Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 343299 kartus)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #1800: 2011 Lapkričio 15, 08:42:44 »
tai kada ikurtuves ? :D

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1801: 2011 Lapkričio 15, 10:14:07 »
kitais metais

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1802: 2011 Lapkričio 15, 17:32:02 »
o prasau, jau ir namai perkami :)
gywenti tai reikia

kazi, kada as pradeiu gyventi? :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1803: 2011 Lapkričio 15, 19:53:46 »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1804: 2011 Lapkričio 16, 02:07:12 »
lauksiu pakvietimo į įkurtuves :D

o šiaip tai kokiam regione, mieste ar kaime?

Neprisijungęs lauraass

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1805: 2011 Lapkričio 16, 17:18:10 »
Norejau cia toki klausimeli paklaust apie auto. Zodziu man vakar pasibaige darbo sutartis ji buvo terminuota as danijoje nesu registruotas bet spr turiu tai taip gaunas kad as siandien jau galiu vazinet su lietuviskos registracijos masina ir policija nieko man negales padaryt ar vistiek gali prisikabint?

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1806: 2011 Lapkričio 16, 18:39:49 »
Norejau cia toki klausimeli paklaust apie auto. Zodziu man vakar pasibaige darbo sutartis ji buvo terminuota as danijoje nesu registruotas bet spr turiu tai taip gaunas kad as siandien jau galiu vazinet su lietuviskos registracijos masina ir policija nieko man negales padaryt ar vistiek gali prisikabint?
kazkaip gali.berods turi prabut lietuvoj kazkiek laiko.ir tik tada gali atvaziuot.na turiu kazkur info.reikia pasiknist

Neprisijungęs lauraass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1807: 2011 Lapkričio 16, 18:54:30 »
Butu labai idomu suzinot, kazkaip nezinau ka cia daryt vaziuot ar ne, jei nesunku gal rasi jei info turi. O jei kitamet grisiu i danija su lt masina tai kiek zinau gali gaut leidima is skat kad leidzia tau vazinet danijoje, nes mano sutartis visada buna terminuota paraso keletui menesiu po to vel pratesia.

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1808: 2011 Lapkričio 16, 19:06:33 »
Butu labai idomu suzinot, kazkaip nezinau ka cia daryt vaziuot ar ne, jei nesunku gal rasi jei info turi. O jei kitamet grisiu i danija su lt masina tai kiek zinau gali gaut leidima is skat kad leidzia tau vazinet danijoje, nes mano sutartis visada buna terminuota paraso keletui menesiu po to vel pratesia.
Paieskosiu nuskenuosiu ir imesiu.bet po kokios valandos.ok?

Neprisijungęs lauraass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1809: 2011 Lapkričio 16, 19:19:48 »
Gerai, lauksiu info.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1810: 2011 Lapkričio 16, 19:40:39 »

kaip ir miestas skaitosi

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1811: 2011 Lapkričio 16, 20:03:29 »
Gerai, lauksiu info.
Imeciau  i tavo e-meila.

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1812: 2011 Lapkričio 16, 20:12:27 »

kaip ir miestas skaitosi

o kaip tas, "kaip ir miestas", vadinasi?

Neprisijungęs lauraass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1813: 2011 Lapkričio 16, 20:25:43 »
Dekui, gavau, perskaiciau ten taip idomiai parasyta pagrinde tai apie reikalavimus ka turi daryti kad prisiregistruotum auto. Reiks dar pasiaiskint del to vazinejimo turbut palekt iki skat ir ten ju paklaust, nes atrodo nuo 2010 dar kazka jie ten sugriestino.

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1814: 2011 Lapkričio 16, 20:55:03 »
Dekui, gavau, perskaiciau ten taip idomiai parasyta pagrinde tai apie reikalavimus ka turi daryti kad prisiregistruotum auto. Reiks dar pasiaiskint del to vazinejimo turbut palekt iki skat ir ten ju paklaust, nes atrodo nuo 2010 dar kazka jie ten sugriestino.
2 punkte berods raso apie ka tu klausei.tai tik tiek beturiu

Neprisijungęs lauraass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1815: 2011 Lapkričio 16, 21:16:00 »
As ten perskaiciau ir net nezinau kaip cia yra, bet man atrodo jeigu sustabdys vistiek bedu bus tada reikes irodyneti kiek tu cia laiko esi ir taip toliau.Siaip pagalvojus tai galetum vaziuot vistiek darbo sutartis jau pasibaigus as geltonos kortos net neturiu, neturiu nei gyvenamosios vietos danijoje, nes neregistruotas esu tai kaip jie mane patikrins? Buvo cia toks atvejis kad norejau daniska masina nusipirkt nulekiau i skat ir jie man sako tu negali jos uzsiregistruot nes neturi adreso danijoje mes negalesim tau laisku atsiust jei bauda gausi ar panasei tai taip ir baiges viskas. O tada kaip su lt masina vaziuot taip ir neaisku kaip jie mane patikrins jei sustabdys jei as neregistruotas danijoje ir sutartis pasibaigus?

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1816: 2011 Lapkričio 16, 21:21:47 »
As ten perskaiciau ir net nezinau kaip cia yra, bet man atrodo jeigu sustabdys vistiek bedu bus tada reikes irodyneti kiek tu cia laiko esi ir taip toliau.Siaip pagalvojus tai galetum vaziuot vistiek darbo sutartis jau pasibaigus as geltonos kortos net neturiu, neturiu nei gyvenamosios vietos danijoje, nes neregistruotas esu tai kaip jie mane patikrins? Buvo cia toks atvejis kad norejau daniska masina nusipirkt nulekiau i skat ir jie man sako tu negali jos uzsiregistruot nes neturi adreso danijoje mes negalesim tau laisku atsiust jei bauda gausi ar panasei tai taip ir baiges viskas. O tada kaip su lt masina vaziuot taip ir neaisku kaip jie mane patikrins jei sustabdys jei as neregistruotas danijoje ir sutartis pasibaigus?
nzn.as ir su visais bajeriais prasinesu jei l.reikia.pirma karta ispeja dazniausiai.su viena seima bendravau.tai jiems irgi atejo ispejimas.arba reginat,arbe varot lauk masina.2 sav tam dave.cia tau paciam sprest.bandyk skate pasidomet .bus aiskiau.ir mums turesi ka papasakot  (h)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1817: 2011 Lapkričio 16, 21:23:05 »
sakyk kad turistas tada ir wsio :D

Neprisijungęs lauraass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1818: 2011 Lapkričio 16, 21:41:53 »
girdejau kad ispeja, vistiek gali durnium apsimest kad nezinai nieko aisku cia ant kokio policininko papulsi. Tik va idomu dar kokiu jie budu patikrina ar tu cia dirbi ar ne po to pasakysi kad turistas taip paima ir pamato kad dirbes cia iki kol sutartis pasibaige ir gaunas kad apsimelaves esi. Ka tikrai zinau tai jau kas turi neterminuota sutarti tiems tikrai nera jokiu sansu issisukt arba registruoji arba nevazineji arba rizikuoji.

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1819: 2011 Lapkričio 16, 21:44:53 »
sakyk kad turistas tada ir wsio :D
praeita rudeni ir mane buvo pakirte pasienyje.tai sakau i svecius pas draugus.na ir nieko.paleido.iskarto pradejau sakyti .kad nieko neleistino neturiu ,nei narkatos.net israudo.truputi pasikrate bagazinej,daiktadezej.o kaip paklause kam tos grotos po bagazines dangciu (karavanas) .tai sakau turiu suni ir labai sunis myliu.iskart pasikeite nuotaika.ir paleido.tai galvokit kaip norit.manau pasiseke.nors bandziau prasmukt vokieciui prisiklijaves prie galo.jau beveik pravaziavau.bet uzmate nr.na irt.t.

Neprisijungęs lauraass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1820: 2011 Lapkričio 16, 21:52:20 »
man lygiai taip pat buvo sustabde paeme teises ir dingo, po to atejo paklausinejo kur vaziuoji, pas ka ir dar nesamoniu visokiu, nu ir sako gero kelio atidave teises ir isvaziavau tai ir suprask kaip nori turbut tikrino nes koki 15 minuciu laukiau, kad neturiu nei darbo sutarties nei gyvenamosios vietos nerado prie ko prikibt ir praleido.As pro svedus atvaziavau.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1821: 2011 Lapkričio 17, 13:05:59 »
o man klausimas jeigu zmogus nemoka ne angliskai ne daniskai ne vokiskai  ka jie tada daro :D

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1822: 2011 Lapkričio 17, 14:09:07 »
o man klausimas jeigu zmogus nemoka ne angliskai ne daniskai ne vokiskai  ka jie tada daro :D
issikviecia verteja ;) policija turi savo vertejus, kurie gali ir telefonu pavertejaut.
Pazystu viena, pastoviai per apklausas, teismuose ir panasiose situacijose vertejauja

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1823: 2011 Lapkričio 17, 18:20:49 »
Ziema arteja, gal zinot kas pigiai (danijos kainom) montuoja padangas? Nes paklausiau pazistamo kur servise dirba, sako 150dkk... vienas ratas :D Maciau cia servise vienam kabejo skelbimas kiek supratau keicia vasarinius i zieminius ratus 250dkk, tai galvojau kad cia permontavimo kaina, o pasirodo cia tik ratus pakeist tokia kaina  (!?) :O

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1824: 2011 Lapkričio 17, 18:52:24 »
facebook'e,danijos lietuviu grupej maciau kazkas montuoja padangas uz 300dkk  ;)