Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 285464 kartus)

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #700: 2011 Gruodžio 18, 16:46:30 »
man cia toki zapadlo vezejei padare kad nafik tai ir siku dabar .. pyderai sumaste tases ismetyt po tasku londone nusikele mano masina o kaip zinia kas ne mano tai ir gal stacias per visur ir leke  nors devagojosi kad jokiu pazeidimu nepadare is pradziu sake kad voketijoi virsvoris buvo tai nusikele ir vaziavo is paskos tada isedu ividu ziuriu navigacija lipinta negi is paskos reik navigacijos ? po to sakau sakai tiesa arba isvis nieko negausi tai sako kelias tases isveziojo o kita voketijoi vaziavo nes virsvoris buvo dar visa kura isdegino .. 300 ~ km kazkur isuko buvau nueemas kilometraza  ir dar salona kazkokeis agurkais supyle kazkieno tasem viskas daugiau jokiu vezeju pats tik vaziuosiu dar tokio zapadlo nesu niekad gaves is lietuviu :(
Cia ziauriau negu ziauru,asmeniskai pats galetum visur paviesint apie toki vezeja,FB ir panasaus pobudzio tinklalapiuose,kad kiti taip pat neapsviltu kaip ir tu.