Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 362977 kartus)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #1025: 2011 Vasario 22, 15:26:08 »
man rodos, labai panasios kainos, tiek kompu tiek mobilku (cia jei su LT lygint)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2011 Vasario 22, 18:18:16 »
jo, kainos panasios, nebent ant geru akciju pataikai, bet tada babajai greitai sulekia :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2011 Vasario 22, 19:25:07 »
jo, kainos panasios, nebent ant geru akciju pataikai, bet tada babajai greitai sulekia :D

bilkoj pastoviai reik trintis prie technikos skyriaus, ir laukti kol atvesh palete su remontiniais/grazintais daigtais :) ten tai gerio bliamba buna. pameni kai Jurai nauja grazinta HP notebooka paemem uz grashius :))))

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2011 Vasario 22, 20:05:16 »
nu, tada jam nuskilo :)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2011 Vasario 22, 20:16:58 »

bilkoj pastoviai reik trintis prie technikos skyriaus, ir laukti kol atvesh palete su remontiniais/grazintais daigtais :) ten tai gerio bliamba buna. pameni kai Jurai nauja grazinta HP notebooka paemem uz grashius :))))

Gal galima biskuti placiau apie tai ? Jie cia i pardavima sudeda tuos grazintus daiktus ar kaip cia? Paaiskink jei gali placiau, nes salia yra bilka, tai aktualu :D

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1030: 2011 Vasario 22, 20:39:02 »
nu vat domiuosi kas kaip , nes jeigu viskas  iseis gerai vasara i dk leksiu padirbet ~2.5men :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1031: 2011 Vasario 22, 21:16:54 »

Gal galima biskuti placiau apie tai ? Jie cia i pardavima sudeda tuos grazintus daiktus ar kaip cia? Paaiskink jei gali placiau, nes salia yra bilka, tai aktualu :D

nu technikos skyriuj yra nedidelis stendas (bent arhuse) kur sudeda grazintus (sutvarkytus), is prekistalio isimtus daiktus ir t.t.
esu barzdaskute nusipirkes uz 500 kr, kai tokia pat uz stiklo 1000 kr kainavo, mano masinele buvo isdeta kaip pvz parduotuvej, nei taisyta, nei ka :)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2011 Vasario 22, 21:51:15 »

nu technikos skyriuj yra nedidelis stendas (bent arhuse) kur sudeda grazintus (sutvarkytus), is prekistalio isimtus daiktus ir t.t.
esu barzdaskute nusipirkes uz 500 kr, kai tokia pat uz stiklo 1000 kr kainavo, mano masinele buvo isdeta kaip pvz parduotuvej, nei taisyta, nei ka :)

na reikes kada uzsukt paziuret ar pas mus kazkas tokio yra, nes kai ne kart jokios technikos ten neieskojau, tai ir nemaciau :)

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2011 Vasario 22, 21:56:39 »
dar klausimas o kaip su maitsu pvz ? mesa , pienas , duona , darzoves dar kazkas , kaip kainos skiriasi labai nuo lt ?
ir kaip yra su paslaugom pvz kad ir sporto klubais ar seip klubais brangus jie cia labai ?

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2011 Vasario 22, 22:00:37 »
Sporto klubai man rodos panasiom kainom, maistas, bent pries puse metu LT buvo pigesnis zymiai, o ir skanesnis, tai 100%, nzn bent mes, kai i LT griztam, tai rojus buna, kai maximoj pradedi verstis kainas i kronas ir skaiciuot kiek kas kainuoja :D

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2011 Vasario 22, 22:02:17 »
dar klausimas o kaip su maitsu pvz ? mesa , pienas , duona , darzoves dar kazkas , kaip kainos skiriasi labai nuo lt ?
ir kaip yra su paslaugom pvz kad ir sporto klubais ar seip klubais brangus jie cia labai ?

dabar su maistu zinok nemazai kas danijoj tokia pat kaina ar net biski pigiau nei lietuvoj. aisku visokios mesos, zuvys brangiau, bet batonas, pienas, kaiusiniai, darzoves buna ir pigiau. sportas, yra sporto klubas, kainuoja berots 180kr menesiui abonimentas. vyru kirpimas apie 200 kr :D

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2011 Vasario 22, 22:05:00 »

dabar su maistu zinok nemazai kas danijoj tokia pat kaina ar net biski pigiau nei lietuvoj. aisku visokios mesos, zuvys brangiau, bet batonas, pienas, kaiusiniai, darzoves buna ir pigiau. sportas, yra sporto klubas, kainuoja berots 180kr menesiui abonimentas. vyru kirpimas apie 200 kr :D

nu va maistas gerai kad pigiau , sporto klubo kaina panasi kaip lt 60-120lt uz normalesni , o del kirpimo tai.. :D pries vaziuojant reik galva nusiskust plikai :DDD

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2011 Vasario 22, 22:16:34 »

as kai is lietuvos karts nuo karto uzsivezu visokiu mesu, vokieciuose apsiperku siaip visokiu produktu ir danijoj tik tokias kasdienes smulkmenas, tai nera dar taip ziauriai tos kainos uz maista :))

nu va maistas gerai kad pigiau , sporto klubo kaina panasi kaip lt 60-120lt uz normalesni , o del kirpimo tai.. :D pries vaziuojant reik galva nusiskust plikai :DDD

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2011 Vasario 22, 22:54:48 »
maisto kainos tikrai panasios, bet reiktu su pacia produkcija susipazinti, nes kai kuriuose parduotuvese tie patys produktai gali kainuoti zymiai daugiau nei kitur. arba pakuote bus grazesne ir kaina kils.
del skonio, tai cia kaip kam, bet man asmeniskai, paciu produktu skonis, tai tikrai cia (danijoj) zymiai geresnis, aisku, ka tu is ju pasigaminsi, tai jau kitas reikalas, arba pusgaminiai kokie, tai cia jau pagal danu skoni.
Pvz. labai daug silkes saldzios, arba raugintu agurku skaniu isvis nesu mates, kiek esu bandes, visi i akumuliatorine rugsti sukisti.
Bet tokie zuvies pirsteliai palyginti su lt atliekom, tai skiriasi kaip diena nuo nakties, (cia bent jau man).

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2011 Vasario 22, 22:55:25 »

koldingo bilkoj tai ten ant paleciu keliu atveza sukrauta kruva ir numeta. geri daigtai migom is ten iskeliauja. taip ir mum buvo, pries akis atvilko palete, ten 4 laptopai :) issirinkom geriausia ir paemem.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2011 Vasario 22, 23:33:24 »
maisto kainos tikrai panasios, bet reiktu su pacia produkcija susipazinti, nes kai kuriuose parduotuvese tie patys produktai gali kainuoti zymiai daugiau nei kitur. arba pakuote bus grazesne ir kaina kils.
del skonio, tai cia kaip kam, bet man asmeniskai, paciu produktu skonis, tai tikrai cia (danijoj) zymiai geresnis, aisku, ka tu is ju pasigaminsi, tai jau kitas reikalas, arba pusgaminiai kokie, tai cia jau pagal danu skoni.
Pvz. labai daug silkes saldzios, arba raugintu agurku skaniu isvis nesu mates, kiek esu bandes, visi i akumuliatorine rugsti sukisti.
Bet tokie zuvies pirsteliai palyginti su lt atliekom, tai skiriasi kaip diena nuo nakties, (cia bent jau man).

Su silkem tai teko ir man nusivilti, kuciom sakom reik silkes, jau kad lietuviskas kucias darom, nusipirkom, po gabaliuka draugiskai paragavom ir ismetem :D
O siaip pastebejau, kad danijoje kad ir patys patys pigiausi produktai bus padorios kokybes ir skonio, ne kaip lietuvoj, jei koki pigiausia batona nusipirksi, tai skonis kaip pjuvenu.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2011 Vasario 23, 09:47:26 »
nu nesakykit, kvikly extra produktai, tikrai be skonio :P~ o siaip del skonio nesigincijama, as prates prie lietuvisko, jis man mielesnis, bet DK skanumu irgi nemazai, kad ir minetieji zuvies pirsteliai, jie cia tikrai is zuvies :D

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2011 Vasario 23, 10:15:55 »
del maisto tai pvz va motina vokieciuose buna daznai , tai maistas gerokai pigiau negu lt , beveik visi produktai :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2011 Vasario 23, 12:28:29 »
Tik atvažiavus į DK čia viskas labai brangu buvo, bet paskui susižinai kas kur ir kaip, tai kainos normalios. xtra ir pan produktai palyginus gana kokybiški. Gaila mėsa kiek brangoka. O aš bjaurus, nes nes labai aukštos kokybės jautieną mėgstu, kad būtų galima išsikepti raudonuolį steiką - gaila šito nevisada galiu sau leisti

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2011 Vasario 23, 13:41:17 »
xtra ir pan produktai palyginus gana kokybiški.

nzn kur tu ten kokybe matai :D va Buget dar kazkas normalesnio, bet jau xtra negaliu valgyt, tuo labiau 1-2 kr dametus iseina dazniusiai kazkas geresnio :)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2011 Vasario 23, 14:54:54 »
xtra ir pan produktai palyginus gana kokybiški.

nzn kur tu ten kokybe matai :D va Buget dar kazkas normalesnio, bet jau xtra negaliu valgyt, tuo labiau 1-2 kr dametus iseina dazniusiai kazkas geresnio :)

Man irgi xtra produkcija kazkaip nelabai patiko :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2011 Vasario 23, 15:00:01 »
cia turbut is serijos - nera to blogo, ko nesuvalgytu studentas :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2011 Vasario 23, 17:01:54 »
as viena kart dariau ant prikolo - susirasem saraseli su mama produktu savaitei, ji pirko maximoje, as Lidl, Aldi ir Kiwi. man gavosi viskas pigiau :) zinant ka perki ir kur perki visada galima sutaupyt

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2011 Vasario 23, 17:05:54 »
Zuvies pirsteliai, batonas, sasyskos- sitie pigiausi yra tikrai skanesni nei pigiausi ar vidutines kokybes Lietuvoje ;) Nors pavyzdziui skiriasi ir tie pigiausi skirtingose parduotuvese- kaip pvz nusipirk farso ar kepsniuku Aldi ir nusipirk tarkim Kiwi ar Fakta, labai skiriasi, bent jau man, o kaina jei ne ta pati tai skirsis 5dkk... O kas del alaus, tai man ir daniskas visai skanus, ir prie tu buteliuku vaikisku pripratau jau :)
P.S. dar cia labai skanus pigiausi ledai, 6porcijos kur buna dezutej kainuoja ~22dkk, o skanesni uz dauguma lietuvisku brangiu ledu :G
O kas del lietuvisko maisto ir svarbiausiai jo PASIRINKIMO tai ner ko lygint su cia parduotuvem... Tik atvaziave cia issiziojom, koks skurdus cia pasirinkimas visko... Dar kas daug skaniau Lietuvoj, tai greitas maistas, t.y. kebabai, picos ir tt 8-P Ir dar kas keisciausia kad cia praktiskai niekur nesurasi brendzio :-{

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2011 Vasario 23, 17:49:50 »
Zuvies pirsteliai, batonas, sasyskos- sitie pigiausi yra tikrai skanesni nei pigiausi ar vidutines kokybes Lietuvoje ;) Nors pavyzdziui skiriasi ir tie pigiausi skirtingose parduotuvese- kaip pvz nusipirk farso ar kepsniuku Aldi ir nusipirk tarkim Kiwi ar Fakta, labai skiriasi, bent jau man, o kaina jei ne ta pati tai skirsis 5dkk... O kas del alaus, tai man ir daniskas visai skanus, ir prie tu buteliuku vaikisku pripratau jau :)
P.S. dar cia labai skanus pigiausi ledai, 6porcijos kur buna dezutej kainuoja ~22dkk, o skanesni uz dauguma lietuvisku brangiu ledu :G
O kas del lietuvisko maisto ir svarbiausiai jo PASIRINKIMO tai ner ko lygint su cia parduotuvem... Tik atvaziave cia issiziojom, koks skurdus cia pasirinkimas visko... Dar kas daug skaniau Lietuvoj, tai greitas maistas, t.y. kebabai, picos ir tt 8-P Ir dar kas keisciausia kad cia praktiskai niekur nesurasi brendzio :-{

mokek ieskot - lidl visada nusipirkdavau ispanisko brendzio lygtais 'solera' vadindavos :)