Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 292563 kartus)

Neprisijungęs HENR1S

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #1375: 2013 Balandžio 08, 03:21:04 »
tai dare tipo normaliam servize, bet jau atsibodo jie, tad ieskau zmogaus kas ismano audi nes burtininku pilna anglija yra jie tik moka keist tai ka rodo dianostika, bet niekas nezino nuo kur pradet ieskot kas ta problema sukele kur ta pradzia
man kaip durniavo ABS blokas važiavau į AUDI centrą ir ten pasakė kad apie 100 svaru diagnostika su mokesciais.. dabar nelabai prisimenu tiksliai kainos bet maždaug... aišku pagailėjau - neskubėjau ir plačiau pasidomėjęs sužinojau kad tai ABS blokas, pasikeičiau jį ir bėdos dingo... tai jei planuoji aplankyti ne vieną "GERĄ" garažiuką - servisiuką tai rekomenduočiau kreiptis dėl geros diagnostikos į audi centrą, nes praktiškai arba viena gera diagnostika audi centre arba 2 gal 3 diagnostikos garaže kur bus loterija.
Aišku ir aš pats buvau dar prieš tai (kaip ir neblogam) garaže.. prasėdėjau gal pora valandų, lenkai nieko nerado ir nieko nepadarė ir gavau vistiek susimokėti 40 svarų už "diagnostiką". Tai gi kaip taisyklė - skūpus moka 2 kartus
Dar gali nusipirkti VCDS per gumtree.com ir su forumo pagalba pats bandyti ieškotis bėdų.