Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 358394 kartus)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #50: 2009 Sausio 21, 13:29:18 »
a numiret po svenciu ??? :)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2009 Sausio 21, 15:43:33 »
Ne, tik per atostogas be univero man pakito miego rėžimas, einu miegot 6 ryto keliusoi 16h :D  O su Egiu velnias žino, kai jis tais viršvalandžiais varo, bet neturėjo numirt

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2009 Sausio 22, 15:29:29 »
gyvas jis dar, gyvas ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Sausio 23, 19:09:32 »
Ne, tik per atostogas be univero man pakito miego rėžimas, einu miegot 6 ryto keliusoi 16h :D  O su Egiu velnias žino, kai jis tais viršvalandžiais varo, bet neturėjo numirt

nu dar gyvas :D kada darysim daniska audiklubo meet'a ? :D :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2009 Sausio 24, 15:21:00 »
kai audi turesim visi :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2009 Sausio 24, 21:10:02 »
klausyk, Egi, o kaip su draudimu? jei neklystu zalia korta nemokamai tik menesiui duodama, ar ne? jei as teisus tai kiek kainuoja tokia kortele :)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2009 Sausio 25, 19:33:07 »
klausyk, Egi, o kaip su draudimu? jei neklystu zalia korta nemokamai tik menesiui duodama, ar ne? jei as teisus tai kiek kainuoja tokia kortele :)
Jūs ne studentai, jums niekas netgalės įrodyt kad jūs čia daugiau nei mėnesį gyvenat :) Nebent kas užpavydės mašinos ir pastuksės mentam. Pagrindinė problema yra numeriai. Realiai čia sako kad galima metus važinėt be daniškos registracijos apie metus, bet dar neišsiaiškinau kaip jie skaičiuoja - ar kada mašiną atsivarei, ar kada Tu įregistruotas Dk. Dėja, aiškėja kad antras variantas. Jei pagal mašiną tai dar galima bandyt pasikeisti numerius, jei pagal CPR registraciją tada batai. Girdėjau Aarhuse dabar daug lietuvių iškapojo, vienam "draugo draugui" mentas sustabdęs sako laba diena galit rektelius atiduot :) ir pastatė mašiną į aištelę, sako susimokėk 86000 DKK (Audi a6 199x metų) ir atgausi mašiną. Kitiems pas ką mentai randa stovinčias mašinas tiesiog nuima numerius (nežinau 1 ar 2), bet čia manau galima lietuvoj kažkaip sakyt kad pavogė ir naujus pasidaryt, atsisiųst į daniją ir bėgt su mašina iš lietuvos. Sakau, aš pats to nemačiau ir nežinau kiek čia legendom apipinta, bet tikrai daug neramumų šioje srityje. Tiesiog reikia mokėt pist protą.
Yra tų būdų prasisukt, tiek kad universalių nebūna - jeigu tai Tu vienas naudoji tą būdą ir dar draugas kitam mieste, gal suveiks, bet kai visi pradeda naudot tai mentai ir kapoja visus...

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2009 Sausio 26, 00:51:12 »
as studentas  (be) :-] o kas del danijos istatymu, tai kiek as pats zinau, negaliu visiskai garantuot, kad tai tiesa, tai, turint danijoj gyvenama vieta, negali vazinet su kitoje salyje registruota ir tau priklausancia auto. Siaip pacioj danijoj su kitos salies nr gali vazineti 3 menesius :) kas liecia stabdyma, dar nesu girdejes, kad lietuvi kuri sustabdytu, keli jau cia kelis metus studina ir vazineja, o jei stabdytu kiek prisiklausiau sako sakyt, kad turistas ir viskas :D o registruot cia auto visiska nesamone, cia ple pas juos tokie mokesciai, kad net neapsimokes ta auto turet :)
kas liecia tavo pasakojimus tai man jie visiskai nesamoningai skamba :) ypac tas su rakteliu atidavimu ir bauda is niekur 86000 DKK :)
tiesa kas del stovejimo tai gali but, esu mares jaguara su LT numeriais, pas kazka i svecius atvares buvo, tai vos ne kasdien vieta stovejimo keite :D iseina, perstato ir varo atgal i namus :D

P.S. Egi prie progos parasyk kaip ten su tuo draudimu (zalia korta), jei pirkai ilgam laikui :)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2009 Sausio 26, 11:08:43 »
as studentas  (be) :-] o kas del danijos istatymu, tai kiek as pats zinau, negaliu visiskai garantuot, kad tai tiesa, tai, turint danijoj gyvenama vieta, negali vazinet su kitoje salyje registruota ir tau priklausancia auto. Siaip pacioj danijoj su kitos salies nr gali vazineti 3 menesius :) kas liecia stabdyma, dar nesu girdejes, kad lietuvi kuri sustabdytu, keli jau cia kelis metus studina ir vazineja, o jei stabdytu kiek prisiklausiau sako sakyt, kad turistas ir viskas :D o registruot cia auto visiska nesamone, cia ot pas juos tokie mokesciai, kad net neapsimokes ta auto turet :)
kas liecia tavo pasakojimus tai man jie visiskai nesamoningai skamba :) ypac tas su rakteliu atidavimu ir bauda is niekur 86000 DKK :)
tiesa kas del stovejimo tai gali but, esu mares jaguara su LT numeriais, pas kazka i svecius atvares buvo, tai vos ne kasdien vieta stovejimo keite :D iseina, perstato ir varo atgal i namus :D

P.S. Egi prie progos parasyk kaip ten su tuo draudimu (zalia korta), jei pirkai ilgam laikui :)
Aarhuse? Nes girdėjau kad būtent ten tokie burtai vyskta. Sakau, čia nieko susijusio su mano tiesioginiais draugais, o čia draugų draugai, tai neaišku kokiom legendom čia apipinta, ir tikrai nenoriu atlikti gasdinančios funkcijos (kaip ką atlieka LT televizija apie tariamą krizę). Eikit prieš sistemą :D Oficialiai tai jo, 3 mėn, bet šiai dienai tai kerta tuos kas daugiau nei metus būna kiek žinau. Tai va tame ir esmė, kad jei tie patys mentai pagauna 3 kartą per metus tai nelabai tiks turisto atmazas. O beje mano išbadėjusį studento snukį jie irgi atpažins :) Juk univero campuse gyvenu...

Kur tiksliai studini, ką studini ir kelintam semestre?

Su 20v tu čia atvaręs?

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2009 Sausio 26, 12:11:11 »
arhuse isvis audi su lt nr nesu mates, o patruliai gali gaudyt kiek nori, prikuri pvz kad pana cia mokos ir kad daznai aplankyt atvarai, dar pasakai, kad kokioj vokietijoj gyveni, tai ir vazineji :D svarbu kaip pats sakei, liezuviu moket malt :D bet zinau ne viena kuris virs metu vazineja ir :)

studinu business college Computer Science, daba jau antras semestras, pirmi metai :)

as cia be auto, bet planuoju kazkada atsivest, reik sutvarkyt ja idealiai lietuvoj, o tam reik cia pinigu uzdirbt, tai kada bus galimybe atsivaryt tikrai nezinau :) bet esu tikras, kad bus vienintele 200-ine Arhuse bent jau 20v tai tikrai :D

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2009 Sausio 26, 13:50:01 »
arhuse isvis audi su lt nr nesu mates, o patruliai gali gaudyt kiek nori, prikuri pvz kad pana cia mokos ir kad daznai aplankyt atvarai, dar pasakai, kad kokioj vokietijoj gyveni, tai ir vazineji :D svarbu kaip pats sakei, liezuviu moket malt :D bet zinau ne viena kuris virs metu vazineja ir dzin :)

studinu business college Computer Science, daba jau antras semestras, pirmi metai :)

as cia be auto, bet planuoju kazkada atsivest, reik sutvarkyt ja idealiai lietuvoj, o tam reik cia pinigu uzdirbt, tai kada bus galimybe atsivaryt tikrai nezinau :) bet esu tikras, kad bus vienintele 200-ine Arhuse bent jau 20v tai tikrai :D
Savam rajone teko matyt kažkada tolumoje nurūkstančią kažką pan į 200tinę, nesu tikras :)

Tai turbūt Mindaugą J. iš savo grupės žinai... :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2009 Sausio 26, 15:33:25 »
turbut, kad zinau, kaip kitaip :)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2009 Sausio 26, 16:59:14 »
Tai linkėjimai jam nuo Domo iš Herningo :)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2009 Sausio 26, 20:30:26 »
arhuse isvis audi su lt nr nesu mates, o patruliai gali gaudyt kiek nori, prikuri pvz kad pana cia mokos ir kad daznai aplankyt atvarai, dar pasakai, kad kokioj vokietijoj gyveni, tai ir vazineji :D svarbu kaip pats sakei, liezuviu moket malt :D bet zinau ne viena kuris virs metu vazineja ir dzin :)

na as per visa laika kiek cia esu A8 kai mano maciau viena cia ;) :D :D Nepagavo jusu kazkoks roto virusas cia danijoj sake jau 1mln su biski serga :D bendradarbe siandien itariu ir mane apkrete ntes taip negerai jauciuos  :G

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2009 Sausio 27, 01:13:36 »
Jis kažkada Lietuvoj buvo tas virusas. Nu ne, sveikas aš, ir klasėj lyg visi, dėstytojų netrūksta :) Va tik miego trūksta :D Nepanašu kad penktadalio danų trūktų. Gal čia tik pas jus Fyn'e taip.
Aš mačiau gal penkias su daniška registracija :) Viena biški išgąsdino kai ėjau takeliu o ji šalia manęs važiuodama dugną užpjovė :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2009 Sausio 30, 21:17:19 »
greit cia rimtai galesim padaryt koki savaitgali meet'uka :D dar viena audi cabrio lietuviska atvaziuoja i Danija :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2009 Sausio 30, 22:23:22 »
greit cia rimtai galesim padaryt koki savaitgali meet'uka :D dar viena audi cabrio lietuviska atvaziuoja i Danija :D
Airaras imigruoja in Danmark? :V :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2009 Sausio 30, 22:49:09 »
OT, bet susije su Danija:

Kaip siuo metu ten su darbais? Pasauline ekonomine krize paveikusi? :)
Ziuriuosi as taip pat islekti is Lietuvos, ir vienas variantas yra - i Danija.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2009 Sausio 31, 13:24:08 »
fermose turbut darbu imanoma rast, priklausomai kur taikai, mieste, bent Arhuse, tai be danu kalbos sunkoka, bet studentai randa, sandeliuose, supermarketuose, kavinese (valytojai,indu plovejai). Alga: legalus valandinis minimumas 100kr ~50 lt :)
siaip full-time darbu lengviau rast, nei studentam labiau tinkanciu part-time :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2009 Sausio 31, 13:26:11 »
Egi, ple parasyk kai reikalai su LT numeriais :) nestabdo mentai? nesikabineja nieks? :) idomu, nes cia gandu prisiklausiau visokiu, tai nezinia kuriais tiket :)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2009 Sausio 31, 19:14:53 »
Egi, ot parasyk kai reikalai su LT numeriais :) nestabdo patruliai? nesikabineja nieks? :) idomu, nes cia gandu prisiklausiau visokiu, tai nezinia kuriais tiket :)

a ka nieka nezinau ir as, vazineju ir viskas. pora kart prasilenkiau su patruliais ir viena kart is galo man vaziavo iki pat kito miestelio, bet nieko, pirmoj sankryzoj jie sau ash sau ;) na zinai masina laikau garaze, per daug nesiaifishuoju, nelakstau ir gyvenimas vyksta. o kaip yra is tiesu, niekas negali pasakyt konkretaus atsakymo. visi karoce prisiklause nesamoniu ir patys dakure pabaigas vieni kitus gasdinas ir viskas :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2009 Sausio 31, 21:14:33 »
tai ir as taip manau :) bet visvien norisi suzinot kuo daugiau :) nes siaip jie ten reidus daro del tu nr uzsienietisku, nes tipo danai slepia mokescius vazinedami su kitu saliu nr :) ir tipo jei tau auto priklauso gali prisikabint, jei danijoj adresa turi :)
cia inete straipsni skaiciau :)
o baudeles tai ojojoj pas juos :)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2009 Sausio 31, 21:45:14 »
tai ir as taip manau :) bet visvien norisi suzinot kuo daugiau :) nes siaip jie ten reidus daro del tu nr uzsienietisku, nes tipo danai slepia mokescius vazinedami su kitu saliu nr :) ir tipo jei tau auto priklauso gali prisikabint, jei danijoj adresa turi :)
cia inete straipsni skaiciau :)
o baudeles tai ojojoj pas juos :)

nu as tai del sventos ramybes persirasysiu masina gryzes ant tevo, man irgi sake ka geriau masinos registracija ne ant manes butu. bet mana shefs sake svarbiausia neprisidirbk ten nepalysk po fotiku kad ant taves neturetu prie ko prisipist ;)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2009 Vasario 01, 04:23:31 »
Jo, varykit ir viskas, burtų nesiklausę :) Patys sužinosit (bus per vėlu, bet visteik...)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2009 Vasario 19, 14:11:57 »
Na zuikuciai, pasiruose priimti dar viena pacana?
Sestadieni vakare jau busiu pas jus ;)
Reiks kazkada daryti meeta ;)