Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 285263 kartus)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #675: 2011 Gruodžio 01, 20:25:25 »
vienu zodziu prazilti galima cia su jais. nuvariau masina i arnold clarka ivertinti zalos, iverino bl.. verdiktas toks: not economical to repare, total loss ir write off. taigi, masina siandien isvaziavo i "salvage yard" kur ko gero bus sekmingai parduota kokiam nors aukcione. bet juokingiausia per asaras tai, kad tik rytoj (geriausiu atveju) man turi paskambinti del masinos ivertinimo kainos, kaip supratau teks nemaloniai pabendrauti su mano draudimo kompanijos ivertintoju del pinigines zalos atlyginimo (jei apskritai atlygins).
 tiesa as siandien snekedamas su claim skyriaus darbuotoju sakau, jei man nepatiks ivertinta suma kaip as atsiimsiu masina? P.S. tas "salvage yardas" kiek supradau pagal adresa yra essex anglijoj, o as skotijoj?!?! tai jie man taip ir neatsake i klausima. 
 (!?)

Kazka tai gausi vidutine rinkos kaina, bet uz ratus stiklus aparatura vargu ar priskaiciuos  :V

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2011 Gruodžio 01, 20:51:05 »
Na va 1moji žiemos NEŽIEMIŠKA diena, tik darganota. Ir ka gavau šian? Ogi Prancuziska KISS'a nuo angles i savo Vokiska galini bamperi nervai nelaiko  :E
sutarem, kad susiskambinsim po piet surašysim accident declaration, nes skubejom, o ta ŽIÛRKË jau savam draudimui pranešė ir neduoda savo ir draudimo kontaktu. Nu BL... tai db sedziu kaip apšik..., kaip jie masto nesuprantu butume su £200 viska sutvarke, bet ne geriau draudimui mokes neaisku kiek X daugiau praras NCB ir dar reiks cia pis... metus, kad atgautum is ju ta ismoka. (-) :-{  Nesveiki jie ant proto!!!
Geriausiai ivažiavo man i galini bamperi is šono, stovi žiuri ir klausia:
-Who is fault? :O :D :D :D

Cia su jais visad viskas letai vyksta,jie zmoguciai konservatyvus niekur neskubantys skinasi kelia pirmyn :D

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2011 Gruodžio 02, 00:31:56 »
ka ten skotijoj veikt? (be)
kraustykis i essex :-]

skotijoj nafta  :P
essexe grazios panos  (o)
bet kadangi esu vedes pasirinkau skotija, kad akiu nevarvint  :D

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2011 Gruodžio 02, 00:32:59 »
zawedxi  ==> uzjauciu.
 (-)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2011 Gruodžio 02, 00:36:46 »
zawedxi  ==> uzjauciu.
 (-)

ner taip baisu jau biski apsiinformavau ryt i Police station ir gausiu ko man reikia, man matai Lt reg, taip tai but daug paprasciau.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2011 Gruodžio 02, 00:46:27 »
o pas mane istorija tesiasi:
vakar paprase issiusti teisiu kopija, issiunciau faxu. siandien nesulaukes is ju skambucio pats pasiskambinau. sako sorry labai bloga kopija reikia nuskanuoti ir atsiusti emeilu (!?). sakau kiek uztruks kol prades pagaliau ivertineti masina, sako emaila jie gaus tik po 24h  :-{ taigi dabar tikriausei teks net iki pirmadienio laukt.
bl kaip tas laukimas uzp....
o del pazeminimo tai nelabai bijau, nes jei ka sakysiu kad ne mechanikas esu kad zinociau ar ji zeminta ar ne, tokia pirkau.
biski del priekiniu soniniu langu baisoka, nors jie buvo uzniaukti tik 75% berods. bet visvien is lauko matesi kad niaukti. 
biurokratai job*ni.

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2011 Gruodžio 02, 20:00:56 »
o pas mane istorija tesiasi:
vakar paprase issiusti teisiu kopija, issiunciau faxu. siandien nesulaukes is ju skambucio pats pasiskambinau. sako sorry labai bloga kopija reikia nuskanuoti ir atsiusti emeilu (!?). sakau kiek uztruks kol prades pagaliau ivertineti masina, sako emaila jie gaus tik po 24h  :-{ taigi dabar tikriausei teks net iki pirmadienio laukt.
bl kaip tas laukimas uzp....
o del pazeminimo tai nelabai bijau, nes jei ka sakysiu kad ne mechanikas esu kad zinociau ar ji zeminta ar ne, tokia pirkau.
biski del priekiniu soniniu langu baisoka, nors jie buvo uzniaukti tik 75% berods. bet visvien is lauko matesi kad niaukti. 
biurokratai job*ni.

Skaudokai cia tau brukstelejo  (z)

Neprisijungęs DCB070

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #682: 2011 Gruodžio 02, 21:14:11 »
skotijoj nafta  :P
essexe grazios panos  (o)
bet kadangi esu vedes pasirinkau skotija, kad akiu nevarvint  :D

kam dirbi, jei nepaslaptis? Oo)

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #683: 2011 Gruodžio 02, 21:35:18 »
daug kam.  :D
dyrbu naftos vamzdziu inpectorium (ndt), taigi tenka keliauti po kompanijas.
pradedant OMM ir baigiant weatherford.
pats gal sitoj srityje?

Neprisijungęs DCB070

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #684: 2011 Gruodžio 02, 21:44:23 »
 (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 23, 12:40:14 sukūrė DCB070 »

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #685: 2011 Gruodžio 07, 14:01:12 »
Ir vel tylu cia :) saule akis uzniauke visiems :)

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #686: 2011 Gruodžio 07, 15:23:46 »
Ir vel tylu cia :) saule akis uzniauke visiems :)

Greiciau saltis galunes nusalde  :D

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #687: 2011 Gruodžio 07, 16:03:13 »
pas mane saulute kasdien sviecia ko nesijuto vasara,bet nors ir sviecia taciau saltis nesveikas,snd dar ir vejas toks kad siuksliu dezes pacios gatvese vazineja sukurdamos judancia slalomo trasa vairuotojams :D

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #688: 2011 Gruodžio 08, 13:11:21 »
Smagi dainele :) beje kodel vaziuojant atbuline eiga su Q system daug geriau lipa nei vaziuojant priekin,ar cia tik man taip atrodo?
http://videogaga.one.lt/video?id=omxxvlrmmfsuuvzrf&

Neprisijungęs aruncikas

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2011 Gruodžio 16, 08:56:12 »
tai su pirmu sniegu hebryte :) reik tiketis ka kelionu nesugadins jis :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #690: 2011 Gruodžio 16, 15:39:17 »
kur sniegas? :)

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2011 Gruodžio 16, 17:55:22 »
Pas mane tona sniego buvo ant lango bet dingo! :D Kai jami 0-100 per 4.9 :D Ka anglijos audistai? :)

Neprisijungęs aruncikas

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #692: 2011 Gruodžio 16, 18:48:10 »
kur sniegas? :)
visa ryta snigo ir gan neblogai taip sakyciau,cia milton keynese :) smagu is darbo namo vaziuot buva :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #693: 2011 Gruodžio 16, 20:19:22 »
As tai tik pelkes radau kieme, sniego nei laso Londone..

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #694: 2011 Gruodžio 16, 21:42:02 »

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #695: 2011 Gruodžio 16, 22:16:22 »
kur cia tiek privare ?

pas mus bande snigti ryta ,bet nekas gavos ir nustojo  :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #696: 2011 Gruodžio 16, 22:53:51 »
Praeita ziema Lincoln'e  :) Gerai kad Audi buvo su zieminem padangom ir quattro, nes anglai net is kiemu negalejo isvaziuoti  :D Ta gera diena mieste atsibodo stoveti kamstyje, patraukiau priespresais (lenkdamas kitus auto), sustojes prie draudziamo sviesaforo signalo, is galo pribeges anglas atidare Audi durys ir pradejo rekti necinzuriniai zodziais (mat ko as visus lenkiu...)  :D

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #697: 2011 Gruodžio 17, 00:11:05 »
Praeita ziema Lincoln'e  :) Gerai kad Audi buvo su zieminem padangom ir quattro, nes anglai net is kiemu negalejo isvaziuoti  :D Ta gera diena mieste atsibodo stoveti kamstyje, patraukiau priespresais (lenkdamas kitus auto), sustojes prie draudziamo sviesaforo signalo, is galo pribeges anglas atidare Audi durys ir pradejo rekti necinzuriniai zodziais (mat ko as visus lenkiu...)  :D

per kepala reikejo viena atrasyt :D

kazinak

• Svečias
Re: Re: Re: audi in uk
« Atsakymas #698: 2011 Gruodžio 17, 15:06:37 »

Praeita ziema ir as daviau vaizdu,hebra pakalnes uzstrige lauke kol kelinikai atleks ir druskos pripils nes nebuvo imanom ivaziuoti ,sako su tt tai tikrai neikilsi :D sedau ir ivaziavau kaip vasara kad butu, hebrai stalciai tik atsidare

Sent from my LT18i using Tapatalk

Neprisijungęs Dariuksas

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #699: 2011 Gruodžio 18, 11:39:42 »
Sveiki ziurekit turiu toki klausimeli ar pareina is anglijos (Londonas) baudos i lietuva jei vazineji cia su lietuviska registracija ir jei taip per kiek laiko mazdaug ???