Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 343364 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #1575: 2011 Birželio 29, 17:09:19 »
nu tai liepos 30 d darom Lietuvos Audi klubo danijos padalinio Grand meet'a ? :D

Tai data jau daugmaz aiski, o kur darom meeta? Gerai butu su nakvyne ir kad antra diena issiblaivyt spetumem nuo ispudziu, gal kas kokia fazenda turit uzsislepes? :D Ir dar reiktu pagalvot kuriam regione daryt, kad daugiau susirinktu zmoniu (ne tik is Aarhuso ir Prancuzijos) :D

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1576: 2011 Birželio 30, 00:20:11 »
nu tarp arhuso ir prancuzijos yra vokietija, tai ten ir darom.

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1577: 2011 Liepos 02, 13:44:59 »
daba jau galiu tikrai patvirtint rusu parduotuvej yra lietuvisko alaus :D

ir siaip man rodos padidejo asortimentas tiek gerimu, tiek maisto :)

ir dar kelios foto is vokietijos, prie pardos kelios auto su garso aparatura stovejo (tiesa mob darytos, tai kokybe ne kazi kas...) :

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1578: 2011 Liepos 02, 16:40:54 »
daba jau galiu tikrai patvirtint rusu parduotuvej yra lietuvisko alaus :D

tik manau kad nedaug jie jo ten uzsiveza ane ? pas mus cia fr armenas atsiveze 20x deziu sidro lietuvisko, lietuviai rado, sprogo per 2 dienas :D tai dabar sake dar daugiau atsivesh :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1579: 2011 Liepos 02, 19:24:01 »
nu kad normaliai, pilna lentyna buvo, plius prie kasu 4 balto dezes, 4 melyno ir kokios 12 extra plius medovyj 3 rusiu deziu dafiga, manau dar sandely tikrai turejo :) dezes kaina ~130 dkk namo skaiciavimais (0,89 eur butelys) tai net labai normaliai skaitau :)

Neprisijungęs Zidanasss

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1580: 2011 Liepos 03, 10:32:29 »
Sveiki forumiečiai:) mačiau,kad diskutavot mokesčių Danijoje tema:) Aš irgi atvykau čia padirbėti ir norėčiau išsiaiškinti kaip čia yra su tais mokesčiais:) beda tame,kad as atvažiavau čia per agentūra ir mokesčius ir CPR numeri man išemė jie...čia yra išmanančių ir galėtų man pdėti išsiaiškinti kas čia šitame lape prirašyta:)

nebus taip kad jaigu susirasiu darbą be agentūros ir daugiau uždirbsiu, kai deklaruosiu reikes sumkėt skatui nemažai pinigų??

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 03, 10:37:57 sukūrė Zidanasss »

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1581: 2011 Liepos 03, 12:51:17 »
manau geriausia susiradus kita darba, tiesiog nuvaziuot i vietini SKAT'a ir issiaiskint kas ir kaip ten :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1582: 2011 Liepos 03, 13:35:58 »
jo tiesiog susiradęs naują darbą nuvažiuok į skatą ir pasakyk kad padarykit man normalią frikort arba bi-kort/hovedkort, nes čia šiaip ne tax cardas kiek matau, reikėjo visą nuforkinti

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1583: 2011 Liepos 03, 14:33:04 »
man tai danijoj darbdaviai sutvarke per interneta. ir nieko nereikejo moket :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1584: 2011 Liepos 03, 14:56:54 »
ką turi omeny nieko nereikėjo mokėt? mokesčių nemokėjai? :D :D :D

Neprisijungęs Zidanasss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1585: 2011 Liepos 03, 15:07:47 »
Tai kas be ko, jaigu įsidarbinciau reiktų normaliai susitvarkyti:) tik šiaip įdomumo dėliai sakau gal tam lape, kas nors naudingo parasyta:) kiek per metus galiu uzdirbt ir pan...nes daniškai visiškai nekertu :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1586: 2011 Liepos 03, 15:15:18 »
Man ten tam lape apskritai nelabai patinka kaikutrie skaičiai, kažko frikort mažokas, gal dirbai laikiną darbą ir žinojai kada jis baigsis?

Neprisijungęs Zidanasss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1587: 2011 Liepos 03, 15:38:50 »
Tai aš čia tik nuo balandžio mėn..pirmą kartą dirbu danijoj.aš kai įsidarbinau per agnetūrą tai jiems tik deklaruojamos gyvenamos vietos pažymą nunešiau, tai jie ten viską sutvarkė...kai pasiskaitau kiek čia visokių nesamonių su tais skatais, tai kažkaip norėtusi viską pačiam susitvarkyti, kad žinočiau kas ir kiap:) Pvz. kai man skaičiuoja algą, tai nuo visų atskaito 8%, po to atema 8000DKK fradrag ir tada nuo to skirtumo dar 36% atskaito...tai ne=inau ar 2ia teisingai:)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1588: 2011 Liepos 03, 17:04:43 »
turi nuskaityt 8% nuo visko, tada atema fradrag is likusios sumos atema 38% (gali but ir 36 ir 37) o tada vel ta fradrag prideda ir gaunasi tavo alga ;) kokia gyvenama vieta pas tave CPR'e uzrasyta? gal lietuviska? :) o siaip pas tave Bi-kort.

Domai, del mazesnes fri kort, tai jei pradedi dirbt ne nuo metu pradzios, jie atskaiciuoja ten tuos menesius kuriasi nedirbai, as kai atvaziavau ir pradejau dirbt rugpjucio pabaigoj, tai fri korta paskaiciavo ~20 k dkk (metams buvoi ~42k dkk tuo laiku).
pas ji tikriausiai ta pati situacija, jei pradejo dirbt balandi

Neprisijungęs Zidanasss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1589: 2011 Liepos 03, 18:14:57 »
Butent taip is manes ir skaiciuoja mokescius :) del gyvenamos vietos,tai tikriausiai bus LT nurodyta, nes pazymos agenturai reikejo:) dar kvailas klausymas ką Bi-kort reiskia?:) visiskai zalias as tuose Daniškuose mokesčiuose, bet stengiuosi viską išsiaiškinti po truputi, kad paskui nesklandumų nebūtų:)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1590: 2011 Liepos 03, 18:40:58 »
turi nuskaityt 8% nuo visko, tada atema fradrag is likusios sumos atema 38% (gali but ir 36 ir 37) o tada vel ta fradrag prideda ir gaunasi tavo alga ;) kokia gyvenama vieta pas tave CPR'e uzrasyta? gal lietuviska? :) o siaip pas tave Bi-kort.

Domai, del mazesnes fri kort, tai jei pradedi dirbt ne nuo metu pradzios, jie atskaiciuoja ten tuos menesius kuriasi nedirbai, as kai atvaziavau ir pradejau dirbt rugpjucio pabaigoj, tai fri korta paskaiciavo ~20 k dkk (metams buvoi ~42k dkk tuo laiku).
pas ji tikriausiai ta pati situacija, jei pradejo dirbt balandi
tai aš viską suprantu dėl atvažiavimo vėliau, bet man šitas keista, kad jo frikortas 13.173 yra, o dirba nuo balandžio ar kada.. Èia tokį gaut turėtum kai ketvirtadalis metų lieka, o ne kai daugiau nei pusę.. Arba tiesiog nematau kur jo frikort yra

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1591: 2011 Liepos 04, 00:17:03 »
Butent taip is manes ir skaiciuoja mokescius :) del gyvenamos vietos,tai tikriausiai bus LT nurodyta, nes pazymos agenturai reikejo:) dar kvailas klausymas ką Bi-kort reiskia?:) visiskai zalias as tuose Daniškuose mokesčiuose, bet stengiuosi viską išsiaiškinti po truputi, kad paskui nesklandumų nebūtų:)

jei tu turi CPR, turejai gaut ir tokia geltona kortele, tai joje yra nurodytas ir adresas :)
Bi-kort ir frikort, cia tiesiog skirtingas mokesciu skaiciavimas, bet visumoj gauni ta pati, tiesiog renkasi zmones kaip kam patogiau.
Frikort turbut geriau kai per metus nedaug uzdirbi.

Domai, neziurejau i ta lapa, tiesiog spejau, tai galiu ir klysti :)

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1592: 2011 Liepos 06, 12:59:38 »
ką turi omeny nieko nereikėjo mokėt? mokesčių nemokėjai? :D :D :D
nu nereikejo nieko moket ten kazkaip man nei cento neatskaiciavo... :) nes tipo per maza suma kad reiktu moket iki liepos ą reikejo susitvarkyti

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1593: 2011 Liepos 06, 16:58:53 »
norejau paklausti gal kas yra cia is horsenseno ar is arhuso iskilo problema..... sugedo mano elektriniai langai ir krc nusprendziau kad sugedeo rele kur po vairu stovi 240 numeriu. gal kas nors turit netycia nupirkciau :) siaip tai as samso saloj gal kas netycia atostogaut cia atvaziuotumet :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1594: 2011 Liepos 06, 17:14:18 »
Valukoni parasyk kokia tavo masina pirmiausiai, gal ir imanoma bus rast kokia ardoma panasia ;)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1595: 2011 Liepos 06, 17:39:55 »
norejau paklausti gal kas yra cia is horsenseno ar is arhuso iskilo problema..... sugedo mano elektriniai langai ir krc nusprendziau kad sugedeo rele kur po vairu stovi 240 numeriu. gal kas nors turit netycia nupirkciau :) siaip tai as samso saloj gal kas netycia atostogaut cia atvaziuotumet :)

tai geriau tu kelkis is samso salos liepos 30 pas mus i party :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1596: 2011 Liepos 06, 18:00:50 »
O kur tas party's bus? ?!? Gal reikia paskirt koki organizatoriu (egis!!! egis!!!), kad suziuretu mazdaug kiek zmoniu varytu, tada butu galima ziuretis ir kur varyt, nes jei susirinks 5zmones tai belekur galima daryt mega meeta :D

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1597: 2011 Liepos 06, 19:35:22 »
as, geriausiu atveju, diena su seimyna prisijungciau :) siaip dienos pasisedejima galima belekokiam parke padaryt su griliu ir kokiom pramogom (kortos, kamolio paspardymas, lekstes pametymas ir panasiai... :) )

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1598: 2011 Liepos 07, 22:27:02 »
as, geriausiu atveju, diena su seimyna prisijungciau :) siaip dienos pasisedejima galima belekokiam parke padaryt su griliu ir kokiom pramogom (kortos, kamolio paspardymas, lekstes pametymas ir panasiai... :) )

butent.

O kur tas party's bus? ?!? Gal reikia paskirt koki organizatoriu (egis!!! egis!!!), kad suziuretu mazdaug kiek zmoniu varytu, tada butu galima ziuretis ir kur varyt, nes jei susirinks 5zmones tai belekur galima daryt mega meeta :D

jo egis egis, kuris uz 2000 km :D :D jam lengviausia viska suziuret apvaziuot ir nusprest :P :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1599: 2011 Liepos 07, 23:15:35 »
Tu, kaip negyvenantis Dk, gali nesaliskai nusprest, kuriam mieste bent jau vyks meetas, tada mes spaustumem ten gyvenancius klubiecius del ploto :D Ne o jei rimtai, gal yra savanoriu kurie turi nemaza plota priimt nakvot zmoniu? Ir dar vienas klausimas- kiek musu susirinks, nes kol kas tik keli pasisakom kad dalyvausim ;)