Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340791 kartus)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #925: 2011 Vasario 05, 23:39:24 »
visur taip ,ir toj pacioj uk ir norvegijoj ir kitur , dar atsimenu mazas buvau gyveno tevu pazystami anglijoj senais laikais tai sake daznai zmones net duru nerakindavo , kol nepradejo emigrantai ir lietuviai suvaziuot kai pradejo nest daiktus tada pradejo jau uzrakinet ir saugot viska

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #926: 2011 Vasario 06, 01:11:58 »
Lietuvos įregistruotas, pilka, VW Passat sustojo šalia vyras ir du vyrai išėjo. Jie abu apibūdinama kaip Rytų Europos vyrai, ca. 20 metų, apytiksl. 180 centimetrų ūgio, vilkėdamas džinsus ir ruonio kuoduočio palaidinės. :D
Cia juokas jama is google vertejo :)
O siaip tai visi vagiukai, museikos nepuosia Lietuvos vardo, bet su ta masina galejo but ir rimtai ne lietuvaiciai, nes siaip yra teke bendraut su keliais ukrainieciais, tai jie ne karta yra pirke masina is Lt, ale pigu ir ES :)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #927: 2011 Vasario 06, 09:42:48 »
nu jei sau problemu nori, tai ir parduodi masina su nr ir savo vardo registracija (ar giminaicio), man Skate aiskiai pasake, parduodant jokiu budu nepalikt numeriu ant masinos ;) tas kas perka, gali isigyt laikinus nr ir tegu vaziuoja (1 diena - 100 dkk).
O i lietuviu kalba labai sunku verst, del musu sudetingos gramatikos, tad ner cia ko stebetis. Vertiesi i anglu ir dazniausiai puikiai isvercia ;)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #928: 2011 Vasario 06, 12:26:49 »
cia beieskodami ju, ir pas mane gali atvaziuoti :D nes netoli gyvenu :D :D :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #929: 2011 Vasario 07, 01:58:27 »
nu kaip pikta tai negaliu...

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #930: 2011 Vasario 07, 17:30:26 »
as tai jau galiu :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #931: 2011 Vasario 07, 17:39:53 »
Gal kas yra uzmates/ar zino kur galima butu ieskoti nebrangiai kokios senutes ubages ar golfelio 1 ar kita kokia sena, bet su siela masinyte? Atsibodo to skato baidytis, reikia jamt masina su daniska registracija :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #933: 2011 Vasario 07, 21:06:53 »
o tai cia jau kaina su draudimais ir t.t ? nes va pvz b5.5 radau 32tukst kronu , tai pasato kaina gautusi tokia pat kaip lt

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #934: 2011 Vasario 07, 21:21:23 »
tuoj as tau parodysiu viena gera audi, ble, tureciau pinigu, tai pats tikrai pasiimciau

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #935: 2011 Vasario 07, 21:33:20 »
Nu jau atsiprasau :D :D :D  bet neberandu skelbimo, gal jau ir nunese kas nors, nes ten buvo ubage ir tikrai labai gerai uzlaikyta quattro 2.2 uz 28000dkk

O siaip uz kokia kaina ieskosi? gal galesiu padeti.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #936: 2011 Vasario 07, 21:42:04 »
o tai cia jau kaina su draudimais ir t.t ? nes va pvz b5.5 radau 32tukst kronu , tai pasato kaina gautusi tokia pat kaip lt

naivuolis :) kainos be draudimo ir be keliu/zalio mokescio ;) draudimo ir kitu mokesciu kainos daznai buna psl apacioje parasytos, bet jos irgi orientacines ypac draudimo, nes as priklasuo nuo amziaus ir stazo

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #937: 2011 Vasario 07, 23:22:20 »
Sitie puslapiai senai isnarsyti, yra kelios ubages, savaitgali gal apsiuziuresiu... O kaina tai kuo pigiau, nes gero stovio tokiu masinu kaina tai kosmosas, be to, nemaciau cia nei vienos quattro ubages ?!? (!?) Beje netoli mano namu nepirma diena uzmatau tvarkinga a200, tokios idomios rudos spalvos, tik ratai baisoki, galesiu kada nufotkint

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #938: 2011 Vasario 08, 00:29:14 »
maciau ja kelis kart pries kokius 1,5 metu mieste, 10v, arciau neteko prieit ir apziuret...

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #939: 2011 Vasario 08, 01:20:42 »
Bet tai KAAAAIIII orelis uz lango (z) (aa)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #940: 2011 Vasario 08, 02:39:31 »
nepasigyriau, mano motoroleris kuris buvo pavogtas prieš 24/04 praitais metais atrastas prieš dvi savaites Vejleje. Teko pasiimti iš tenai. Ačiū pareigūnui Henrik Rasmusen.

Dėja su juo telefonu kalbėjau tik kartą, teko bendrauti su kitais veikėjais iš veilės ir ne tik policijos, dėja teko bendrauti su labai bjauria boba, kuri dirba veilės priimamąjame. Seniai buvo kad taip su manimi nesiskaitytų, bobos šlykštumas tai oj. Rėkia, bystrina mane, o man gi "stresas" :D negalima :D

Po biškį jį atkelinėju, dabar buvau pralėkt, smagiai važiuoju ir vėjo gūsis pakeičia kryptį :D :D Dar reik karbą pareguliuot, ir bus OK. Na ir kelias plastmases nusipirkti.

Dėja vagies pagaut nepavyko, pareigūnas sakė kad "jis sakė kad nevogė" "todėl manau kad jis nekaltas" :) :) :) danija... Turbūt, kad danas, tai dengia. Visai realu, kad jis nusipirko vogtą moto, bet kaip sakant "kol pamiršai iš ko pirkai, tol pats atsakingas esi", bet Danijoj matyt tai negalioja. Aišku kai užsieniečiai važiuoja su dviračiu bagažinėj, tada ir visus aplinkinius išdulkinti reikia :) ne mes tokie, gyvenimas toks :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #941: 2011 Vasario 08, 11:27:43 »
Dziugu, kad rado bet zinai, tas pats LT gali nusipirkt kazka vogto per skelbimus ir po savaites, nei skelbimo, nei nr islike tai kur ieskot pardavejo?
O policija, jei ka, tai dejus ant visu, danas, ne danas pokui jiems, teko pasneket cia su vienu dirbanciu policijoj (ne policininkas tik dirba ten), tai sake pas DK policijoje taip jau yra, pvz padaro kazkas nusikaltima didesni, ir yra kazkokios normos kiek turi ko padaryti, istirt,
tai pvz pagavo pagrindinius kaltininkus, ivykde normatyva, o kiti prisideje jiems vienodai rodo, tai ir palieka laisveje...
aisku i uzsieniecius jie dar atsainiau ziuri, bet visumoj cia tokia sistema, tad susitaikykim su tuo :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #942: 2011 Vasario 08, 13:01:43 »
Tai kas belieka.. Kažkaip nesitikėjau pagaut vagies, kuinia, pats atsikelsiu tą lavoną, bet pikčiau dėl to kad mentinėj viena boba sugadino nuotaiką visai dienai :DD O aš patikėkit ne tas kuriam boba gali nelngvai nuotaiką sugadinti :D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #943: 2011 Vasario 08, 18:09:19 »
Sitie puslapiai senai isnarsyti, yra kelios ubages, savaitgali gal apsiuziuresiu... O kaina tai kuo pigiau, nes gero stovio tokiu masinu kaina tai kosmosas, be to, nemaciau cia nei vienos quattro ubages ?!? (!?) Beje netoli mano namu nepirma diena uzmatau tvarkinga a200, tokios idomios rudos spalvos, tik ratai baisoki, galesiu kada nufotkint

ir kiek cia tas kuo pigiau?
Bet jei ieskai audi, tai tada nedaug kuom padesiu.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #944: 2011 Vasario 09, 18:11:10 »
Pigiau tai yra kiek galima kad butu pigiau, kad bele butu su numeriais ir daniska registracija, tada bandysiu SKATa apgaut, kad va ale turiu daniska masina su ja kasdien vazineju ir laikau masina su Lt numeriais su tikslu kad grizt i Lt namo savo seimos lankyt, ir prasyciau leidimo kad isduotu mano audinei, ir tada kad ir i medi ta kibira daniska vazineciau sau su savo audi nesukciau kiausu... Ar cia toks planas nevykes mano? :)
P.S. nekenciu daniskos el. bankininkystes, niekaip neiseina prisijungti prie nordea'jos (!?) :-{

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #945: 2011 Vasario 09, 18:16:25 »
:D :D :D kazkaip man tas tavo planas visai i pievas :D
jei nori leidimo su lt masina vaziuoti i lt, tuomet rasai prasyma, kad tokia data (minimum pries dvi savaites lygtais turi pranesti) nori vaziuoti i lt. tada tau skatas isduos leidima tam laikui vaziuoti TIK i lt. Viskas cia bent jau kiek mano zinios nesa.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #946: 2011 Vasario 09, 19:53:32 »
Gal ir i pievas, bet argi neverta pabandyt?
Nu cia remiuosi situ SKATo lapuku, paziurek pats vidurinis postas:

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #947: 2011 Vasario 09, 21:14:40 »
na tai teisingai, turi gauti leidima, o ten greiciausiai ir bus parasyta, kad tu gali vaziuoti iki vokieciu sienos ir nuo jos.
Bet is tikro, jei jau mastai kazka panasaus, tai gali bandyti kalbeti taip.
Jei sustabdys tave skat, ir klaus, kodel su lt masina, tai sakyk, mano dk masina sugedo ir dabar ieskau detaliu jei suremontuoti, todel naudoju lt masina. Bet kiek tai gelbes, tai nezinau. Bet viena toki atveji zinau, tai padejo ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #948: 2011 Vasario 09, 21:26:58 »
Tai va matai ne toks ir piewa tas mano planas pasirodo :D Bet siaip jei neisdegtu sitas planas tai jau jie turetu mano masina pas save "juodam sarase", tada butu nekazkas...

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #949: 2011 Vasario 09, 21:42:13 »
siaip bet kokiu atveju jie turetu du kartus perspeti tave, o trecia, atimti masina.
Mano sefas pasakojo, kad is vieno dano taip ateme ferari vokietijoj registruota :D :D :D du kartus perspejo, bet tam buvo , tai trecia syki paprasciausiai ateme :D :D :D