Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340641 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #2525: 2014 Vasario 16, 14:08:50 »
čia iš LT ji importuota 2010 metais?

kaip susitvarkei reikalus t/a dėl trūkstamo katalizatoriaus?

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2526: 2014 Vasario 16, 14:17:43 »
jo is lt. pirkau katalizatoriu. toks ir sprendimas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2527: 2014 Vasario 16, 14:23:08 »
normali kaina, nematau priežasties kodėl kas nors už tiek nepirktų.

o jei neparsiduoda nuplauk, nupoliruok ir paprašyk kas kad gražiai nufotkintų, išeis
pasižiūrėjau ir afgiftai nebaisūs, ir t/a dar iki metų galo, norm variantas, nebent labai nušikta, bet pasiūlysiu kolegai, jis gal domisi
[/quote
normali kaina, nematau priežasties kodėl kas nors už tiek nepirktų.

o jei neparsiduoda nuplauk, nupoliruok ir paprašyk kas kad gražiai nufotkintų, išeis
pasižiūrėjau ir afgiftai nebaisūs, ir t/a dar iki metų galo, norm variantas, nebent labai nušikta, bet pasiūlysiu kolegai, jis gal domisi
ttrukumu yra. nuo kapoto lakas nusilupes. kelis sykius esu zuikius numuses. tai buferis turi itrukimu.pabraizytas buvo ir kai pirkau kazkada.salonas irgi nepirmos jaunystes,nedirbu svaraus darbo tai..
kas liecia varikli tai viskas norm. pries 20000km pakeisti visi dirzai su itempejais. duju reduktorius nesenai buvo irgi naujas idetas. uz tokia kaina palieku dvd maga dar su garantija. dienos sviesos. parkingo sistema. signalizacija, xenonus.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2528: 2014 Vasario 16, 14:43:28 »
viskas ok, kaip darbinei daniškai auto čia ne trūkumai :)

xenonai legaliai pas ją?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2529: 2014 Vasario 16, 14:51:29 »
na aisku kad nelegalus. darr viena lempa itrukus. bet technikinei netrugdo

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2530: 2014 Vasario 16, 18:45:32 »
neburtininkas, zodziu pirma karta eisiu savo masinai syn ka tureciau zinot ? lempas susireguliuosiu del visa ko , vaziuokle perinkta niekas nebilda, viskas veikia zodziu normaliai, toks dalykas kaip apsitepalavus variklio apsauga gali itakot ? reiks pavalyt pries varant, ka dar ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2531: 2014 Vasario 16, 20:00:35 »
stabdžių diskai turi būt apynauji neaprūdiję, mat jiem netinka jei parudavę, na aišku stabdymo jėga kaip priklauso, stabdžių linijos ir žarnos be jokių žymių, ne ir aišku rūdys dugne, lemputės visos, įskaitant ir numerio apšvietimo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2532: 2014 Vasario 16, 20:18:08 »
jo domas tau viska pasake. dar ziurint pas ka pakliusi. del stabdziu tai jie labai ziuri. manosios masina stovjo kuri laika pris technikine tai nepraleido kad aprudija diskai. nors masina tik 30000 buvo pravazevus. sokau i trasa. viena koja gazas kita stabdis ir viskas. nuvazevau ir va sako dabar gerai

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2533: 2014 Vasario 16, 22:07:32 »
nu stabdziu diskai pas mane tikrai neaprudyje, net smirdi kai gerai pavazineju kaladeles :D, o priekines buvo keistos ne taip senai, lemputes visos dega, auksti dar tik pasireguliuot reikia, nu bandysim o kiek laiko anksciausiai galiu iki syn pasibaigimo eit techinikine varyt?

Neprisijungęs Irklas

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2534: 2014 Vasario 16, 22:11:46 »
Na čia tikrai kaip papulsi.
Aš kai variau syn tai realiai išvis ant durniaus nuvežiau, nes nei apiplovomai langų veikė, galinis valytuvas, lempos nereguliuotos dar po ardymo buvo, vairo stiprintuvo šlanga viena leido ( variau tik tam, kad pasakytu ką reik tvarkyt ir ko trūksta), bet taip išėjo, kad jin ir tokia praėjo syn iš pirmo varymo  (!?)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2535: 2014 Vasario 16, 23:33:38 »
nu stabdziu diskai pas mane tikrai neaprudyje, net smirdi kai gerai pavazineju kaladeles :D, o priekines buvo keistos ne taip senai, lemputes visos dega, auksti dar tik pasireguliuot reikia, nu bandysim o kiek laiko anksciausiai galiu iki syn pasibaigimo eit techinikine varyt?
sunku pasakyt, manau iki 6 mėn net

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2536: 2014 Vasario 17, 00:44:26 »
juk turi laiska gauti kada tau reikia varyti i syn

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2537: 2014 Vasario 17, 00:45:23 »
na čia tas variantas kada nori žmogus dar ankščiau prieš laišką varyt, kažkada pats norėjau, bet taip ir nenuvariau ankščiau, buvo aktualu, info niekur neradau

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2538: 2014 Vasario 18, 01:15:43 »
Ingarai, nepamirsk kad Kopene daug svedu arba danu, gyvenanciu Svedijoj, dirba, tad jiems galima su tokiom masinom vazinet :)

O syn tai stabdziai pagrinde, va ryt eisiu pakartotine, reikejo keist vamzdelius stabdziu, rankinis nelaike normaliai (trosus keiciau) ir diskai parudyje buvo, teko naujus det :D ziuresim kas bus dabar... Krato silpniuau, nei LT ratus (traukes ir panasiai) ne pirma kart man jau rankom tik pasukioja ir gerai, dar po dugna su lopetele pabrauko rudis ir tiek, jei kazkas nepatiks teks tvarkyt/keist :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2539: 2014 Vasario 18, 08:51:17 »
man tai su metaliniu plaktuku per dugną taip nekujovai padaužo :)) ieško kur įlys. Bet pvz kiek važiavau, tiek netikrino šviesų man :think: :think:

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2540: 2014 Vasario 18, 09:43:44 »
Ingarai, nepamirsk kad Kopene daug svedu arba danu, gyvenanciu Svedijoj, dirba, tad jiems galima su tokiom masinom vazinet :)

O syn tai stabdziai pagrinde, va ryt eisiu pakartotine, reikejo keist vamzdelius stabdziu, rankinis nelaike normaliai (trosus keiciau) ir diskai parudyje buvo, teko naujus det :D ziuresim kas bus dabar... Krato silpniuau, nei LT ratus (traukes ir panasiai) ne pirma kart man jau rankom tik pasukioja ir gerai, dar po dugna su lopetele pabrauko rudis ir tiek, jei kazkas nepatiks teks tvarkyt/keist :)

man vis priekiniai ratai apsinesa, bet cia lyg nuo minkstu kaladeliu, nu nieko as dabar nuvarysiu pabandysiu prasivaryt o jeigu nepaeis, vistiek velykom varysiu i lietuva tai pasikeisiu jei ka reiks :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2541: 2014 Vasario 18, 10:05:49 »
"nu nieko as dabar nuvarysiu pabandysiu prasivaryt" - 450kr

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2542: 2014 Vasario 18, 10:22:38 »
"nu nieko as dabar nuvarysiu pabandysiu prasivaryt" - 450kr

blemba o tai antra karta man atrodo daug pigiau buna ar tik viena moket reikia ? nu dabar tvarkoj viskas tai masinai bet man tipo keist dabar visus stabdzius tai irgi cia lempa

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2543: 2014 Vasario 18, 10:57:53 »
būna visaip
jei yra nedideli trūkimai gauni BET - betinget godkendt, kas reiškia "nedideli trūkumai" ir juos susitvarkyk ir važinėk toliau, į t/a nereik varyt, praeini iš pirmo karto, na bet tipo negali važinėt kol nesusitvarkei, teorijoj policajai sustabdę gali patikrint ar susitaisei ką reikia.
tada jei dideli trūkumai bet jų nedaug gauni OOM - mulighed for omsyn, turi arba per 14 arba 30d susitaisyt ir atvaryt dar kartą, ir tada jie pažiūrės tik tai dėl ko buvo nepraeita, todėl kainuos tik 250dkk antrą kart
ir gali gauti IGI - ikke godkendt, jei trūkumų daug ir blogų, esu golfui taip gavęs nes tik nupirkęs variau ir galvojau pasakys ką reikia susitvarkyt ir sutaisysiu ir varysiu iš naujo, nes meistras manė kad antras kartas nekainuos nieko, klydo, tuomet dar 400dkk kainavo, tai viso 800 vien už t/a paslaugas paėjimas kainavo.

praktikoj nežinau kada duodama IGI arba OOM, kur ta riba. Pvz dabar golfą neseniai variau dar atrado dvi mažas skylutes slenkstyje - BET gavau, susitvarkiau Lietuvoj ir ramus. Kolegai su auto buvo viskas gerai, bet vienas galinis ratas nestabdė beveik. gavo OOM

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2544: 2014 Vasario 18, 11:47:26 »
nu neturetu pas mane but, viskas masinoj sutvarkyta ciut ne idealiai, nebent del kokiu stabdziu gali prisikabint..nu zodziu ziuresim :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2545: 2014 Vasario 18, 11:59:00 »
nu tai jei viskas ok tai varyk, tiesiog sakau kad nereikia varyt t/a kol kas nors akivaizdaus yra

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2546: 2014 Vasario 18, 20:11:09 »
Varyk i www.applusbilsyn.dk is ryto, jie turi rytine nuolaida, tai pilnas syn'as ~360kr kainuoja.

sian praejau pagaliau, nors turejo viska is naujo tikrint (nes praejo po patikros 30 dienu), bet pakisau lapa praitos apziuros, tai pagrinde tik i tai pasiziurejo ir valio, tiesa susimoket reikejo uz pilna syn :)

kas del patikros policijos, tai pats apziuros darbuotojas dar kai pirma kart ejau sake, jog realiai galiu tik i servisa vaziuot, bet praktiskai niekas to netikrina ir niekam neidomu :)

Kas del lempu tai jie cia lankstus tuo klausimu, dabar kai pirma kart ejau, pats darbuotojas irankiukus ant stalo turejo, paziurejo kad per aukstai sviecia, pasieme, pasukiojo ir gerai :) pries pora metu tai priesrukinis i dausas sviete, tai sakau cia va 5 min ir pareguliuoju, o tas man - reguliuok, aparata pasistaciau pasukiojau kol pasake, kad ok jau ir viskas :) reik su jais sneket, jie tokie paslaugus kiek man asmeniskai teko susidurt.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2547: 2014 Vasario 18, 21:13:20 »
o va sakiau kad man tik lempas pareguliuot, nuvarau reguliuot reguiatoriai surudije nuluze dazna pasatu liga, reik lempas keist, galvoju reik pasieskot pigiau ir depo skaidres lesines isidet.. tai bent atjaunes masina normaliai..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2548: 2014 Vasario 18, 21:33:00 »
domai. kalbejai su savo bendrabarbiu?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2549: 2014 Vasario 19, 00:41:17 »
sveikas, kalbejau, dabar be pajamu bicas sedi. Tai kolkas ne. Kai reikes, nebebus :)