Nu tai ta proga kaip tikri patriotai turime visi kada susitikt ir isgert cisterna degtines, apverst SKATo masinu pora, sumust koki dana (gerai kad butu naujasis migracijos ministras)...
Ne jei rimtai tai reikia gal meeta padaryt, snekejom cia ir nutilom! Orai syla po truputi, galime gi po pusdieni skirt, susibegt kur pasikept sasysku miskeli kokiam ar prie juros 
visi baidosi atstumu.ir kuris zino tokia vieta kur tai imanoma padaryt?kitiems gal su transportu problema.t.y. man.neturiu draudimo.o nauja atsius .taciau galios tik nuo balandzio 12.nebent su kuo nors mestis ,kas turi ratus.as uz tai visom 4-iom.
as jau kaip ir siuliau pas save S¸nderborge, yra patalpos kurias galiu gaut, yra salia jura,papludimys, saslykines, o ir vokieciai netoli, kad uzsipirkt gerymu ar dar ko
tik kad toli visiems iki cia
nu nzn. manau ~ visiems po 200 km i viena puse.susimetus nera cia taip baisu.o del gerimu .tai neprisilakt susirinksim
.ta galima ir namie atlikt.nebent i skata razborintis po to vaziuosim ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
na pas mane galimas variantas ir su nakvyne, jei butu pageidaujanciu. tik ne balandzio 5 - geguzes 3d. nes pradzioj pana pas mane atlekia, o poto pats i Lietuva
nzn reikia gal parasyt kokiom dienom kas gali ir nori.kas ratus turi.o po to rasti viduri.
jo mes dviese galim, aš iki bordingo galiu su motorke atvaryt, bet ne toliau... Taip kad problematiškai abiems.
nu ja, issirutuliojo temele
aciu domui
Cia viena is tu temu, apie kuria galima diskutuoti ir gincytis iki begalybes.
Bet esme tame, kad kiekvienas tai suprantame savaip. Vienam labai pikta, (tiems kurie pasirinke emigranto dalia) kad i ji ziuri kitaip nes jis ne vietinis, todel jis jau iskart nusiteikes priesiskai, kiti paprasciausiai nekreipia i nieka demesio, o treti bando prisitaikyti prie aplinkos.
Bet esme viena, 99% cia sedi tik del PINIGU.
atvažiavau ir sėdžiu kolkas dėl mokslų
Nu tai ta proga kaip tikri patriotai turime visi kada susitikt ir isgert cisterna degtines, apverst SKATo masinu pora, sumust koki dana (gerai kad butu naujasis migracijos ministras)...
Ne jei rimtai tai reikia gal meeta padaryt, snekejom cia ir nutilom! Orai syla po truputi, galime gi po pusdieni skirt, susibegt kur pasikept sasysku miskeli kokiam ar prie juros 

jo, šiaip mes esam neblogą bbq vietą pramušę rink¸bing'e, bet nepakeliui, šiaip vietų rast tikrai galima
sakydamas musu, turejau omeny Lietuva
o as gimiau lietuviu, tokiu ir mirsiu, bet kolkas gyvenu ten kur geriau, o veliau bus matyt, i Lietuva noriu grizt, bet lygiai taip pat norisi seimai geresnio gyvenimo, tad kolkas ir liekam cia
visi turim savo priezasciu, svarbiausia vieni kitus palaikyt ir nepamirst is kur esam kile, ne veltui cia nesenai skaiciau straipsni Delfi, kuriame emigrantai lietuviai pavadinti didesniais patriotais, nei tie kurie like LT, vien todel, kad kazka daro savo tautos labui, kuria bendruomenes, padeda vieni kitiems, bendrauja, nepaleidzia rysiu su Lietuva 
gražus postas, net geriau jaustis pradėjau