Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 292322 kartus)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #1450: 2013 Birželio 22, 12:32:22 »
kas is skotijos,aberdeenshiro?
Koks tave velnias ten nunešė :D kaip su darbais tam gale? :-)

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1451: 2013 Birželio 22, 18:28:22 »
kas is skotijos,aberdeenshiro?

as (+)
aberdeen

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1452: 2013 Birželio 22, 18:29:25 »
Koks tave velnias ten nunešė :D kaip su darbais tam gale? :-)

viskas ciki, nafta pumpuojam :D

Neprisijungęs blaiwas

• Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1453: 2013 Birželio 24, 16:29:58 »
sveiki, gal kas pasiulytumet kaip pigiau apsidrausti masina pirma karta uk? planuoju pirkt vauxhall astra su 1.6 varganu varikliu ir vistiek draudimas pigiausiai ka randu 1600 svaru. siuo metu vazineju su lietuviska, bet jau ilgokai uzsibuvau ir nebenoriu rizikuot, tai pirksiu vietoi. staza turiu nu 11/2004, bet vat masinas keiciau kaip koines, pradzioi registruodavau ant tevo, paskui ant saves, tai nei lietuvoi turbut nesu isturejas viena draudimo pilnus metus, taigi su klaimais suzaist neiseis (pirkti kiek domejaus ir jau nelabai beapsimoka, greit pagauna dabar tipo) adresa nurodyciau priemiescio, atokiau nuo miesto (pats gyvenu leedse, tai savo adresu pigiau 3k£ nerandu), tai kazkiek sutaupo. jei nurodyciau skotijos koki adresa butu dar pigiau, bet kazkaip nelogiska gyvenama vieta nurodyt skotija, kai dirbi ir visus popierius turi uz keliu simtu myliu ir kiek zinau dauguma draudimu jau reikalauja adreso patvirtinimo. teises keisiu i uk, tai kazkiek ir itakoja kaina (bet nurodyta suma 1600£ jau su uk teisem). taigi, gal kas turi pasiulyti dar kokiu budu, kaip numusti draudimo kaina. siaip kainas skaiciavaus per gocompare, ir dar kelias tokio pobudzio svetaines.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1454: 2013 Birželio 24, 22:39:16 »
Vazinek viesuoju uz ta 1600 geriau jauciu :V
As nematau prasmes moket 4x daugiau uz draudima nei verta auto (-) ANGLU ABSURDAS

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1455: 2013 Birželio 24, 23:04:32 »
sveiki, gal kas pasiulytumet kaip pigiau apsidrausti masina pirma karta uk? planuoju pirkt vauxhall astra su 1.6 varganu varikliu ir vistiek draudimas pigiausiai ka randu 1600 svaru. siuo metu vazineju su lietuviska, bet jau ilgokai uzsibuvau ir nebenoriu rizikuot, tai pirksiu vietoi. staza turiu nu 11/2004, bet vat masinas keiciau kaip koines, pradzioi registruodavau ant tevo, paskui ant saves, tai nei lietuvoi turbut nesu isturejas viena draudimo pilnus metus, taigi su klaimais suzaist neiseis (pirkti kiek domejaus ir jau nelabai beapsimoka, greit pagauna dabar tipo) adresa nurodyciau priemiescio, atokiau nuo miesto (pats gyvenu leedse, tai savo adresu pigiau 3k£ nerandu), tai kazkiek sutaupo. jei nurodyciau skotijos koki adresa butu dar pigiau, bet kazkaip nelogiska gyvenama vieta nurodyt skotija, kai dirbi ir visus popierius turi uz keliu simtu myliu ir kiek zinau dauguma draudimu jau reikalauja adreso patvirtinimo. teises keisiu i uk, tai kazkiek ir itakoja kaina (bet nurodyta suma 1600£ jau su uk teisem). taigi, gal kas turi pasiulyti dar kokiu budu, kaip numusti draudimo kaina. siaip kainas skaiciavaus per gocompare, ir dar kelias tokio pobudzio svetaines.
jei mokesi is karto jauciu butu ~ 1200 bent jau mano pazystami taip vartesi (+).
nezinau as draugui savo adresu draudziu per tesco draudima ir nieko nereikalavo dar. jis bolton gyvena.
siaip tau 3 iseitys:   lievus klaimus darytis ir rizikuoti, visuomeninis transportas arba  galva nuleidus pora metu sestis uz clio vairo nors ir tas tau kils iki 1.5k jei viska saziningas rasysi. pakol rasiau dar dvi iseitis sugalvojau :goodboy:
pirma susirasti zmogu kuris pasirasytu tave paimti kaip antra vairuotoja, pvz tevas, gimines.
antra susirask feisbuke "draudimo nuolaida" kazkas pasirases, iis gandu tai zinau kad viska tvarkingai daro, suranda zymiai pigiau.
sekmes

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1456: 2013 Birželio 25, 00:11:16 »
Vazinek viesuoju uz ta 1600 geriau jauciu :V
As nematau prasmes moket 4x daugiau uz draudima nei verta auto (-) ANGLU ABSURDAS
pernai atvazinejau, tai kai dirbi 12 valandu, ir dar 2 valandas vaziuoji autobusu i viena puse tai kazkaip gal atsisakysiu  jau :D todel siemet ir atvaziavau su lietuviska, bet gaila butu ja cia prarast, todel galvoju pirkt vietoi, arba dar variantas atsisiust is lietuvos kokia senesne, kurios nebutu gaila jei atimtu, bet tada ir yra niuansu

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1457: 2013 Birželio 25, 00:23:17 »
jei mokesi is karto jauciu butu ~ 1200 bent jau mano pazystami taip vartesi (+).
nezinau as draugui savo adresu draudziu per tesco draudima ir nieko nereikalavo dar. jis bolton gyvena.
siaip tau 3 iseitys:   lievus klaimus darytis ir rizikuoti, visuomeninis transportas arba  galva nuleidus pora metu sestis uz clio vairo nors ir tas tau kils iki 1.5k jei viska saziningas rasysi. pakol rasiau dar dvi iseitis sugalvojau :goodboy:
pirma susirasti zmogu kuris pasirasytu tave paimti kaip antra vairuotoja, pvz tevas, gimines.
antra susirask feisbuke "draudimo nuolaida" kazkas pasirases, iis gandu tai zinau kad viska tvarkingai daro, suranda zymiai pigiau.
sekmes
mokejimas iskart nieko doro neduoda. tevas galetu but pirmu vairuotoju, stazas lietuviskas pastovus nuo tada kai privaloma draudima padare, bet beda, kad jis uk gyvenime nebuves :D
draudimo nuolaida man ir rekomendavo, bet zmogus stengias sudaryti ispudi kad stipriai perdaug klientu turi, ant tiek perdaug, kad net neturi kada paskaiciuoti kainos ( kai pradejau dometis, galvojau pirkti pasata 1.9, tai su inkstimais, kad labai uzsiemes, turi daug klietu kuriem jau reikia konkreciai draudimo, parase, kad bus man grubiai 180£menesiui ir tipo mano adresu nuolaidu nebus, paklausiau ka gali pasiulyti, kad kristu kaina dingo ir nieko neberase. siandien jam vel parasiau, paprasaiu normaliai kad paskaiciuoti kaina butent tai astrai, kuria nusiziurejau, parasiau, kad keiciu teises, parasiau, kad susiradau geresni adresa, bet parasiau, kad man draudimas reikalingas nuo rugpjucio pirmos ( nes tada grysiu is atostogu lietuvoje, o kolkas vazineju su lietuviska) tai iskart parase, kad kai reiks draudimo, tada ir kreipciaus, o kad noriu iki atostogu visa info susirinkt ir masina nusipirkt tai jam pofik ( tik parskrisiu sekancia diena darban reiks vaziuot)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1458: 2013 Birželio 25, 12:47:57 »
cia is kur tokios kainos :O as pirmus metus Londone 700 mokejau uz A4 1.9TDI ir galvojau brangu..

Perziurejai visuose palyginimu puslapiuose? gocompare, comparethemarket ir pan? Jei turi masinos numerius, tai ivesk juos, nes kitos kompanijos kainos net neduoda be ju. Jei masinos nr neturi, susirandi autotrader analogiska modeli ir vedi jos nr.

Suvedziau ant durniaus gocompare.com Londono adresa su Astros 1.6 2000m numeriais W957KAE. Uzdejau 0 no claim bonus ir pan, tai uz third party, fire and theft ismete £943 metams Admiral.
Dar belekoki Leeds adresa suvedziau, isvis £763 kaina ismete.
Jei desi Third Part only mes zymiai didesne kaina (pabandziau Leeds adresu £2300 ismete), cia ju tokia politika, neva pigi masina, nori pigaus draudimo tai ir vazinesi belekaip.
Dar viena is keistenybiu, jei draudies su Admiral, pigiau yra rasyt kad ant gatves laikai (£50), nei kad off street parking.

Vesdamas svetima adresa papulsi su pirma avarija. Ypac jei teises kitu adresu, iskart draudimui klausimu kils..
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 25, 13:16:44 sukūrė orzo »

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1459: 2013 Birželio 25, 19:04:38 »
neisivaizduoju kas tada man netinka. as rasau netgi, kad ji bus laikoma garaze, nors realiai tokio nera, adresas ten mazo ramaus miestelio, stazas 8 metai, masina paimu belekokia is skelbimu. gal kelia kaina tai, kad rasau save kaip fabriko darbuotoja? ka nors normalesnio gal ivesti? nes man dazniausiai ismeta vos 5-15 kompaniju ir dazniausiai buna pigiausia igo kazkokia tai ten buvo maziausiai 900 svaru, kai vedziau su lietuviskais 2m ncb (jei be ncb 1600£), visos kitos nuo 5k ir iki 13k£. visaip bandziau tai arba visai neranda kas draustu, arba tokios kainos. gal masina pasirenku vis kokia po geros avarijos? bet bandyta ne su viena ir skirtingom kubaturom

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1460: 2013 Birželio 25, 19:15:48 »
katik suvedziau gocompare tapacia masina kur tu ir pigiausias variantas 2400 goskippy, admiral 30£ brangiau. cia viskas jei mano adresu ir ant gatves, tai nebesuprantu kame problema, nurodziau ir,  third party, fire and theft.
bandziau zaist tarkim su atvykimo data, realiai as pirma karta atvykau cia 2011 lapkriti, bet kad ir rasau ar 2009 ar 2007 tai beveik nieko nekeicia, tai kas dar tiek itakoja kaina?

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1461: 2013 Birželio 25, 22:26:30 »
katik suvedziau gocompare tapacia masina kur tu ir pigiausias variantas 2400 goskippy, admiral 30£ brangiau. cia viskas jei mano adresu ir ant gatves, tai nebesuprantu kame problema, nurodziau ir,  third party, fire and theft.
bandziau zaist tarkim su atvykimo data, realiai as pirma karta atvykau cia 2011 lapkriti, bet kad ir rasau ar 2009 ar 2007 tai beveik nieko nekeicia, tai kas dar tiek itakoja kaina?
faktiskai viskas itakoja kaina. Aisku adresas nemazai kainos sudaro ir jei nera 25m velgi kaina gerokai sauna i virsu. Brukstelk post code, pabandysiu ivest

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1462: 2013 Birželio 26, 00:46:17 »
kazka netaip vedi.............

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1463: 2013 Birželio 26, 09:26:31 »
pasto kodas ls85df, man 26 metai, stazas nuo 2004/11, dabar pasikeiciau i uk teises, laukiu kol atsius, nevedes, dirbu fabrike full time, pravaziuosiu manau apie 12k myliu, sita masina bus vienintele situo adresu, diena bus uzdarame darbo parkinge, namie kaip jau geriau, bet jei teisingai tai ant kelio prie namu butu. nesu namo savininkas, tik nuomojuos. i angglija pirma karta atvykau 11/2011 (aisku bandziau rodyti ir kad ilgiau cia esu, nes kiek girdejau jei ilgiau nei 3 metai tik tada kazkiek krenta kaina. nurodau kad yra gamyklinis imobilaizeris, nera jokiu trackeriu. kaip ir visus esminius punktus surasiau.
tiesa dar teko girdeti, kad moterim draudimas cia pigesnis dabar jei virs 25 metu. maniskiai liepos vidury sueis 25, draudimas reikalingas nuo rugpjucio tai kaip ir viskas gerai, bet kad ir bandziau ant jos skkaiciuot ( aisku pasendines pora menesiu) vistiek kainos man panasios gaunas
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 26, 09:34:27 sukūrė blaiwas »

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1464: 2013 Birželio 26, 12:12:12 »
nuva pakeiciau tik adresa, kaina iskart soko iki £1428. Prastas post code, nieko nepakeisi. Buna adresu kur isvis draudimai neapsiima draust ff
LS1 5HU - su tokiu post code £763 mete.
Moterim seniau draudimas pigesnis budavo, bet pries metus ar du suvienodino.

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1465: 2013 Birželio 26, 12:30:17 »
ir siuo metu yra pigiau moterim. as vairuoju 13metu ir man septynvietei ismete apie2800svaru man 31metai
manajai 28metai vairuoja tik 2metus jei ismete 1500svaru londone trecioje zonoje. ot nesamone

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1466: 2013 Birželio 26, 17:52:43 »
Skaitau ir stebiuosi, is kur jus tokias kainas traukiat???  :think:  (H-) Pas mane stazas tik 10 metu o draudimas tik 956 svarai  (h)

Neprisijungęs blaiwas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1467: 2013 Birželio 26, 18:51:34 »
nuva pakeiciau tik adresa, kaina iskart soko iki £1428. Prastas post code, nieko nepakeisi. Buna adresu kur isvis draudimai neapsiima draust ff
LS1 5HU - su tokiu post code £763 mete.
Moterim seniau draudimas pigesnis budavo, bet pries metus ar du suvienodino.
o ka tarkim skaiciuoja wf10 2nf adresu?

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1468: 2013 Birželio 26, 22:03:13 »
Skaitau ir stebiuosi, is kur jus tokias kainas traukiat???  :think:  (H-) Pas mane stazas tik 10 metu o draudimas tik 956 svarai  (h)
Tu NCB nusiimk :D

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1469: 2013 Birželio 26, 22:06:35 »
Man isvis kazkoks absurdas atrodo kai masina kainuoja £400, o draudimas 1200-1600.
Va LT numeriukus uz £45-50 i metus draudziu ir manau norma :D

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1470: 2013 Birželio 26, 22:11:09 »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1471: 2013 Birželio 26, 22:12:15 »

Neprisijungęs Zemintaz