Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 285102 kartus)

Neprisijungęs rokaspijokas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #400: 2011 Kovo 16, 01:45:06 »
Dar gal kas zino srota salia Lincolno?
~25 km yra didelis srotas (kaip anglai sako) nuo Lincolno. Kazkur buvo adresas , bet jau nebeturiu. Bet ten visos sudauzytos masinos, nera ir ka nuiminet.
tai cia is vidaus detaliu reikia :)
butu idomu adresa isknist
Gaila bet jau ismeciau Post Code 3 srotu netoli Lincoln.
o kaip rasyt googlei (srotas) ??

Karolukas

• Svečias
« Atsakymas #403: 2011 Kovo 18, 00:00:36 »
Siandien viena is geresniuju buvo darbe, seiles tik varvejo  8-P
Gal kazkurio is lietuvaiciu?  :D

Neprisijungęs Saidas

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #404: 2011 Birželio 04, 16:16:29 »
sveiki gyvi broliai lietuviai audi myletojai as is bostono malonu kad yra bendraminciu ir cia gal dar kas nors esate is bostono?

Neprisijungęs Saidas

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #405: 2011 Birželio 04, 16:27:38 »
beja kaip jum chebra sekasi vazinet su lt auto cia po uk pas mus bostone pedikai anglai apipurske draugo sesta audine su geltonais dazais tik del to kad lt numeriai ir kad tipo jis taxu neperka jie kausai nesupranta kad mes to blyno negalime nusipirkti pagauciau uzmusciau gaidi

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #406: 2011 Birželio 06, 09:59:14 »
Gyvenau puse metu Lincoln'e su savo Audi su lietuviskais numeriais ir nieko blogo nenutiko , tik viena karta radaras nufotkino , bet tfu tfu bauda neatejo  ff

Neprisijungęs karolenas

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #407: 2011 Birželio 08, 09:07:36 »
as 3 menesius bostone buvau su audi lt numeriais :) langu neisdauze ir siaip nepakenke :)

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #408: 2011 Birželio 14, 01:50:39 »
sveiki gyvi broliai lietuviai audi myletojai as is bostono malonu kad yra bendraminciu ir cia gal dar kas nors esate is bostono?
As turejau drauge is bostono dar pries koki pora menesiuku lankydavausi tavajam kraste :) o siaip pats esu galima sakyt is kings lynn "mazosios lietuvos" :D ,beje sveiki gyvi ir kiti tautieciai emigrantai  (h) ,kings lynne esam dviese tikri audi myletojai t.y. tokie kurie mielai mastytu apie meet`us ir pan.

Neprisijungęs Kajus

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #409: 2011 Birželio 16, 15:39:44 »
 (h)sveiki ar apsimoka tarkim angliska varijanta perdaryti i normalu .ir kiek kainuotu.Ausi 80 cabrio ,sakau gal nesunku ten juk panele tai tikrai rasi pirkt lietuvoj.. .bet trbt nelbj nes kabrioletu kainos cia ne mazos ir gaunasi panasiai. :/ gal kas perdare tokem modeliui

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #410: 2011 Birželio 16, 15:41:15 »
darbas kainuos daugiau negu tas cabrio

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #411: 2011 Birželio 18, 15:20:31 »
Kas? Kur? Kada? Koks meet'as? :D

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #412: 2011 Birželio 18, 18:53:02 »
ir as to paties norejau paklaust,gal yra daugiau mastanciu apie sioki toki meet`uka?pats esi is cambridzo?

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #413: 2011 Birželio 19, 13:35:57 »
ir as to paties norejau paklaust,gal yra daugiau mastanciu apie sioki toki meet`uka?pats esi is cambridzo?

Joa, esu is ten :) Bet jau pradeda atsibosti jis man, reiks keltis i provincija :D

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #414: 2011 Birželio 19, 17:43:37 »

Joa, esu is ten :) Bet jau pradeda atsibosti jis man, reiks keltis i provincija :D
Beje ka pats vairuoji,A6 naujesne ar A6 C4?I provincija geriau nebek,nes ponai milicininkai uzes,rasistai juk jie totalus,didesniam mieste dar nieko bet mazesniam stabdo kasdien.Totalus sudziai.Beje gal kas zinot ar butu galima i Audi C4 2.3 92metu ikist S4 2.2T motoriuka AAN kodu??radau viena pigesni tik idomu kaip jis sutartu del vietos pas mane po kapotu :) daugiau galios o draudimas tas pats :P  :G
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 19, 17:49:33 sukūrė BaDaRiS »

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #415: 2011 Birželio 19, 17:52:23 »
Gyvenau puse metu Lincoln'e su savo Audi su lietuviskais numeriais ir nieko blogo nenutiko , tik viena karta radaras nufotkino , bet tfu tfu bauda neatejo  ff
Nezinau cia pasakos ar ne,anksciau pats su auduke LT numeriais vazinejau,bet zmogai kalba kad tipo lt numeriu jie negali nufotkint kadangi apsisviecia,nes anglu geltoni numeriu fonai.

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #416: 2011 Birželio 22, 20:02:18 »
Kadangi vazineju su angliska Audi, tai galvos neskauda :D

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #417: 2011 Birželio 22, 22:54:11 »

galva pradeda skaudeti tik kai MOT'as it TAX'ai baiginejasi.  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Zemintaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #418: 2011 Birželio 23, 20:06:16 »
Kad ir nuo tu neskauda :D

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #419: 2011 Birželio 24, 00:11:27 »

galva pradeda skaudeti tik kai MOT'as it TAX'ai baiginejasi.  :-] :-] :-]
MOT`ai ne beda 100 angliskuju ir padaryta,o del TAX`u irgi daug kas priklauso nuo agregato bei gyvenamosios vietos  ;)

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #420: 2011 Birželio 25, 19:42:35 »
Tai nejau daugiau nera aktyviu audistu karalienes zemese?  :V (h)

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #421: 2011 Birželio 27, 23:56:14 »
su tais numeriais man irgi idomu pardei uzgaude viena ir mate kai sedo i mano masina .jie tik mate kad lt registracija  :)

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #422: 2011 Birželio 28, 01:41:48 »
su tais numeriais man irgi idomu pardei uzgaude viena ir mate kai sedo i mano masina .jie tik mate kad lt registracija  :)
Paciam neteko isbandyt,bet dauguma tautieciu man minejo ta pati kad gali dugna atidares praeit ir matys tik tavo pirsta iskista per langa  :-]

Neprisijungęs Dariuksas

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #423: 2011 Birželio 28, 23:07:10 »
 Sveiki visi tikiuosi sulaukti naujiu ziniu apie vazinejima su lietuviska masina Anglijoje  nes kiek internete ka radau tai viskas pasene gal kas vazineja kiek esu girdejas kad galima su lietuviska masina vazinet tik puse metu tada reik ja peregistruoti i angliska registracija kad tipo moketi visus taxus  cia tiesa ar tik mitas ??? 

Neprisijungęs BaDaRiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #424: 2011 Birželio 29, 00:23:57 »
Sveiki visi tikiuosi sulaukti naujiu ziniu apie vazinejima su lietuviska masina Anglijoje  nes kiek internete ka radau tai viskas pasene gal kas vazineja kiek esu girdejas kad galima su lietuviska masina vazinet tik puse metu tada reik ja peregistruoti i angliska registracija kad tipo moketi visus taxus  cia tiesa ar tik mitas ??? 
As pravazinejau beveik metus su LT registracija,taipogi girdejau ta pati ka ir tu,bet del sventos ramybes artejant pusmecio galui islekiau is UK ribu tuo paciu aplankiau paryziu,nes kai kurie sake taip darydavo ir dar pasilikdavo kelto bilietus kaip irodyma kad atvaziavai nesenai.Geriausiais budas manau butu paciu milicininku paklaust kas kaip ir po kam.Tik aisku ne su LT masina privaziuot prie ju.