Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 361518 kartus)

Neprisijungęs egis dk

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #550: 2010 Lapkričio 07, 17:42:09 »
kaip julandose nezinau o selande prie kopeno jei naktim nesiblaskai i danam neprisisikes tai tylu grazu

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #551: 2010 Lapkričio 07, 17:58:55 »
tai niekam jokio noro, koki susitikima padaryti?

Neprisijungęs egis dk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #552: 2010 Lapkričio 07, 18:09:20 »
norietusi susitikti bet toli iki jusu vaziuoti

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #553: 2010 Lapkričio 07, 19:36:35 »
is kur esi?

Neprisijungęs egis dk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #554: 2010 Lapkričio 07, 21:03:15 »
is selandu dabar o seip is SIAULIU  :) 80km iki Kopeno

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #555: 2010 Lapkričio 07, 21:56:52 »
a... iki arhusa tau niekaip, na imanoma, bet tikrai jokio tolko ;)

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #556: 2010 Lapkričio 07, 23:10:15 »
pas mane tai irgi tylu ramu del policijos,naktim nesibastau tai nieks nieko :)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #557: 2010 Lapkričio 08, 01:40:37 »
nu kaip ten jusu skatas negaudo ? nes draugas pasakojo kad dk dbr aarhuse gaudo labai,  sake jeigu ji pagaus dabar reiks masina registruot ir bauda ar kazka tokio moket tai viso apie ~20k litu jam iseitu , kai masinos verte ~9-12k

tai jei neklystu nuo vasario pradzios ir taip yra bauda 40k dkk, jei pagaus su uzsienietiskais nr tik nzn ar kas ja mokejo, o gal ji tik danamas taikoma, nes tie isvis negali su daniskom teisem vairuot auto is kitos valstybes

Neprisijungęs egis dk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #558: 2010 Lapkričio 08, 06:19:31 »
jo negalima su daniskom teisem sesti i uzseni registruota auto uz vairo taip dviem lietuviam ateme masinas nes pragere teises pasijame daniskas ir su lt numeriais narde

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #559: 2010 Lapkričio 08, 10:12:24 »
tai kad niekur negalima prigerusiam vazinetis ir atimamos teises  :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #560: 2010 Lapkričio 08, 12:40:21 »
manau jis turejo omeny kad pragere lietuviskas, tada issilaike daniskas ir vaziavo su LT reginta masina, mentai sustabde ir ateme :)

Neprisijungęs egis dk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #561: 2010 Lapkričio 08, 17:58:20 »
taip butent o vienam draugui uz greiti ateme matai supyko danu mentai ka 100km virsijo greiti  :-] tai issilaike daniskas i pirko masina su dk registracija

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #562: 2010 Lapkričio 09, 18:54:21 »
Sian buvau tam Motor Skat, tai pasirodo imanoma esant studentui, tik atvykus i DK vaziuot pas juos su mokymo istaigos sutartim ir gauti daniskus nr tam laikotarpiui kol mokysies... na bent taip paaiskino man sian :)
kitas dalykas masinos reginimui ir tam mokesciui labai dideles itakos turi rida ir auto busena t.y. kuo didesne rida ir kuo blogiau issilaikius auto, tuo maziau reikes moket :)
manau is LT parsivest auto su beveik milijono rida tikrai nesunku :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #563: 2010 Lapkričio 09, 19:05:53 »

As uz susitikima, tik sakykit kur ir kada ;)
O del SKAT negasdinkit kad Aarhuse siaucia... Jei taip ir toliau, teks parduot savo C5 ir jamt kokia B2, arba blogiausiu atveju MK2 dyzeliuka, jeigu atims nebus gaila bent jau... :P O kaip pigiau gautusi- jamt DK kokia lupena ar jamt LT kokia lupena+registruot DK? Kazka girdejau, kad kiek sumoki tu mokesciu registruodamas masina gali atgaut du trecdalius tos sumos isregistruojant masina...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #564: 2010 Lapkričio 09, 19:49:43 »

O del SKAT negasdinkit kad Aarhuse siaucia... Jei taip ir toliau, teks parduot savo C5 ir jamt kokia B2, arba blogiausiu atveju MK2 dyzeliuka, jeigu atims nebus gaila bent jau... :P O kaip pigiau gautusi- jamt DK kokia lupena ar jamt LT kokia lupena+registruot DK? Kazka girdejau, kad kiek sumoki tu mokesciu registruodamas masina gali atgaut du trecdalius tos sumos isregistruojant masina...
taip galima, manau jei lupenas tai pigiau danijoj prikti. nepamirškim draudimo ir co2/svorio mokėščių

Sian buvau tam Motor Skat, tai pasirodo imanoma esant studentui, tik atvykus i DK vaziuot pas juos su mokymo istaigos sutartim ir gauti daniskus nr tam laikotarpiui kol mokysies... na bent taip paaiskino man sian :)
kitas dalykas masinos reginimui ir tam mokesciui labai dideles itakos turi rida ir auto busena t.y. kuo didesne rida ir kuo blogiau issilaikius auto, tuo maziau reikes moket :)
manau is LT parsivest auto su beveik milijono rida tikrai nesunku :D

Apie tą studentišką pasiūlymą melijoną kartų kalbėta, čia kaip spėju tas po pusę procento per menėsį. O visa kita toliau tas pats - draudimas, mokėščiai, technikinė. Good luck

Nebent kažkas naujo...

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #565: 2010 Lapkričio 09, 21:47:47 »
Domai, tai faktas, kad mokesciai, draudimai ir t.t. viska susimoket reiketu ir tiek, as pasirasyciau tokiam dalykui, tik, kad man jau velu, nes cia tik atvares tipo gali eit kai dar like ilgai studint, bet tada ir pinigu aisku nebuvo...

seniena matyt pigiau DK pirkt, bet cia jau reik skaiciuotis labiau o ir tai atvares is LT negali zinot kiek jie uzdes mokesciu, bet jau reik varyt paruosta, su rida abibiena ir aplupyneta (aisku viska atsivest kartu pakeitimui/idejimui po registracijos :D )

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #566: 2010 Lapkričio 09, 22:26:48 »

tu arhuse gyveni?

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #567: 2010 Lapkričio 10, 18:52:44 »
Gaisrai- Netoli Aarhuso kokie 15km gal, susitikt galima kad ir 5ni manau ar savaitgali ;)
Mailman> jei jau jamt koki kevala, tai tikrai ne toki kuri tvarkytis cia uzregistravus, realiausi variantai ubage quattrine (nu sita dar atkelineciau), bet su salyga kad ju nelike beveik, deficitas ir kad nusipirkt per 2 savaites buvimo lt neimanoma beveik, tada jamciau koki golpa mk2 ir daryt visiska RAT'a :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #568: 2010 Lapkričio 10, 19:53:15 »
as atkelinet nesiruosiu, ruosiuos atsivest, isrinkt, uzregint ir vel viska sudet ;)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #569: 2010 Lapkričio 10, 20:52:48 »
jei jau mastot apie ubages ir dar q, tai turekit omeny, kad tokiom auto daugiau kainuos keliu mokesciai ir dar daugiau kainuos draudimas, del kubaturos.

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #570: 2010 Lapkričio 10, 20:53:53 »
del susitikimo, tai butu imanoma tai padaryti, tik as dar nezinau kokie mano planai siam savaitgaliui.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #571: 2010 Lapkričio 10, 23:07:40 »
jei jau mastot apie ubages ir dar q, tai turekit omeny, kad tokiom auto daugiau kainuos keliu mokesciai ir dar daugiau kainuos draudimas, del kubaturos.

del kubaturos tai tokia reikia pirkt a80 b2 su 2.0 5 cil motoru, ir detis 2.2 ar 2.3. tikrai neturetu isikirst. kazi jie isikerta jei kur graziai dar turbina ten gyvena koks tas motoras ? :D lietuvoj tai nelabai ;) airarai, ar pas tave danisko aftamabilio dokuose raso variklio nr ?

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #572: 2010 Lapkričio 11, 18:06:05 »
ne, ant dokumentu raso tik kebulo nr.

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #573: 2010 Lapkričio 13, 17:02:14 »
nu ka jauciu registruosiu savo bolida ant danisku nr :D