Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 343261 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #2875: 2015 Kovo 10, 23:18:47 »
 ff ff ff ff ff ff :V :V

užuojauta, ką padarysi.

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2877: 2015 Kovo 12, 04:10:13 »
kai raketa nusiperki tai ir skrendi. o jei rimtai is lietuvos gryzinejau i danija

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2878: 2015 Kovo 12, 10:40:51 »
a200tq visai sudanejai :D tokie komentarai visada buna vagcars forume :) jo baudos teisingos, ner ko lekt :)

jauntavisko maksimalizmo nebeliko? :)

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2879: 2015 Kovo 12, 10:54:24 »
Ple o tai ne skirtumas kur mieste pavojingai draskosi,landžioja ir t.t. ir kai trasoj sau ramiai tapkę užmini? :] vien dėl to kad greitis ribojamas tampa pavojinga ir ne aCakinga?autobane pvz kai ribojimų nėra tai jau lėkt 200kmh ne skraidymas ir viskas normal?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2880: 2015 Kovo 12, 11:15:12 »
e95, nepradėkim.

pats žinai kaip tokios diskusijos baigiasi. kiekvienam savo. dažniausiai žmonės nuomonę pakeičia kai šeimoj atsiranda vaikų.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2881: 2015 Kovo 12, 11:20:27 »
viska su protu daryt reikia :smoke:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2882: 2015 Kovo 12, 11:30:53 »
according to danai, reikia be proto griežtai laikytis taisyklių. kiekvienam savo.

nepradedam gerai? nu užsitęs labai ilgai.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2883: 2015 Kovo 12, 11:33:35 »
lopai man tie danai :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2884: 2015 Kovo 12, 11:33:59 »
o mes jiems buduliai :)))

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2885: 2015 Kovo 12, 11:34:58 »
zinau :D kaip tu Domai, jau atsirasei nuo danijos visam laikui ? :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2886: 2015 Kovo 12, 11:39:50 »
a200tq visai sudanejai :D tokie komentarai visada buna vagcars forume :) jo baudos teisingos, ner ko lekt :)

jauntavisko maksimalizmo nebeliko? :)

Kai atsirado vaikas, supratau kiek tokios nesamones gali kainuoti, tiek asmeniskai, tiek ziurint i kitus eismo dalyvius, visa gyvenima tiek sau tiek kitam gali sugadint del kazkokios nesamones. Jeigu imt mietsa, pradedi suprast kaip vaikai paprastai mato viska, pvz puola i gatve net negalvodami, o kazkoks lekdamas nespeja sustabdyti. Pilna tokiu avariju, o pasekmes skaudzios abiem pusem...

Ple o tai ne skirtumas kur mieste pavojingai draskosi,landžioja ir t.t. ir kai trasoj sau ramiai tapkę užmini? :] vien dėl to kad greitis ribojamas tampa pavojinga ir ne aCakinga?autobane pvz kai ribojimų nėra tai jau lėkt 200kmh ne skraidymas ir viskas normal?

Snekek ka nori, taisykles ir greicio ribos yra sudaromos ne "is lempos". Greitis nera didziausia problema, beda, kad kiti eismo dalyviai gali but nepasiruose tokiems manevrams, is to ir kyla ivykiai. Nekalbant apie technikos galimybiu ribas, niekad negali zinot kas nutiks automobiliui. Nori rizikuot savo gyvybe - prasom, bet gal nerizikuok kitu.
Lenktynininkai nesuvaldo automobiliu tokias greiciais, kartais ir lygiam kely, bet ka cia su lenktyninkais lygint, toli jiems iki gatviu lakstunu :)

Tai yra mano asmenine nuomone, neieskau jai pritarimo, jums patinka - jus lakstykit, bet pagalvokit ir apie kitus eismo dalyvius.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2887: 2015 Kovo 12, 11:42:34 »
zinau :D kaip tu Domai, jau atsirasei nuo danijos visam laikui ? :)
kolkas ne, dabar einu į univerą, ten toliau siuntinėti darbų applicationų į vokiečius. Buto jau atsisakėm, tai reik skubėt.

man pradėjo sektis kaip ir ankščiau, primadienį buvau akasės meetinge Aarhuse, tai:
akasės negausiu, bet už ją mokėsiu nes turiu savo firmą kurioje dirbu. turėt netrugdo, dirbti negali, nes tipo negalėsi darbo pradėti nuo rytojaus. Paprastas darbas netrukdo, reik doką pasidaršyt. Pirmadienį būdamas aarhuse parkingas kainavo 45kr., kadangi ne tam automate sumokėjau, tai dar +650:)) vakar gavau atsakymą, kad mano skundas atmestas, reikės mokėti vistiek. Topgearo sekmadienį nerodys :) ) Užvakar farai palydėjo iki namų, bet dėl greičio nieko nesakė, tik dokus patikrino

nenori ta danija manęs paleisti, kažkaip pastarujų dienų įvykiai labai pradeda priminti sėkmę pries 3 metus :D dar laukia aarsopgorelse, kuri pas mane paskutinius keturis ar penkis metus eina su minusu :D

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2888: 2015 Kovo 12, 11:46:24 »
jo cia reikalu su jais yra ff kai isiveli tai... kaip su kokiu banku ir paskola :goodboy: man dabar 25d jobneto meetingas, pirmas men akassei

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2889: 2015 Kovo 12, 11:47:29 »
according to danai, reikia be proto griežtai laikytis taisyklių. kiekvienam savo.

nepradedam gerai? nu užsitęs labai ilgai.

Nzn su kokiais jus danais bendraujat, bet daugumai mano pazystamu tikrai toli grazu iki taisykliu laikymosi.
Kaip tu su jais taip ir jie su tavim, reiketu prisimint kad ir LT visi kreivai i uzsieniecius ziuri, tai kodel danai neturetu to daryt. Bet kai pazysta geriau, bedu jokiu nekyla.
Zmones nenori laikytis ju taisykliu, tradiciju, kalba bent kazkiek pramokt ir skundzias, kad ju cia nepriima.... LT butu lygiai tas pats tokiam uzsienieciui...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2890: 2015 Kovo 12, 11:57:12 »
Nzn su kokiais jus danais bendraujat, bet daugumai mano pazystamu tikrai toli grazu iki taisykliu laikymosi.
Kaip tu su jais taip ir jie su tavim, reiketu prisimint kad ir LT visi kreivai i uzsieniecius ziuri, tai kodel danai neturetu to daryt. Bet kai pazysta geriau, bedu jokiu nekyla.
Zmones nenori laikytis ju taisykliu, tradiciju, kalba bent kazkiek pramokt ir skundzias, kad ju cia nepriima.... LT butu lygiai tas pats tokiam uzsienieciui...
nu taip, kas sako kad ne? danai yra danai, jie žiūri atitinkamai. niekas jų už tai nesmerkia ;)

Dėl taisyklių tai vėlgi, čia daugiau ką jie sako, ką forumuose rašo, kad oioioi kaip reik laikytis, bet kai reikia namo važiuot po poros alaus tai visi drasūs;-] tokia tendencija matos

Aš bendrauju su įvairiais danais, visokių yra.

Neprisijungęs Irklas

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2891: 2015 Kovo 12, 12:12:42 »
Bent jau patys Danai sako, kad jie yra nacionalistai ir nemėgsta kitataučiu, kad ir kaip valstybė darytu geras sąlygas kitataučiams integruotis. Lietuva lietuviams, Danija danams.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2892: 2015 Kovo 12, 12:22:20 »
Nzn, pas mane darbe visiems vienodai ar yra tie kitatauciai ar ne, bile dirbtu ir nevogtu, visi supranta, jog tokie zmones nesa nauda valstybei mokedami mokescius.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2893: 2015 Kovo 12, 12:31:13 »
čia ir kabliukas, "bile dirbtų ir nevogtų" ;-] jei jie tik to tesiekia iš kitataučių, čia ir yra problema ;) aišku, kiti kitataučiai ir neturi ką daugiau pasiūlyti.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2894: 2015 Kovo 12, 12:48:35 »
čia ir kabliukas, "bile dirbtų ir nevogtų" ;-] jei jie tik to tesiekia iš kitataučių, čia ir yra problema ;) aišku, kiti kitataučiai ir neturi ką daugiau pasiūlyti.

Tai kad jie ta pati daro, dirba ir dziaugias, nori kad ir kiti ta pati darytu o ne isnaudotu sistema

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2895: 2015 Kovo 12, 13:13:03 »
nesutinku.

jei į kitatautį žiūrima kaip į pigią darbo jėgą, tai negerai. Socialinis statusas darbe, having fun, aš apie tai, na daugiau socialinio ar tai psichologinio pilnavertiškumo

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19558
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2896: 2015 Kovo 12, 15:03:42 »
egis su tortadieniu  (+) :party: :g040: :g020: :yay:
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2897: 2015 Kovo 12, 23:15:37 »
nesutinku.

jei į kitatautį žiūrima kaip į pigią darbo jėgą, tai negerai. Socialinis statusas darbe, having fun, aš apie tai, na daugiau socialinio ar tai psichologinio pilnavertiškumo

Kazkodel labai iskart visi i nepilnavertiskuma ar pigia darbo jega kreipia demesi, gal laikas patiems pozityviau ziuret i viska? :) o manes matyt nesupratai, norejau pasakyt, jog buk doras pilietis, gyvenk tvarkingai ir gerbk salies istatymus, bei kultura ir niekas i tave kreivai neziures, asmeniskai nejauciu jokio skirtumo tarp saves ir kolegu, apart to, kad jie uzsimirsta ir sneka daniskai, bet cia mano problema kad kalbos nesimokau ;)

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2898: 2015 Kovo 20, 23:13:02 »
balandzio 1d vaziuoju i lietuva. galiu paimti pakeleiviu

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2899: 2015 Kovo 20, 23:15:56 »
Kovo 27d. Keltu. Horsens - Kiel - Klaipėda - Mažeikiai