Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340681 kartus)

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #500: 2010 Spalio 19, 21:04:57 »
nu jo. man irgi tipo 12600dk sumoku registruojant. bet kad ir po dienos jei isregistruoju gauciu tik 5000dk. tai pieva visiska
o jei neregini.kiek tasku tada gauni . :D
nu gauni naujus nr uzsisakyti is regitras. :D

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #501: 2010 Spalio 19, 21:11:32 »
www.ida.dk
www.idaforsikring.dk

o gal gali trumpai papasakoti kas ir kaip? nes dabar nardyt po ta saita ir bandyt suprasti kas ir kaip, uzims laiko..

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #502: 2010 Spalio 19, 22:38:29 »

[/quote]o kaip tai imanoma.nes jei nr pameti lietuvoje.masina reikia parodyt regitrai ,kad vin  patikrintu.o jei nr nuima cia.plius ir tech.pasa paima.kaip tada.o tech apziuros talona gal isduoda kita .nes jie gi turi savo duomenu baze.as buvau pametes nr.tai su tech.apziuros talonu jokiu bedu nebuvo.i sena talona irase tik nauja nr.Siuo atveju isduotu kita talona.na cia tik mano pamastymai

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #503: 2010 Spalio 19, 22:54:31 »

o kaip tai imanoma.nes jei nr pameti lietuvoje.masina reikia parodyt regitrai ,kad vin  patikrintu.o jei nr nuima cia.plius ir tech.pasa paima.kaip tada.o tech apziuros talona gal isduoda kita .nes jie gi turi savo duomenu baze.as buvau pametes nr.tai su tech.apziuros talonu jokiu bedu nebuvo.i sena talona irase tik nauja nr.Siuo atveju isduotu kita talona.na cia tik mano pamastymai
[/quote]
ok. viskas is eiles. norint issiimti naujus nr ir nauja registracija masinos rodyt nebutina. svarbu savininkas nueina ir paraso pasiiaiskinima del kokiu prieszasciu sito reikia. mano atveju paaiskinus kas buvo(teisybe) buvo pasakyta rasyti kad dingo neaiskiomis aplinkybemis.vsio su draudimu ner bedos.Nr nubrauki ir uzrasai kitus. draudimas galios(bent sitas kuriam mano drausta) nu su technikine biski hujoviau. bet per pazystamus ka snekejau tai galiu vazinet uzsieni, tik gryszus i lt gausiu nuvaryti kad lipdukus uzdetu. vsio
tik va su pastu . jau savaite laiko o nr vis dar neatsiunte

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #504: 2010 Spalio 19, 23:09:37 »

[/quote] bet masinos win praeinant tech. apziura pas juos registruojamas.na kol nesusidures nesuprasi kaip su tuo TA.gal bijo .o ant nauju nr galetu pykstelt lipdukus.na jei TA dar galioja tai auto :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 20, 23:56:20 sukūrė ric-kus »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #505: 2010 Spalio 20, 23:02:46 »
nu ka ant lietuvisku nr kazka susimoket kaip ir ner sansu. draugas paskabino sako reikia kad sefas prasytu skato kad motyvuotu jog reikia i darba vazinetis ir turetu leisti.
tai sefo iskart paparasiau.tas suskambino i skata. tai poto likau isvis nesuprates. jokiu bajeru ant lietuvisku masinu nera. dar geriausiai pasirodo kazkokios man baudos dedamos ( apie kurias pirma karta girdziu) ir dar kaip pasirodo man masina iregistruoti kainuotu ne 12600dk o virs 20000dk. vapse nieka nebesuprantu. kita svaite sefas susitinka su kazkuo is skata ir bandys risti reikalus.o jau vapse nesamone. ir kaip dabar sako sausas neislipsiu. krc jei taip bus tai tik i teisma

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #506: 2010 Spalio 20, 23:32:08 »
:) :) :) sistema TOBULA :)))

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #507: 2010 Spalio 21, 18:19:09 »
Sveiki, gal kas galit pasiulyt bet kokio darbo ? :) esu dirbes prie statybu bet domina ir kitokie, skolingas neliksiu  :)

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #508: 2010 Spalio 21, 21:09:50 »
Sveiki, gal kas galit pasiulyt bet kokio darbo ? :) esu dirbes prie statybu bet domina ir kitokie, skolingas neliksiu  :)
sunku tau kuo padeti . negaleciau rekomenduot ko nepazystu visai.siaip bandyk per draugus .kas tave pazysta.ir gali galva det uz tave.bandyk grezt intika.man pasiseke lengvai.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #509: 2010 Spalio 21, 21:15:08 »
sunku tau kuo padeti . negaleciau rekomenduot ko nepazystu visai.siaip bandyk per draugus .kas tave pazysta.ir gali galva det uz tave.bandyk grezt intika.man pasiseke lengvai.
na as greziu intika, draugai irgi yra klausinejami, bet kur kiti draugai dirba yra tokia chebra su kuria nedirbciau tai galimybes ribotos, domina darbas, o ne baliavojimas ten nuo algos iki algos, o jei ne paslaptis kur pats dirbi ir ka ?  :)

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #510: 2010 Spalio 21, 22:04:34 »
na as greziu intika, draugai irgi yra klausinejami, bet kur kiti draugai dirba yra tokia chebra su kuria nedirbciau tai galimybes ribotos, domina darbas, o ne baliavojimas ten nuo algos iki algos, o jei ne paslaptis kur pats dirbi ir ka ?  :)
[/quote] prie kiauliu. :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 21, 22:09:04 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511: 2010 Spalio 21, 22:20:17 »
ir kaip darbas ?  :)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512: 2010 Spalio 21, 22:43:10 »
kiauliu zudikas :D

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513: 2010 Spalio 21, 23:16:58 »
ir kaip darbas ?  :)
normaliai.niekas galvos neknisa.pats sau sefas.na niekur vaziuot nereik.viskas vietoj. kontrliuoju apseklintas kiaules iki parsavimosi.ir seklint padedu.jei turi supratima apie ka as.o pazvengt galima is visko. :-].

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514: 2010 Spalio 21, 23:22:06 »
kiauliu zudikas :D
zudiku zudikas :D .na mesos neperku.ir i lietuva parvezu seimynai.manau kad tai sioks toks pliusas. :D o dirbu cia ir kiausu sau nesuku.bele tik darba turiu.ir moka piniga.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 21, 23:23:53 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515: 2010 Spalio 21, 23:33:12 »
na as greziu intika, draugai irgi yra klausinejami, bet kur kiti draugai dirba yra tokia chebra su kuria nedirbciau tai galimybes ribotos, domina darbas, o ne baliavojimas ten nuo algos iki algos, o jei ne paslaptis kur pats dirbi ir ka ?  :)
na jei nebijai kuku.studentu (pagalbiniu)gali nesunkiai isidarbint.alga apie 1000 e i rankas.3 sav. atgal buvo vieta.ten internacionalinis kolektyvas.lietuviai.latviai ir t.t.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516: 2010 Spalio 22, 00:01:14 »
ahujiena. turiu galvos skausma gera.
o jei ka kas cia turejot kazkokia mergycka kuri tvarko kazkokius teisinius reikalus. reikia ir man jauciu jau :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517: 2010 Spalio 22, 00:02:49 »
a o darba man irgi po nauju ant pavasariai reiks. tai jei kas zinosit kokia silta vieta.....

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518: 2010 Spalio 22, 00:08:41 »
o jei ka kas cia turejot kazkokia mergycka kuri tvarko kazkokius teisinius reikalus. reikia ir man jauciu jau :D
Perdavinės viską į teisimą žiūrkės?

Kiek su jais reikalų turėjai? Kiek duomenų apie save atskleidęs? Cpr ir adresą turi?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519: 2010 Spalio 22, 00:11:53 »
Perdavinės viską į teisimą žiūrkės?

Kiek su jais reikalų turėjai? Kiek duomenų apie save atskleidęs? Cpr ir adresą turi?
kolkas niekas niejko neperdave taip manau. bet jauciu pats kreipsiuos jei bauda istikro is kazkur atsirado ir dar bando padaryt kad nesavo masina uzsiregistruociau. o tai jau manau kaip ir neteiseta turetu buti. juk negalima bet kieno masinos sau paimti ir uzsiregistruoti. kiek leidzia mano kaip buvusio pareiguno zinos tai sito padaryti be savininko negalima. sio atveju ne as savininkas

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #520: 2010 Spalio 22, 00:13:53 »
O jie Tavo cpr/danišką adresą žino?

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521: 2010 Spalio 22, 00:14:22 »
ji ne teisiniais klausimais uzsiima.mokescius padeda susigrazint.mane ji irgi ispejo kad gali be vazelino is..... :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522: 2010 Spalio 22, 00:16:25 »
O jie Tavo cpr/danišką adresą žino?
aisku kad zino. kaip jie nezinos

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #523: 2010 Spalio 22, 00:16:59 »
ji ne teisiniais klausimais uzsiima.mokescius padeda susigrazint.mane ji irgi ispejo kad gali be vazelino is..... :D
tyai siuo atveju jei i teisma tai ji nepadetu?

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524: 2010 Spalio 22, 00:23:00 »
tyai siuo atveju jei i teisma tai ji nepadetu?

na pas juos yra kazkoks teismas.jei nesutinki su skato nutartim, kazkaip paduodi i ji.as tik ataskaitas gaunu ka ji padare.ir popierius visus nufaksuoju.nors ir ji gauna kopijas is danijos.na kaip mano atstove. jei reik, ji pasiskambina i skata ar dar kur. as niekur nesikreipiujei ,nes ispis prota ir ismes uz duru :-] .bet pasidomesiu.ji jokia teisininke.logistika uzsiima.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 22, 00:28:15 sukūrė ric-kus »