Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 285119 kartus)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #450: 2011 Liepos 05, 18:27:45 »
tai primeluok ir vsio , kiek teko dometis tai visi ten raso nesamones ir dzin

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2011 Liepos 05, 18:37:50 »
1000 metam tai normalu cia yra, bet kai pigiausias siekia 3000 tai verkt noris  :[
zinai  pries 11metu  kai dar buvo 19 metu man nusipirkau yleistaranke audi 100 2.0 l londone gyvenau  nuejau y draudima man paskaiciavo 2500svaru teko su netikru vazinet ,nes tokia suma moket negalejau sau leist ,draudime pasake tokio amziaus jums geriausia isigyti ford fiesta 1.1litro  ,corsa ar dar kazka panasaus nu kur jau isigysi tokia nelygis  :)vienam uz 4litru jaguara sena paskaiciavo 5000svaru  taip kad nuo kubaturos daug priklauso gal ir teisingai

Neprisijungęs aruncikas

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2011 Liepos 05, 18:50:24 »
ka nesikeit ten niekas meluok nemelaves  :D o draudimo kaina tarp a8 4.2l ir a4 1.9 tdi skirumas 200 svaru :D niekaip nesuprantu ju ,geriausia iseitis varytis is lt ir rami galva tada yra  :D

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2011 Liepos 05, 19:17:44 »
aruncikai >>> turbut kazkokiam siaubingam rajone ar mieste gyveni. iseitis yra:
jei turi drauga ar pazystama gyvenanti toliau nuo taves, paprasyk jo kad leistu tau irasyto jo adresa i savo draudima, ir pasitikrink kaina. jei tinka uzsakinek jam po keliu dienu ateis dokai, o tada jis juos tau persius.
as savo draugeliui esu taip padares, jis gyvena Boltone netoli manchesterio o as skotijoj abredeene, tai draudimas jam atpigo ~£1000.
be to rasykit draudime kad pravaziuojat kuo maziau myliu 4000-5000. tai ir lemia kaina.
buvo anksciau puslapis kuris sufleravo kaip galima kuo maziau uz draudima sumoketi, bet dabar jau nepamenu pavadinimo.
dar pastebejau kai daug masinu per metus keiti tai draudimas pievas pradeda pjaut.  ff ff ff

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2011 Liepos 06, 02:32:35 »
Sveiki, gal kas turi pazystamu kas veza automobilius i lietuva is UK? gal galetumet pasidalinti kontaktais.... ;)

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2011 Liepos 06, 10:49:14 »
ka radau minimalia kaina tai va uz 1400litu parveze man audi  ,zmones uz  200 litu veza  ;) situo susitariau  865952635 ,o cia vairuotojas  864887799

Neprisijungęs rokaspijokas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #456: 2011 Liepos 06, 20:14:05 »
KLAIPEDOS FIRMA PIGIAI VEZA tik db nr kazkur nusimetes ir panevezieciu reiktu paieskot nes tiek baisiai greit parveza

Neprisijungęs Kajus

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2011 Liepos 07, 23:10:01 »
o kiek kaina ju? mazdaug :) gal kaska apsimoketu paieskot, bet kad tu masinu prigrusta lietuviski skelbimai  :V nebent sau

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2011 Liepos 08, 16:41:08 »
Draudimui zeminant kaina yra atsizvelgiama i gyv vieta t.y. jei didesnis miestas brangesnis draudimas ir taxai,toliau kazkas minejo apie 25metu riba,taip ji tokia egzistuoja,man 26 ir zymiai pigesnis draudimas.Dar vienas niuansas,gali yrasyt kokia drauge kaip antraji vairuotoja tipo zmona ir prirasytnebloga staza,nes antruju vairuotoju nepraso patvirtint no claim bonux`u.Trecia-kaina priklauso nuo automobilio metu bei variklio kubaturos,kad A4 1.9TDI ir A8 4.2q skirtusi tik 200gbp cia tikra paliava A4 inciurinso grupe nepamenu 14 ar 15 o astunkei eina pati paskutine 20.Dar beje galima pasidryt per viena zmogu no claim bonux`us pagal teisiu staza,iki 5iu metu vienaip nukrenta kaina o jei turi virs 5iu tada dar daugiau nukrenta,vnz yra daug variantu kaip galima graziai suzaist su tais draudimais.Asmeniskai man C4 2.3 98kw metam tekainuoja 600gbp ir viskas legalu,avarijos atveju abiem pusem viska ismoka,recoveriai ir pan.Dar vienas dalykas kad jei draudziantis sumoki iskart visa suma labai erai kaina nukrinta,o mokant kas menesi damoki 21%  (aa) jei kas ka domins rasykit PM

Neprisijungęs Dariuksas

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2011 Liepos 08, 23:55:11 »
o kazi lietuviska masina jeigu pasibaigia tas 6 menesiu terminas gali nutempti jeigu statai free parkinge kur nors prie gatves  cia butu kalba apie londona .. nes kiek girejau jei angliskos masinos insurancas nenupirktas ir stovi gatvei ja gali bet kada nutempti tai idomu kaip apie lietuviska masina  butu

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2011 Liepos 09, 00:03:36 »
o kazi lietuviska masina jeigu pasibaigia tas 6 menesiu terminas gali nutempti jeigu statai free parkinge kur nors prie gatves  cia butu kalba apie londona .. nes kiek girejau jei angliskos masinos insurancas nenupirktas ir stovi gatvei ja gali bet kada nutempti tai idomu kaip apie lietuviska masina  butu
jei nemokamas parkavimas nenutems pagal ka jie nustatys kad neturi teises statyti  ,net kur mokamas stovejimas pazystamas per vargus, bet issipirko stovejimo lapeli ant lt registruotos masinos ir isbuvo 1.5metu negryzes y lietuva

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #461: 2011 Liepos 09, 00:20:40 »
kokiais draudimais esat apsidraude?
as pats esu siuo metu "admiral" dar buvau apsidraudes "ecar"

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2011 Liepos 09, 00:37:12 »
kokiais draudimais esat apsidraude?
as pats esu siuo metu "admiral" dar buvau apsidraudes "ecar"
Direct line ir tikrai juom nesiskundziu,netaip kaip tesciniai :)

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2011 Liepos 09, 12:08:43 »
Churchill Insurance man geriausias :) Jokiu problemu :)

Neprisijungęs 2mblas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2011 Liepos 11, 01:02:41 »
Sveiki. Gal kam čia UK yra tekę savo audi daryti kapitalini variklio remontą? Kiek maždaug tai gali kainuoti? Pas mane Coupe 2.0 16v dohc.

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #465: 2011 Liepos 11, 23:08:51 »
Sveiki. Gal kam čia UK yra tekę savo audi daryti kapitalini variklio remontą? Kiek maždaug tai gali kainuoti? Pas mane Coupe 2.0 16v dohc.
O ko pats negali? :) nes angluose kapitalinis tas pats kas naujas automobilis.As pvz pats kieme ant gatves  va
http://imageshack.us/photo/my-images/694/naujas019.jpg/

Neprisijungęs 2mblas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2011 Liepos 12, 02:04:12 »
O ko pats negali? :) nes angluose kapitalinis tas pats kas naujas automobilis.As pvz pats kieme ant gatves  va
http://imageshack.us/photo/my-images/694/naujas019.jpg/
Tai kat babajai nervuoja:D Pastoviai išlindę žiūri :D

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2011 Liepos 12, 12:19:57 »
o kazi lietuviska masina jeigu pasibaigia tas 6 menesiu terminas gali nutempti jeigu statai free parkinge kur nors prie gatves  cia butu kalba apie londona .. nes kiek girejau jei angliskos masinos insurancas nenupirktas ir stovi gatvei ja gali bet kada nutempti tai idomu kaip apie lietuviska masina  butu
pradzioj ispejima uzmeta ant lango, toki ryyysku geltona lapa (as jau buvau gaves) :D Jei per savaite nesusisieki, tai gali ir isvezt. O siaip jei praejo tie 6men, nulek iki Prancuzijos ir grizk, galesi vel ramiai gyvent. Iki Doverio nuo Londono ~130km tera, kelto bilietas 19svaru pirmyn atgal jei vienai nakciai tik.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 12, 12:21:37 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2011 Liepos 12, 12:28:09 »
o kazi lietuviska masina jeigu pasibaigia tas 6 menesiu terminas gali nutempti jeigu statai free parkinge kur nors prie gatves  cia butu kalba apie londona .. nes kiek girejau jei angliskos masinos insurancas nenupirktas ir stovi gatvei ja gali bet kada nutempti tai idomu kaip apie lietuviska masina  butu
pradzioj ispejima uzmeta ant lango, toki ryyysku geltona lapa (as jau buvau gaves) :D Jei per savaite nesusisieki, tai gali ir isvezt. O siaip jei praejo tie 6men, nulek iki Prancuzijos ir grizk, galesi vel ramiai gyvent. Iki Doverio nuo Londono ~130km tera, kelto bilietas 19svaru pirmyn atgal jei vienai nakciai tik.
Tai kad jau negalioja sitas fintas su keltu. Jau teks isvaziuoti is UK pusei metu ir tuomet vel galesi gryzti su savo Audi

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2011 Liepos 12, 15:55:05 »
Viskas galioja, aisku jei nores labai kapstytis tai paskaiciuos kiek laiko cia ta masina prabuvo. O realiai council'ui uztenka bilieta parodyt. Man pati ta boba kuri dalina ispejimus ir sprendzia ar masinas naikint pasiule isvykt ir grizt.

Neprisijungęs Dariuksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2011 Liepos 12, 22:13:26 »
cia isvis ziuriu kiek zmoniu tiek nuomoniu apie tas masinas kitos salies pvz su vienu vengru is darbo kalbejau jis jau cia su masina 7 metai vazineja ir nei kart sake nebuvau policija pristojus del to kad jis cia daugiau nei 6 menesius sake pradzioj kai vazinejau su prastesne masina sake daznai stabdydavo bet tik patikrindavo ir vel paleisdavo bet sake jie ten nieko taip ir liko nesuprate .. o kaip dabar jau nusipirko 2007 audi a6 sake nei kart nestabde jau virs metu ir sake man gali vaziuot drasiai su masina aisku sustabdys jeigu ten keliu eismo taisykliu nesilaikysi bet jei tvarkingai vaziuoji neturetu prikipti :-]

Neprisijungęs Dariuksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2011 Liepos 13, 23:03:29 »
dar vienas klausimelis o jeigu masina ne ant manes o ant tevo as galiu drasiai vazinet anglijoi ??

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2011 Liepos 14, 05:15:01 »
dar vienas klausimelis o jeigu masina ne ant manes o ant tevo as galiu drasiai vazinet anglijoi ??
Taigi as jau tau minejau kad jei lietuviskas automobilis registruotas ne ant taves o ant kazko automatiskai ir draudimas bus registruotas ant to kazko ir tokiu atveju angliskieji keliu riteriai traktuoja kad tu neturi draudimo  ?!? nes man paciam taip buvo ir teko nusibaust.

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2011 Liepos 14, 09:34:38 »
masina yra motinos o draudimas ant manes ir nieko sau ramiai vazineju ;)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2011 Liepos 14, 13:01:52 »
Policija tai nesikabina, bet council'as gali prikibt jei masina ant gatves laikai. Man taip ir buvo. Atejo, paziurejo, nera road tax, reiskia masina apleista :D zodziu cia priklauso nuo vietos ir paciu zmoniu. As net neabejoju, jog del mano masinos kazkas pasiskunde, o council'as turejo reaguot kazkaip.