Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340652 kartus)

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #525: 2010 Spalio 22, 00:24:26 »
:) :) :) sistema TOBULA :)))
ahujiena. turiu galvos skausma gera.
o jei ka kas cia turejot kazkokia mergycka kuri tvarko kazkokius teisinius reikalus. reikia ir man jauciu jau :D
ji ne teisiniais klausimais uzsiima.mokescius padeda susigrazint.mane ji irgi ispejo kad gali be vazelino is..... :D
tyai siuo atveju jei i teisma tai ji nepadetu?

na pas juos yra kazkoks teismas.jei nesutinki su skato nutartim, kazkaip paduodi i ji.as tik ataskaitas gaunu ka ji padare.ir popierius visus nufaksuoju.nors ir ji gauna kopijas is danijos.na kaip mano atstove.as niekur nesikreipiu.nes ispis prota ir ismes uz duru :-] .bet pasidomesiu.
dekui tautieti ;)

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #526: 2010 Spalio 22, 00:30:56 »
o jei ka kas cia turejot kazkokia mergycka kuri tvarko kazkokius teisinius reikalus. reikia ir man jauciu jau :D
ji ne teisiniais klausimais uzsiima.mokescius padeda susigrazint.mane ji irgi ispejo kad gali be vazelino is..... :D

na pas juos yra kazkoks teismas.jei nesutinki su skato nutartim, kazkaip paduodi i ji.as tik ataskaitas gaunu ka ji padare.ir popierius visus nufaksuoju.nors ir ji gauna kopijas is danijos.na kaip mano atstove.as niekur nesikreipiu.nes ispis prota ir ismes uz duru :-] .bet pasidomesiu.
dekui tautieti ;)
na kol lauki teismo.viskas kas liecia su tavo nuskausminimu yra sustabdoma.iki ka teismas nuspres.mano atveju tai taip yra.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #527: 2010 Spalio 22, 10:48:13 »
Sveiki, gal kas galit pasiulyt bet kokio darbo ? :) esu dirbes prie statybu bet domina ir kitokie, skolingas neliksiu  :)
sunku tau kuo padeti . negaleciau rekomenduot ko nepazystu visai.siaip bandyk per draugus .kas tave pazysta.ir gali galva det uz tave.bandyk grezt intika.man pasiseke lengvai.
na as greziu intika, draugai irgi yra klausinejami, bet kur kiti draugai dirba yra tokia chebra su kuria nedirbciau tai galimybes ribotos, domina darbas, o ne baliavojimas ten nuo algos iki algos, o jei ne paslaptis kur pats dirbi ir ka ?  :)
na jei nebijai kuku.studentu (pagalbiniu)gali nesunkiai isidarbint.alga apie 1000 e i rankas.3 sav. atgal buvo vieta.ten internacionalinis kolektyvas.lietuviai.latviai ir t.t.
bet tai baisus darbas pas tave ten, pvz jei reiketu kokia kiaule papjaut :S nebent ten tas tavo darbas yra toks ne apie koki galvoju kalbu apie seklinima,   ?!?geriau jau man atrodo kokius meslus vest lauk :D

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #528: 2010 Spalio 22, 15:07:31 »
taigi cia draudziama kiaules pjaut namie maistui.as tik viena karta bandziau su slovaku.na gavos taip.apipjaustem skura,nusipjovem 4 kumpius.o visa kita lauk :-].o dabar ukrainieciai pas mus pjauna.as tik padedu.ir pasidalinam visi.namo kaip vaziuoju papjauna ir man.na cia sergancios kiaules nepjaunamos.o nusaunamos.bum i kakta ir vsio :-].o tas seklinimas nieko ten tokio nera :-].kateteri ipisi i ta vieta,uzmauni spermos maiseli.ir sedi.lauki kol subegs :-].na uzteks cia raizgyt.gal kada susidursi.as kaip dirbau statybose irgi sakiau.kad prie karviu ir kiauliu nedirbsiu.o dabar pats matai :-]

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #529: 2010 Spalio 22, 16:41:18 »
na jo :D dirbi ir pamatai kas per darbas  :D

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #530: 2010 Spalio 22, 17:06:55 »
O tu ka manai.mes su kostiumais dirbam ofise. :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #531: 2010 Spalio 22, 17:27:05 »

o kliaules laukuose ?  :D nes pasakojo draugas kaip ten vyksta laukuose  :-] gana idomiai turetu but

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #532: 2010 Spalio 22, 17:30:58 »

o kliaules laukuose ?  :D nes pasakojo draugas kaip ten vyksta laukuose  :-] gana idomiai turetu but
kur laukuose ,tai skaitosi ekologinis ukis.ten tai jo.kaip su sernais dirbt.laukines jos.bent taip pasakojo.ar lietus ar sniegas ,turi dirbt :-]

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #533: 2010 Spalio 22, 17:49:28 »

kur laukuose ,tai skaitosi ekologinis ukis.ten tai jo.kaip su sernais dirbt.laukines jos.bent taip pasakojo.ar lietus ar sniegas ,turi dirbt :-]
nu man irgi sake varai su traktoriu uzmatai pavargusi optika i galva i kuzava ir i konteineri  :-]

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #534: 2010 Spalio 25, 17:30:45 »

Na gavau atsakyma is jos:Labas del masinos nors ji ir ne tavo nieko nelaimesi uzdejo bauda ?.                                              nebent kiek girdejau baudos dydis priklauso nuo kada ji tavo.t.y.kada pirkta.pries ar po cpr gavimo.gali uzdet bauda  uz laika nuo cpr gavimo dienos . as pasilieku kelto bilietus.ar lietuviskus  kuro cekius.gal prireiks, jei reiks irodinet nuo kada ji danijoj.kaip is tikro nzn
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 25, 17:32:46 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #535: 2010 Spalio 27, 21:24:55 »

Na gavau atsakyma is jos:Labas del masinos nors ji ir ne tavo nieko nelaimesi uzdejo bauda ?.                                              nebent kiek girdejau baudos dydis priklauso nuo kada ji tavo.t.y.kada pirkta.pries ar po cpr gavimo.gali uzdet bauda  uz laika nuo cpr gavimo dienos . as pasilieku kelto bilietus.ar lietuviskus  kuro cekius.gal prireiks, jei reiks irodinet nuo kada ji danijoj.kaip is tikro nzn
aisku.dekui

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #536: 2010 Spalio 30, 18:39:14 »
Nelinksmai jums cia... Nu tikekimes viskas bus gerai (h)
O dabar linksmiau- kas kur halovyna svesit? Gal Aarhuse koks geras tusas vyksta? Jei kas turit info i pm :)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #537: 2010 Spalio 31, 09:38:52 »
arhuse, gal ir as prisijungciau

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #538: 2010 Spalio 31, 13:11:41 »
Gaisrai, kad jau vakar buvo judesys mieste (h)
O siaip ar daug musu yra Aarhuse? Galim kada mini meeta pasidaryt, bo ner kam pasibedavot apie masina, panelei jau igriso iki gyvo kaulo snekos apie masina, baisu kad is namu neismestu :D

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #539: 2010 Spalio 31, 16:32:24 »
baisu kad is namu neismestu :D

nieko, gi masina turi :D :D :D

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #540: 2010 Lapkričio 01, 21:20:10 »
nu tai galim kada susitikti.
O arhuse tai as dar tik mailmana zinau, daugiau nieko.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #541: 2010 Lapkričio 04, 18:44:59 »
Domai, gali parasyt kontaktus tu lietuviu kur ten masinas pas jus taiso? :) reik cia vieniems generatoriu mersui pakeist :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #542: 2010 Lapkričio 04, 20:00:12 »
Domai, gali parasyt kontaktus tu lietuviu kur ten masinas pas jus taiso? :) reik cia vieniems generatoriu mersui pakeist :)
pm

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #543: 2010 Lapkričio 04, 21:26:59 »
Aciu :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #544: 2010 Lapkričio 07, 10:31:16 »
baisu kad is namu neismestu :D

nieko, gi masina turi :D :D :D

Bandyta ten miegot- laabai jau sonus skaudejo po to, bet vietos pakankamai :P

Gal kas greitu laiku LT-DK vaziuoja? ?!?

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #545: 2010 Lapkričio 07, 13:09:46 »
as tai ne, bet per Kaledas daug vaziuojanciu buna kokiai savaitei :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #546: 2010 Lapkričio 07, 13:49:14 »
Jo per Kaledas ir as leksiu i mylima Lietuvele porai savaiteliu :H Bet butu gerai kad dabar kas lektu, galetu man oro filtra prigriebt gal (r)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #547: 2010 Lapkričio 07, 14:03:46 »
Planuoju lėkt Lietuvon Gruodžio 10-20, atgal į DK po naujų. Tik nežinau kaip :D

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #548: 2010 Lapkričio 07, 15:14:10 »
As tai gruodzio 17 islekiu i lt.Tik dar nzn kaip.Nes masina su vasarine avalyne.Bet nieko tokio, 2 kartus jau teke vaziuot ir taip.Jei be sniego tai nekils klausimu.Atgal sausio 3.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #549: 2010 Lapkričio 07, 16:17:05 »
nu kaip ten jusu skatas negaudo ? nes draugas pasakojo kad dk dbr aarhuse gaudo labai,  sake jeigu ji pagaus dabar reiks masina registruot ir bauda ar kazka tokio moket tai viso apie ~20k litu jam iseitu , kai masinos verte ~9-12k