pvz pas mane insurance parasyta kad factory standard, bet pas mane xenonai, tamsinti, langai ir zeminta.
ir jei as nenoriu claiminti is draudimo, man visvien dings no claim bonusai? ar kaip kitaip atsirugs i draudima. nes tas zmogelis sake kad jis claimins.
o kokia suma gal vertejo jam sumoket uz remonta?
xenonai, tamsinti, chuj... tik zeminta po klausimu? nors pasikelk ant kaladziu sakyk AMEN vaziuoklei nebevaziuoja ir vsio jei bijai, o siaip kai apvogtu tada negaletum skustis, kad islupo aparatura uz £10t ar ratus nulupo uz £5t.
Tai jis uzdainavo 500. O mano kas taisys. Paskaiciavau kad maniske sutvarkyt max 500 su dažymais.
Tikiuosi kad bachuras susipras ir neclaimins.
Matai jei kam imontavai apie save pamirsk, nebent vazineji pradedant £3t vertes auto ir remontas tau kainuos ne £1tauzena ir dar zalos tiek pat, o jai smulkme kaip cia £500 tai patikek geriau sumokejai ir neprarandi ''NO CLAIM BONUS'' ir esi svarus. Jei persigalvojai geriau paskambink tam kuris nukentejo ir tarkis, kad £ ar sutvarkysi jai jis dar nesikreipe i draudima. Chujnia cia 1men padirbsi uz ziopluma ir toliau jokiu problemu, o db kabes berods 3 jei ne 5 metus snarglys ir to pasekoje moki brangesni draudima, bei prie teisiu prikabina man atrodo tasku. Kazkaip gali tuos ''NCB'' issipirkt neatsimenu tik kaip ir kiek kainuoja. O tas kas nukentejo tikrai kreipsis i draudima su tavo duomenimis nes kam jam moket is saves kai gali atsinaujint ''uzpakaliuka'' nu ir dar yra niuansu pigineliu nusisiurbt daugiau. Buvau ir as patekes cia i nedidele avarija tai 1.5ru metu tampiausi su angle kol visgi pripazino ja kalta. nueik i CITIZEN ADVICE ir pasiklausinek jie tiksliau turetu tave supazindint su situacija.