pradėkim nuo to kas daug vietos turi? Gi vistiek reiks su vakarine dalim Reiks ir grindų ploto, ka pagulėt iki ryto
blin, as vedes ir turiu vaiku, tai man toleliau su vakarine dalim sunkiau butu.
blin, as vedes ir turiu vaiku, tai man toleliau su vakarine dalim sunkiau butu.siaip gal pradekim nuo to, kas is kur yra?Pvz, kiek kas nutole nuo Arhuso?Kam galimybes leidzia, kam ne, atvaziuoti ir gal kas nors ka nors galetu paimti.
Citata iš: gaisras 2011 Vasario 20, 11:16:35 blin, as vedes ir turiu vaiku, tai man toleliau su vakarine dalim sunkiau butu.netau vienam taip
blin, gal reiktu uzvesti atskira tema, dk, ten surasytu visi kas kur gyvena ir kita info, apie planuojama mm. Gal kas ir iseitu?
A kur Marius, ka nesirodo pokalbyje apie mm in dk?
Erikas , S¸nderborg, 50233404, kolkas su auto, vaziuodami is DK galit uzsukt i svecius
Citata iš: ErikasRO 2011 Vasario 20, 17:21:47 Erikas , S¸nderborg, 50233404, kolkas su auto, vaziuodami is DK galit uzsukt i svecius netoli mana galu
bet sakau kai biski atsils galima ir kur gamtoj grilio pasikepint, alaus bealkoholinio pagert
Citata iš: powliuz 2011 Vasario 20, 14:36:51 bet sakau kai biski atsils galima ir kur gamtoj grilio pasikepint, alaus bealkoholinio pagert pats ir gerk savo nealkholini arba daniska alu o pakepti sasla tai nesupykciau.
leiskit atspėt, nuojauta sako kad vokišką