Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 358463 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #100: 2009 Kovo 28, 15:50:50 »
Ketvirtadienį bemindamas į danų kursus užmačiau ko nematęs danijoj. Audi 200 20v TQ avantą  :O :O Forkinta su vga kamera ir drabančiom rankom, nes teko su dviračiu sustoti vidury gatvės ir naglai fotkint. Nuo šviesoforo pajudėjo ramiai, tai dar vijaus kurį laiką, taigi kiek sugebėjau tiek foto padariau.

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Kovo 28, 17:35:00 »
Na is tikro keista tokia auto matyti danu keliuose, tuo labiau, kad su daniskais nr.

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2009 Kovo 29, 15:26:51 »
lankai danu kursus? :) kaip sekas? :)

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Kovo 29, 15:42:42 »
Danske Lort ! :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Kovo 29, 21:05:36 »
Ikke så godt :D Jeg kan taler kun lidt. Men jeg har mange probleme med forståelse hvad mensker taller mig.

Dabar lietuviškai. Nelabai gerai. Biškį pašnekėt galiu, bet pagrinde prolemos prasideda kai reikia suprast ką kiti sako. Turbūt vienintelė kalba Europoj, kur lengviau šnekėt negu suprast. Gaila kad gali tekt mest danų kursus ir pradėt vokiečių mokintis

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Kovo 30, 11:59:33 »
as galvoju ar verta pradet mokintis... :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Kovo 30, 14:05:36 »
as galvoju ar verta pradet mokintis... :)
Na aš čia neplanuoju litk, bet nepakenks papildoma kalba juk :)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2009 Kovo 30, 16:54:16 »
Domai, į Vokietiją žadi persikelt?  :V

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Kovo 30, 18:43:16 »
va as ir galvoju, kad jei planuoji tik pasimokint ir isvaziuot, nelabai apsimoka mokytis pauksciu kalbos :) o jei likt padirbet tai verta bent minimaliai  ismokt, o kad gerai ismokt kalba reik tikrai nemazai laiko...

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2009 Kovo 30, 19:16:24 »
Ikke så godt :D Jeg kan taler kun lidt. Men jeg har mange probleme med forståelse hvad mensker taller mig.

Dabar lietuviškai. Nelabai gerai. Biškį pašnekėt galiu, bet pagrinde prolemos prasideda kai reikia suprast ką kiti sako. Turbūt vienintelė kalba Europoj, kur lengviau šnekėt negu suprast. Gaila kad gali tekt mest danų kursus ir pradėt vokiečių mokintis

skaityk laikrascius ir ziurek tv :) ten belekiek serialu rodo anglisku, su daniskais titrais :) man padejo :) per 10 menesiu ismokau suprast 80 % kalbos ir paciam koki 50 % kalbet :) o rasyt moku gal koki 1 % :)  :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Kovo 31, 02:43:43 »

skaityk laikrascius ir ziurek tv :) ten belekiek serialu rodo anglisku, su daniskais titrais :) man padejo :) per 10 menesiu ismokau suprast 80 % kalbos ir paciam koki 50 % kalbet :) o rasyt moku gal koki 1 % :)  :-]

Nėr kada. Stengiuos bendrauti kiek išeina...

Domai, į Vokietiją žadi persikelt?  :V

Ten neilgam, tereik vokiečių išmokt. bet planuoju bant 5 semestrui jau būt ten praiktiką atiliknėt Ingolštate. Beje prie to paties pasigirsiu šį penktadienį mum atostogos prasideda tai 9d vokietyne bus... :) Įskaitant ir Ingolį, jei viskas pavyks... Nu bet kur dėsis, turi pavykt.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 31, 02:45:37 sukūrė domas »

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2009 Kovo 31, 12:18:57 »
Lietuvoj irgi atostogos bus  (aa)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Balandžio 02, 21:49:15 »
Ryt paryčiais lekiu, sėkmės jums, jei viskas pavyks pagal planą, parvešiu įspūdžių iš muziejaus ir factory touro :)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2009 Balandžio 04, 01:33:03 »
pradedam audi klubo bureli danijoje :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2009 Balandžio 04, 20:34:40 »
a biški jau įpiešia... :D :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Gegužės 09, 16:36:52 »
Alkoholikų būrelis :D Labai daniška foto su labai danišku bokalu :D

Mailman: kaip Tau su litais situacija? Gal jau atsiveši savo dušimtę po vasaros? Niežti nagus pamatyt. Tubūt jai atsivarysi tai kokiu 1% padidės vidutinė Danijos mašinų galia :D Ar kokį ekonominį variantą imsi?

Man tai bauda, nežinau ką daryt, litų planuoju jau turėt pakankamai iki vasaros pabaigos, šiaip jau labai taupau ir pan, bet kad neapsisprendžiu ką daryt, tipo par man ekonominį variantą ar labai neekoniminį. Jei vietoj trintis ir iki kitų miestų varinėt tai man ta ekonomija nerūpi, bet gali būt kad kai praktiką atlikinėsiu toli teks važinėt kasdien :) Prašau atkalbėkit mane nuo 2.2 20v :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Gegužės 09, 21:51:58 »
Na nuo 2.2 20v tikrai nezadu atkalbet, nesveikai smagi masina :P~ o del savosios tai nzn kaip bus... ba cia biskis atsirado cabrikas 1.9 tdi pas panele mano... :D tai savaja cia temptis labai jau didele prabanga butu...kad ir kaip noreciau, pana vis atkalbiuneja nuo to :( tuo labiau, kad ja reik tvarkyt, nes noriu kapitaliai susitvarkyt varikli ir vaziuokle, o tam reik daug pinigu...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Gegužės 11, 17:24:01 »
Vakar vakare sėkmingai buvo aplankytas Koldingas, pas draugo draugus. Gražus miestas. Grįžau šiandien.
Priekin varėm su a4 vieno draugo. Nu na vos nepribridau :D Netoli Koldingo priešais kažkurį žiedą varau, žiūriu tolumoj kažkas per kelią prabėgo, greičiausiai stirna, numerčiau gazą, varau toliau, ir toj pat vietoj kur prabėgo, jau kai prie pat buvau, dar viena perlėkė (arba ta pati :D) Gerai kad nesugalvojau apvažinėt, nes hui znajet kokiuose krūmuose kelionė būtų pasibaigus. Kirtau per stabdžius (greitis gal 60-70 buvo), nečiuožiau, tik jau prieš pat sustojant iš abs gavau šiek tiek atsakymo :) Liko gal 1m iki jos, tai trūko iki smūgio gal 1s vėlesnio stabdymo arba kelių km greičio didesnio.  ff O mašina tai ne mano... Na bet viskas baigėsi laimingai (h)

Taip kad atsargiai žiūrėkit ypač miškuose, vienas jau buvo su seatu nukirtęs vieną, užmušė ją ir šiek tiek groteles aplaužė. Nes jos visad stengias perbėgt, niekad nestoja, neapsisuka ir atgal nebėga. Ir geriau jau nukirst nei nusukt į mišką, kur nežinia kas laukia...

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2009 Gegužės 11, 19:02:07 »
na laimingas tu :D nors gerai kad greiti numetei ;)
o ar verta geriau nutrenkti, tai ziurint i ka toki vaziuoji :D jei tau briedis 800kg. pasimaisys, :D :D :D

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Gegužės 11, 19:30:41 »
Šašlu bus tada  :D :D :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Gegužės 11, 20:20:46 »
Šašlu bus tada  :D :D :D
Ir dalių šrotui :D

Ne nu negalima sakyti vienareikšmiškai, keikvienas atvėjis individualus, bet jaučiai greitai neišbėga gal, o su stirnom čia dažna bėda. Nu jei nusegsi kokį briedį ar dramblį tai jo...

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2009 Gegužės 11, 20:21:20 »
briedienos, ar zmogienos?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2009 Gegužės 15, 01:48:05 »
briedienos, ar zmogienos?
O čia priklauso nuo situacijos...

Tai ką kolegos, saugokitės ne tik gyvūnų bet ir ligų... Daug kas aplink serga, man pačiam nieko gero, šiandien nuo pat ryto blogai jaučiaus, darbe supratau kad sergu (gripo simptomai) o dabar žiūriu kad 38C turiu. Šnėrvės nepanašėja į kiaulės, kanopomis rankos kojos nevirsta - turbūt ne kiaulių gripas

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Gegužės 15, 14:04:32 »
nu jo, man turbut maziausiai gresia juo susirgti :D :D :D :D :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2009 Birželio 10, 11:00:26 »
Na nuo 2.2 20v tikrai nezadu atkalbet, nesveikai smagi masina :P~ o del savosios tai nzn kaip bus... ba cia biskis atsirado cabrikas 1.9 tdi pas panele mano... :D tai savaja cia temptis labai jau didele prabanga butu...kad ir kaip noreciau, pana vis atkalbiuneja nuo to :( tuo labiau, kad ja reik tvarkyt, nes noriu kapitaliai susitvarkyt varikli ir vaziuokle, o tam reik daug pinigu...

tai netvarkyk, parduok man geriau :D as sustivarkysiu :D