasi, kad Claim'ino. O aukcione Tuareg'as nueina uz kokius £35tauzenus. Nelogiska is mano puses ziurint.

pagal knygute(ta pacia kur visi naudoja ir kuria as turiu) tavo pasatas vertas £700-1000 priklausomai nuo stovio /kilomnetrazo,
 taurega nurasys tada kai remontuoti bus neverta, tarkim ,masina verta 40k, o remontas 15k,daug sansu kad niekas netvarkys, zmogelis atgaus savo 40k ir nereikes rautis neiko, apynauja masina visada verta nurasyti,
dar variantas, pavoge taurega(nors uk toki kazin ar kas vogtu) mentai surado sveika be ibrezimo,99% kad jis bus nurasytas nes joks sveiko proto sogus nesutiks jo atgal paimti, jam uzkabins categorija ir parduos pigiai aukcione ,o saviniaks atgaus pinigus

kaip sakau nauja masina verta nurasyti, o turint sena ,net neverta skambinti draudimui,

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751: 2011 Gruodžio 23, 23:05:55 »
£750 uz pasata cia yra labai daug sakyciau, o kainas nustatineja is knygutes, pagal metus ,rida ir bukle,dauzta automatiskai pigesne ,jei nedauzta tarkim 3000, cat-d 2000, cat-c 1500
teko nemazai bendraudi su masinu perpardavinetojais, o jie apie tai zino daugiau nei patys vertintojai  :-] :-] :-] tie kurie labiau sukti, bandydavo rasti svieziai dauzta masina, staigiai nuperka,sutvarko,pravaro naujus mot'us padaro hpi checka ir parduoda, kadangi uk viskas vyksta letai, categorija ant masinos atsiranda po 2-3 menesiu, naujas savinikas net nenutuokia ,o bandant parduoti islenda visi galai  :-] :-] :-]
o juokingiausia kad pagal istatyma pardavejas neprivalo pasakyti kad masina buvo dauzta, nebent pirkejas to klausia , bet ir vel ,jei ant popieriaus nepasirasai ,veliau neiko negali irodyti, zidziu durniu laivas

pagal knygute(ta pacia kur visi naudoja ir kuria as turiu) tavo pasatas vertas £700-1000 priklausomai nuo stovio /kilomnetrazo,
 taurega nurasys tada kai remontuoti bus neverta, tarkim ,masina verta 40k, o remontas 15k,daug sansu kad niekas netvarkys, zmogelis atgaus savo 40k ir nereikes rautis neiko, apynauja masina visada verta nurasyti,
dar variantas, pavoge taurega(nors uk toki kazin ar kas vogtu) patruliai surado sveika be ibrezimo,99% kad jis bus nurasytas nes joks sveiko proto sogus nesutiks jo atgal paimti, jam uzkabins categorija ir parduos pigiai aukcione ,o saviniaks atgaus pinigus

kaip sakau nauja masina verta nurasyti, o turint sena ,net neverta skambinti draudimui,

Rasai reiskia zinai, bet kaip as tada uz B3cia Passat'a gavau £1450 ir nieks nenusitempe cia 2010m buvo.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 24, 21:39:13 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752: 2011 Gruodžio 24, 20:31:43 »
Pusiaunakčio tyla,
Tik šerkšnas krenta.
Kažkur žvaigždynų
Mirgantis lietus.
Išeikim į Kalėdų naktį,
išeikim į Naujus Metus.
Tegul jie bus
Ir saulėti, ir šviesūs,
Šakelėj eglės vasaros dainuos.
Tegul atneš
Ko metų metais ieškom
Ir laimė mus lydės
Visuos keliuos.
Linksmų šv.Kalėdų  :)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753: 2011 Gruodžio 24, 23:19:14 »
Eglutės skarotos
Miške jau nėra,
Išsivežė dėdė
Su Audi nauja   <o> <o> (f) o_o  (r) ;)  Linsmu svenciu linki Panevezio Audiklubo kolektyvas  :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754: 2011 Gruodžio 25, 09:24:52 »
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #755: 2011 Gruodžio 25, 18:12:29 »
Su Sv.Kaledomis bei turtingu ir geru ateinanciuju kolegos  ;) :)

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #756: 2011 Gruodžio 25, 23:52:11 »

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #757: 2012 Sausio 04, 16:14:06 »
sveiki, visu pirma su naujais metais  (+)

reikia patarimo, del automobilio pardavimo exportui.
zodziu atsirado pirkejas mano hondos lietuvoje. patarkit kaip uzpildyti dokus, kad ateityje nebutu problemu. vienu zodziu jis nori kad as uzpildyciau geltonaja skilti (9 - selling or transferring your vehicle to a motor trader ....) su jo lietuvisku adresu. ir skilti (11 - notification of permament export), ir sitas sakneles issiusciau i dvla. o pati v5c dokumenta atiduociau tralo vairuotojui pirkimo metu (nes pats pirkejas lt).
siandien buvau dvla ir jie sake kad parduodant auto visvien reikia uzpildyti skilti (6 - new keeper) + (11 - exp.).
tai dabar nezinau ka daryti, patarkit

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758: 2012 Sausio 04, 16:55:48 »
sveiki, visu pirma su naujais metais  (+)

reikia patarimo, del automobilio pardavimo exportui.
zodziu atsirado pirkejas mano hondos lietuvoje. patarkit kaip uzpildyti dokus, kad ateityje nebutu problemu. vienu zodziu jis nori kad as uzpildyciau geltonaja skilti (9 - selling or transferring your vehicle to a motor trader ....) su jo lietuvisku adresu. ir skilti (11 - notification of permament export), ir sitas sakneles issiusciau i dvla. o pati v5c dokumenta atiduociau tralo vairuotojui pirkimo metu (nes pats pirkejas lt).
siandien buvau dvla ir jie sake kad parduodant auto visvien reikia uzpildyti skilti (6 - new keeper) + (11 - exp.).
tai dabar nezinau ka daryti, patarkit

nepamenu, bet rodos reikia cia isregistruot exportui ir pirkimo pardavimo sutarti surasyt.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759: 2012 Sausio 04, 19:22:03 »
nu jis man dar pasiule invoice uzpildyti, manau to turetu pakakti?!? :V

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760: 2012 Sausio 04, 19:40:06 »
nu jis man dar pasiule invoice uzpildyti, manau to turetu pakakti?!? :V
pagooglinau bet nieko konkretaus neradau ant greicio

radau is senu laiku cia raso apie sita.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761: 2012 Sausio 05, 04:40:34 »
zawedxi ---> dekui uz pagalba. bandysiu siusti i dvla saknele exportui ir sutartele pirkimo - pardavimo.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762: 2012 Sausio 05, 04:48:50 »
 :V turiu minciu imt audi a4 arba a6, blogiausiu atveju a3s 4 duru nuo 2005, kainos prasiseda nuo 3500 taigi visai neblogai. bet kiek girdejau dyzeliniai varikliai  nekokie (-) 2.0tdi.
ir multitronikai grybauja.  ?!? kazkur skaiciau kad jei su multiku imt tai tik quattro, tipo ten viskas tvarkoj.
kaip del 2.0 t arba 2.4 benzo?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763: 2012 Sausio 05, 13:47:36 »
2.0tdi kiek zinau del purkstuku keikia, jei Siemens purkstukai, tai jie megsta uzsilenkt ir pakainuoja nemazai. Bet juos jau pradejo remontuot. Dar su tepalo siurbliais bedu turejo. Paieskok forume, tikrai rasi info. pvz: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,134531.20.html

Imk A3 su 1.9 77kw, mokesi uz Road Tax 30£ i metus :D

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764: 2012 Sausio 05, 17:27:09 »
tai kad siandien ziurejau 110£  :D uz 1,9tdi.  ?!? o forume galima prazilti kol surasi  :D

bl, patarkit ka paimt iki 4000£

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #765: 2012 Sausio 05, 17:37:50 »
tai kad siandien ziurejau 110£  :D uz 1,9tdi.  ?!? o forume galima prazilti kol surasi  :D

bl, patarkit ka paimt iki 4000£
jo kitakart neiskodamas uzsirauni ant idomybiu, o kitakart negali rast ko tau reikia. ZAKON - ZAPADLO.
pagrinde ziurek i insurance group jai draudimo kainos aktualios be to neaisku ko tu nori mazylio ar didziulio briedzio :D
kokie kriterijai? galia, litrazas, klase, talpumas, metai, ekonomija D ar Benz?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 05, 17:39:37 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #766: 2012 Sausio 05, 17:43:44 »
autotrader paziurek, ten prie kiekvieno modelio raso insurance group ir vehicle tax band group.

Va lentele road tax'u pagal CO2 emisija ir grupe: http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/OwningAVehicle/HowToTaxYourVehicle/DG_10012524

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #767: 2012 Sausio 05, 17:48:06 »
nu jo sunku, vienur viena raso kitur kita, paprasciausei galvojau gal cia kas jau buvo susidures su tokia dilema.
va vienam forume isskaiciau kad nuo 2001-2007 multironikai pi*a prota, cia kiek ziurinejau niekam jie labai neuzkliuve.

varikli jieskau ne didesni nei 2.5 benzo arba belekokio dyzelio isskyrus 2.0tdi.
nezinau, kazkaip sirdis krypsta i a4 nuo 2005 arba passata pikapa.
jei kas uzmatysit duokit zinoti.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 05, 17:58:48 sukūrė bastardo »

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #768: 2012 Sausio 05, 17:51:15 »
autotrader paziurek, ten prie kiekvieno modelio raso insurance group ir vehicle tax band group.

Va lentele road tax'u pagal CO2 emisija ir grupe: http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/OwningAVehicle/HowToTaxYourVehicle/DG_10012524
nu nzn siandien prie vienos buvau priejes  tai 110£ 12 menesiu.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #769: 2012 Sausio 05, 18:12:33 »
nu jo sunku, vienur viena raso kitur kita, paprasciausei galvojau gal cia kas jau buvo susidures su tokia dilema.
va vienam forume isskaiciau kad nuo 2001-2007 multironikai pi*a prota, cia kiek ziurinejau niekam jie labai neuzkliuve.

varikli jieskau ne didesni nei 2.5 benzo arba belekokio dyzelio isskyrus 2.0tdi.
nezinau, kazkaip sirdis krypsta i a4 nuo 2005 arba passata pikapa.
jei kas uzmatysit duokit zinoti.
buten VAG nori? Man cia UK Mondeo nuo 2006 labiau liptu, o jei dar 2.2TDCi tas visai zveris, kainos nera dideles ju draudimo grupes irgi palyginus su kitais tos klases. Vaziuoja minkstai, TDCi enginiukai astrus patvarus purkstukai kaip ir visu common rail lepoki(na po 2000 mazai kas be common rail apsiejo), bet kainos ir kokybes santykis uztat realus, mano nuomone.
ieskai automato? multitronikas tai variatorine deze (jos veikimo principas idealus mano akimis), bet kiek maciau tai sitos dezes labai mazai tarnauja.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 05, 18:18:20 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #770: 2012 Sausio 05, 18:20:21 »
nebutinai is VAG, bet kazkaip tos mondeo nelimpa, be to viena esu turejas, tai sakiau paskutinis mano fords  :A, dar buvau gaves fiesta savaitei, 2010 metu, style modelis. apdailos kokybe ir visa kita  (n).

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #771: 2012 Sausio 05, 19:04:59 »
nebutinai is VAG, bet kazkaip tos mondeo nelimpa, be to viena esu turejas, tai sakiau paskutinis mano fords  :A, dar buvau gaves fiesta savaitei, 2010 metu, style modelis. apdailos kokybe ir visa kita  (n).
tai kuria cia turejai? as db su Passatu B5 vazineju, bet buvau cia ikrites vel 2ra dienu i Monde 04 man atsigavimas buvo, o kai turejau TDDi 51reg. tai po to teko pervaryt Rover'i 420 1nu zodziu buvo ziauru :D
man siaip dar mersas patinka W210(keturakis) tik su 2.7CDi kito nepripazystu ekonomijos ir galios balansas (y), bet islaikymas jomajo VISKAS brangiai :D
o VAG'ai iki 2000kazkur buvo patys patvariausi ir geriausi manau, db gamina bele gamint ir prakist.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #772: 2012 Sausio 05, 19:40:02 »
labiausei buvau papuoles su mondeo st24 pries keleta metu, kai prasuko kazkokius dantracius greiciu dezei, nepamenu kaip jie ten vadinosi, tai masina atsibodo po servisus tampyti, galu gale dalim ispardaviau, o paskui teko patureti 2002 2.0 petrol, galiu pasakyti kebulas rudijo, ne dienom o valandom. 
tai kazkaip nesinori fordo griebti, nebent naujausiam kebule.

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #773: 2012 Sausio 05, 19:48:28 »
Ko cia parinies!!!!! :D :D Imi Vetra ir reikalas baigtas! :D

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #774: 2012 Sausio 05, 19:52:23 »
 :D