Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340559 kartus)

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #2700: 2014 Rugpjūčio 28, 21:46:47 »
Jau kaip metus keliuosi su keltu iš Klaipėdos į Kylį. Daug daugiau komforto, gali ir alaus išgerti, filmų pažiūrėti, svarbu fantazijos. Po kelionės sausuma, grįžti visas perkrypęs, nenuotaikoje, pavargęs. O čia išlipo pora val. ir vietoje. Kainos priklauso nuo užsakymo datos. Justinai, palauk rugsėjo 1 - osios, gal kokia akcija iššoks, galbūt kažką pagausi. Kad ir daugiau sumoki keltu keliantis, bet paiilsėti, kaip žmogus gali. (+)
Perki kajute ar sedimas vietas? Visi sako kad su sedimom nesamone, nu bet kai tokios kajuciu kainos gal verta pasikankint.

Neprisijungęs leo1

• Įrašai: 851
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2701: 2014 Rugpjūčio 28, 21:48:37 »
Jau kaip metus keliuosi su keltu iš Klaipėdos į Kylį. Daug daugiau komforto, gali ir alaus išgerti, filmų pažiūrėti, svarbu fantazijos. Po kelionės sausuma, grįžti visas perkrypęs, nenuotaikoje, pavargęs. O čia išlipo pora val. ir vietoje. Kainos priklauso nuo užsakymo datos. Justinai, palauk rugsėjo 1 - osios, gal kokia akcija iššoks, galbūt kažką pagausi. Kad ir daugiau sumoki keltu keliantis, bet paiilsėti, kaip žmogus gali. (+)
ja, su keltu zymiai patogiau ir idomiau :) yra ka veikti.. ypac sedimos vietos... mes taip uzsiautejom.. kad visas keltas lingavosi :D net apsauga atejo prase tyliau :D cia savaitgalio isvyka klaipeda-kylis-klaipeda, butu kas dar prisijungtu, nedvejodamas sutikciau. plius diena ekskursija po kyli pasidaryt gali :)

Neprisijungęs leo1

• Įrašai: 851
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2702: 2014 Rugpjūčio 28, 21:49:37 »
Perki kajute ar sedimas vietas? Visi sako kad su sedimom nesamone, nu bet kai tokios kajuciu kainos gal verta pasikankint.

na, as kad kelione neprailgtu ir kad daugiau ispudziu tik sedymas :) kai plaukem emem sedimas nes taupem, bet visiskai nesigailiu, nemazai emigrantu sutikom su kuriais puikiai laika praleidome :)

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2703: 2014 Rugpjūčio 28, 21:50:33 »
Priklausomai kiek žmonių su savimi turiu, dažniausiai kajutę imam, bet tenka ir sėdimoje būti. Pasakysiu paprastai, ateini į sėdimas vietas, atsiguli per 3 ar keturias kėdes ir puikiai išsimiegi. Pasiimk miegmaišį, ar dar ką, žmona gali ant kėdžių miegoti, o tu gali šalia pat, ant žemės išmiegoti. Pats miegu dažniausiai ant žemės šalia kėdžių, puikiai išsimiegu, tik reikia pagalvės ar miegmaišio kokio. Nereikia ten sedėti per vieną vietą, niekas ten taip nedaro. :)

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2704: 2014 Rugpjūčio 28, 21:53:17 »
Beje, geriausios vietos gale, yra rozetė, pasiimk praiilgintuvą ar šakotuvą, galėsi kompą pasiikrauti ar dar ką, taip pat yra ir per patį centrą. Beje, kajutėse tik vienas lizdas tai reikia pasiimti ir šakotuvą jeigu neištektų. :)

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2705: 2014 Rugpjūčio 28, 21:59:36 »
Dekui uz patarimus. Kiek domejausi tai man iki Egtved'o geriausia vaziuot pro kyli?
Kokia valiuta keltuose?
Bilietus perkat, vietoj ar internetu?

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2706: 2014 Rugpjūčio 28, 22:06:43 »
Ant Navigacijos nusistatysi ir rodys pagrindinį kelią. Kiel - Kolding - Egtved. Ir busi vietoje. Valiuta: Eur ir Litas. Galima kortele atsiskaityti. Biletus internetu visą laiką perku :) www.dfds.lt

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2707: 2014 Rugpjūčio 28, 22:11:23 »
mani tai uzknis tas keltas. nu is bedos gerai. jei keliai ziema baisus ir pan. varyti su keltu ir imti sedima vieta irgi visiskkas nesusipratimas. esu ir as emes,bet nuejau i masina ir issimiegojau. bet dariau tik karta taip. o siaip su masina sedi ir parleki. nzn su kokio cia masinom kiti varo bet su normalia masina ta kelione neprailgsta.jei dar vaziuoji mokamais keleis tai isvis. aisku as vaziuodamas ir leidziu 160-180. kelte man ten nera ka daryti. su masina ir pigiau ir greiciau.nzn kaip kitiem bet man vairuoti vienas malonumas.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2708: 2014 Rugpjūčio 28, 22:12:37 »
aš ir vairuoti mėgstu, bet antras golfas be klimos visas švilpiantis ir t.t. daugiau 120 įprastai nespaudžiu, tai pavargstu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2709: 2014 Rugpjūčio 28, 22:17:26 »
aš ir vairuoti mėgstu, bet antras golfas be klimos visas švilpiantis ir t.t. daugiau 120 įprastai nespaudžiu, tai pavargstu
nu tai apie ka as ir kalbu

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2710: 2014 Rugpjūčio 28, 22:18:55 »
Aš tai bijau su savo "lowrideriu" važiuoti 1700km+. Užsikrovęs buvau, tai braukiau kelte galinį bakelį išmetimo.. :) Buvo juoko, o čia tokį kelią važiuojant nejuokas būtų. Kuomet dar 10Ltr gražiai važiuojant manoji pasiima, o jeigu važiuojant 150+, abejoju ar dar labai jau pigiai išeitu man sausuma. :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2711: 2014 Rugpjūčio 28, 22:22:46 »
esu vazeves visiskai nusikroves. ir dar du keleivius su dviem dideliom tesem kurias dejo i salona buvau paemes. keturi zmones ir visiskai perkrauta masina. :D viskas buvo gerai. tik kad mirgalino ant sviesu nes masinaos galas baisiai nusedes ir lempos sviete i dausas :-]

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2712: 2014 Rugpjūčio 28, 22:23:17 »
man irgi patinka vairuot, tai ir sausuma varineju gal delto kad jaunas :D  sustoji pora kartu kuro ispilt, pakrumen nueit ir varai toliau(aa)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2713: 2014 Rugpjūčio 28, 22:26:26 »
jei vaziuoji vienas ar keleis ekipazais tai racija nepakeiciamas dalykas. o ir siaip kiek kartu buciau uzsokes ant mentu jei neracija :)

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2714: 2014 Rugpjūčio 28, 22:32:15 »
Taip racija, tikrai gėris. Teko, kartą per 13h grįžti, grįžau visiems metams adrenalino užsikrovęs. Kaip išvažiavau ~190-200 iš Danijos taip iki pat Lietuvos ir damyniau. :V Kuro neskaičiavau, bet kainavo nemažai, bet ir reikalas buvo.. ff

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2715: 2014 Rugsėjo 01, 12:23:39 »
Kokiu draudumu draudziat Lt masina vaziuodami i danija, kiek kainuoja? o gal ten visai jis neprivalomas?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2716: 2014 Rugsėjo 01, 12:27:04 »
paprastu, kuris užsienyje galioja 30d., bus žala, bus blogai

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2717: 2014 Rugsėjo 01, 20:39:13 »
kaip su laikinais numeriais vaziuojat is danijos i lt kazkoks yra draudimas galiojantis tom dienoms ? ar atskirai reikia draustis ?

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2718: 2014 Rugsėjo 01, 21:50:14 »
kad laikini tik danijos teritorijoj ir tegalioja jei tu apie tuos popierinius raudonus

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2719: 2014 Rugsėjo 01, 22:39:03 »
kad laikini tik danijos teritorijoj ir tegalioja jei tu apie tuos popierinius raudonus

as apie baltus kur 100kr diena, o sitie kiek zinau visur galioja, nes pats vaziavau per svedija, lietuva niekas nesikabino

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2720: 2014 Rugsėjo 02, 02:38:12 »
jis kalba apie lipdukinius baltus, ten ne popierius. Ignarai jei atidziau perskaitytum lapa, kuri duoda prie nr, jame yra 1 sakinys anglu kalba, kur parasyta, kad auto apdrausta, bet kazkaip ten galioja tik auto ir vairuotojui, del to nelabai galima keleiviu vezt, bet cia grey area, neaisku kaip. Galioja eu

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2721: 2014 Rugsėjo 02, 16:33:43 »
pasiemiau snd numerius radau ta sakini parasyta : the vehicle has a valid liability insurance :-)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2722: 2014 Rugsėjo 02, 16:49:44 »
sedimos vietos tai diziausias slamstas  :F kaip galima 21 valanda prasitrynti tam kelte  (!?) pasiimi kajute, vakariene, paskui  6 alaus ir spakainas eini i kajute. Pora kartu tose sedimose esu buves, didesnes nesamones nesu mates, kaip guli ant zemes ir sale atvaro kazkoks prasmyrdes kojinem kaimietis ir knarke kaip nzn kas, kur cia malonumas....? arba kaip bare klykauja iki isnaktu "jaunos paneles" senu vyru veidais.... idomiausia kad ties naktiniu baru ir yra sedimos vietos, sito isvis nesuprantu.... Justai kaip jau rasiau kajute, kajute ir dar karta kajute  (+) nu bet viska turi pajusti, tai pirma karta galima ir sedimoj :D

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2723: 2014 Rugsėjo 02, 17:58:24 »
Šį penktadienį teks  :D ff

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį