Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 359861 kartus)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #1450: 2011 Gegužės 21, 21:16:31 »
kaip koks visazinis, jei turim kokiu klausimu, tai klausim taves, nes tu turetum zinoti :D
Pries pora sav. manoji vaziavo ten, bet jei kaip neaktualu, tai ir nepaziurejo.
Na bet svarbu, kad dabar zinom. Tai jau aisku, kur pirksim alu. Nors bet kokiu atveju daniskas alus pigesnis.

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1451: 2011 Gegužės 21, 21:40:47 »
nu lietuviskas gauans lietuviska kaina, tai labai normaliai sakyciau, o daniskas man atsibodo jau... lietuviska puse guvenimo geriau neatsibodo, o daniska pageri truputi ir pabosta... beje bandymo tikslai ragavau carlsberga lietuvoj, tai skonis tikrai skirias nuo danisko... daniskas man neskanus...

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1452: 2011 Gegužės 21, 23:49:27 »
nu lietuviskas gauans lietuviska kaina, tai labai normaliai sakyciau, o daniskas man atsibodo jau... lietuviska puse guvenimo geriau neatsibodo, o daniska pageri truputi ir pabosta... beje bandymo tikslai ragavau carlsberga lietuvoj, tai skonis tikrai skirias nuo danisko... daniskas man neskanus...

siaip sklinda gandai, kad lt alus stipriai suprastejo, del padidejusio eksporto ir nespejimo jo gaminti. Kazka girdejau, kad pradejo gaminti is kazkokiu koncentruotu milteliu, ar panasiai. Taigi nereiktu labai jau griebti ta lt alu. Bent ne ta pati populiariausia.
Kas liecia daniska alu, tai jis skiriasi ir nuo to kuris vokietijoj ir kuris danijoj. Cia patys danai pripazysta, bent as sunkiai suprantu, kaip toj pacioj gamykloj gaminamas alus, gali skirtis.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1453: 2011 Gegužės 22, 00:08:08 »
na lietuviskas carslbergas gaminamas Lietuvoj, svyturys licenzija turi, jis ir stipresnis :)
del to exporto nzn gali but, bet va isgeriau viena butelaiti svyturio is vokieciu (draugas parveze dovanu), tai normalus, bent jau nepastebejau jokio skirtumo :)
o snekant apie gandus tai va as esu girdejes, kad daniska alu gamina is milteliu, nes taip zymiai greiciau, bet kai pats to nemaciau tai ir negaliu nieko teigt :)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1454: 2011 Gegužės 22, 11:39:48 »
na lietuviskas carslbergas gaminamas Lietuvoj, svyturys licenzija turi, jis ir stipresnis :)
del to exporto nzn gali but, bet va isgeriau viena butelaiti svyturio is vokieciu (draugas parveze dovanu), tai normalus, bent jau nepastebejau jokio skirtumo :)
o snekant apie gandus tai va as esu girdejes, kad daniska alu gamina is milteliu, nes taip zymiai greiciau, bet kai pats to nemaciau tai ir negaliu nieko teigt :)

Tai taip pat tipo ir lietuviska gamina, nes nespeja. Todel ir kokybei atsiliepia.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1455: 2011 Gegužės 22, 11:53:02 »
beje bandymo tikslai ragavau carlsberga lietuvoj, tai skonis tikrai skirias nuo danisko... daniskas man neskanus...

O mes sefam parvezem lietuvisko Carlsbergo, tai sake nesiskiria skonis ir labai dziaugesi tuo dideliu buteliu :D Ei, ar tiesa, kad jau kita savaite tie visi reidai aplink Aarhusa baigsis?

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1456: 2011 Gegužės 22, 12:31:46 »
na nzn, as danisko carlsbergo nemegstu, o lietuviskas skanus :) o ir laipsniu skirtumas DK-4,6 ar 4,7 lietuviskas-5,2 :)

kas del akciju, tai manau cia jos pastoviai bus laikas nuo laiko :) nebent save nuramint nori, kad baigsis...

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1457: 2011 Gegužės 22, 14:06:43 »
sveiki. klausimeli toki turiu del danyu policijos :) ar jie labai prikabus del auto isvaizdos? nes draugo automobilio kapotas siek tiek ilenktas nes i stulpa buvo ziema atsiremes ir db jis atsilenke ten truputi bet matosi kad negrazus tas kapotas.... ir jei pakeitus kaip del spalvos ten jie labai prisiknisineja? dekui

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1458: 2011 Gegužės 22, 14:11:05 »
Jei su lt numeriais, nemanau kad butent del kapoto turetu jis bedu :D O siaip del reidu tai ne vienas danas sake, kad si savaite paskutine bent musu komunoj, kai taip skatas visus is eiles semia, aisku jie ir toliau dirbs savo darba, bet taip kaip seniau, t.y. ne taip intensyviai

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1459: 2011 Gegužės 22, 16:16:20 »
nesibaigs jokie reidai. snekejau su bose - sake kuo toliau tuo griezciau bus. sake ryt duos kazkoki straipsni su naujienom dk kur smulkiai aprasyta imigrantu tema. be to vienas dalykas gal ir neblogas - danai prades samdytis labiau imigrantus, nes dabar bus istatymas, kuris imonem, samdanciom uzseniecius leis grazintis apie 20% mokesciu, kuriuos imone sumoka valstybei. tiksliai nezinau uz ka ir kaip, ryt pasakysiu ;)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1460: 2011 Gegužės 22, 16:56:00 »
nesibaigs jokie reidai. snekejau su bose - sake kuo toliau tuo griezciau bus. sake ryt duos kazkoki straipsni su naujienom dk kur smulkiai aprasyta imigrantu tema. be to vienas dalykas gal ir neblogas - danai prades samdytis labiau imigrantus, nes dabar bus istatymas, kuris imonem, samdanciom uzseniecius leis grazintis apie 20% mokesciu, kuriuos imone sumoka valstybei. tiksliai nezinau uz ka ir kaip, ryt pasakysiu ;)

kazkaip netikiu, kad del imigrantu taip bus, gal kazka netaip supratai, gal jei danus samdys, tada sugrazins mokescius. Kazkaip man cia keistai, kad taip del emigrantu stengsis.

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1461: 2011 Gegužės 22, 18:32:30 »

kazkaip netikiu, kad del imigrantu taip bus, gal kazka netaip supratai, gal jei danus samdys, tada sugrazins mokescius. Kazkaip man cia keistai, kad taip del emigrantu stengsis.

as sakau ta ka man sake, ryt pasiklausiu tiksliau :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1462: 2011 Gegužės 23, 17:51:23 »
kazka sian inete uzmaciau kad danai svarstys kazkoki tai plana kaip uzsienieciai gali gelbet ju ekonomika, tai gal egio zinios ir nemeluoja, bet cia vyriausybeje tik pokalbiu etape viskas :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1463: 2011 Gegužės 23, 21:22:00 »
Vienas dalykas, tos ju ekonomikos kaip ir nelabai reikia gelbet, nes gyvena jie tikrai neblogai, kitas dalykas, kad ta ekonomika ir taip jau laikosi ant juodadarbiu emigrantu :D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1464: 2011 Gegužės 23, 21:33:08 »
cia mums atrodo kad nieko nereikia gelbeti, bet jie "roges ruosia ziema", todel ir gyvena gerai, ne taip kaip lt. gerai kol gerai, o kai visiskas batas, tada jau verkia, kad reikia kazka daryti.
Ir tikrai ne ant emigrantu si salis laikosi. Tik aisku, gal darys kazkokius navarotus, kad is ju isspausti daugiau vasko.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1465: 2011 Gegužės 23, 22:05:10 »
Vienas dalykas, tos ju ekonomikos kaip ir nelabai reikia gelbet, nes gyvena jie tikrai neblogai, kitas dalykas, kad ta ekonomika ir taip jau laikosi ant juodadarbiu emigrantu :D

tai kad mums cia algos kosmines atrodo, nereiskia kad cia viskas gerai pas juos... gaisras visiskai teisus, visa laime kad kolkas, tai musu neliecia, o siaip esu girdejes prognozes, jog cia dar max 5 metai ir danam bus labai sunku, jei nieko nekeis, nes siaip jie leidzia pinigus belekaip, skolinasi belekiek (cia apie vyriausybe sakau - pacia sali)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1466: 2011 Gegužės 23, 22:50:12 »
na siaip nemanau, kad jems bus labai sunku. Nes jie turi tokias pasaulines kompanijas, apie kurias mes net svajoti negalime, nors viena tureti. Kalbu apie Carlsberg, Maersk ir t.t. Cia pries pora dienu su vienu danu kalbejau, tai parode jis man, prie Alborgo, didele kompanija, kuri cementa gamina, ir net gamyklas, kurios gamina cementa. Sake labai sekminga.
Tai isivaizduojat kiek pinigu tokios kompanijos surenka is pasaulio i pacia Danija? Va jums ir geros ekonomikos receptas.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 23, 22:51:51 sukūrė gaisras »

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1467: 2011 Gegužės 24, 08:11:33 »
na siaip nemanau, kad jems bus labai sunku. Nes jie turi tokias pasaulines kompanijas, apie kurias mes net svajoti negalime, nors viena tureti. Kalbu apie Carlsberg, Maersk ir t.t. Cia pries pora dienu su vienu danu kalbejau, tai parode jis man, prie Alborgo, didele kompanija, kuri cementa gamina, ir net gamyklas, kurios gamina cementa. Sake labai sekminga.
Tai isivaizduojat kiek pinigu tokios kompanijos surenka is pasaulio i pacia Danija? Va jums ir geros ekonomikos receptas.

nepamirskim ir turbut paties didziausio danu pasididziavimo Danfoss, kuriuo giriasi kur ir kada tik netingi jie :D

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1468: 2011 Gegužės 25, 22:05:46 »
Danfoss kas cia toks? :V

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1470: 2011 Gegužės 26, 00:54:27 »

Kol i Danija neatvykau, tai irgi apie ji nezinojau, bet cia tai ant kiekvieno kampo ji kisa, univere kur kokius pavyzdzius pasakoja, tai kokiu 70% apie danfoss  :f

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1471: 2011 Gegužės 26, 01:02:49 »

Kol i Danija neatvykau, tai irgi apie ji nezinojau, bet cia tai ant kiekvieno kampo ji kisa, univere kur kokius pavyzdzius pasakoja, tai kokiu 70% apie danfoss  :f
gera firma.l. kokybiska produkcija gamina.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1472: 2011 Gegužės 26, 01:05:00 »

gera firma.l. kokybiska produkcija gamina.

Apie pacia imone ir jos produkcija as tikrai nieko blogo nesakau :)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1473: 2011 Gegužės 26, 17:33:01 »
kodel lt nera kokios panasios pasaulines imones?

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1474: 2011 Gegužės 29, 12:32:54 »
miegam Danija?