http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,51701.msg1121599.html#msg1121599nupirkta daniška auto 5000dkk už tokią kokią yra. 12500dkk būtų jei jau ją paruoštų techninei ir ją pravarytų.
jus vis apie ta pati... nusiperki dansika masina ir nebesuki sau galvos nori leidimo - prasai, niekas cia nepasakys ar gausi ji ar ne, nusiusi prasyma ir Skat'as nuspres
Gauna tuos leidimus ir ne tik studentai, kelis lietuvius zinau kurie gavo leidimus paprase, tiesa tik 3menesiam, nes ju kontraktai tokie kad kas pora menesiu pratesia, gavo leidimus ir lenkai musu darbe, nes ju kontraktas sudaromas metu pradzioj iki metu galo, jie tam laikotarpiui ir gavo, bandysiu ir as prasyt kad padarytu man terminuota kontrakta ir gal gausiu leidima, jei ne tai bus jau ne pirmas kartas kai prasau leidimo ir negaunu, bet dar, tfu tfu tfu iki dabar laimingai vazineju
ai dar, buvau pamiršęs pasigirti, kelios dienos prieš perkant guolį dar vieną baudą gavau, kad dviese ant motorolerio važiavom. 500kr. Tas turbūt ir buvo galutinis apsisprendimas pirkti auto.
Citata iš: Domas 2011 Lapkričio 08, 00:59:42 ai dar, buvau pamiršęs pasigirti, kelios dienos prieš perkant guolį dar vieną baudą gavau, kad dviese ant motorolerio važiavom. 500kr. Tas turbūt ir buvo galutinis apsisprendimas pirkti auto. Kiek jau Domai paleidai pinigu uz baudas?
o prasau, jau ir namai perkami