Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 360037 kartus)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #1425: 2011 Gegužės 19, 20:06:11 »

arba lisco.lt :) ten irgi kai buna akcijos rodo.

gali but, nesinaudojau :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1426: 2011 Gegužės 19, 20:07:32 »
kazkas gal keliaujat sausuma i lietuva birzelio 14-19 dienomis ?

ne i tema, bet - paziurejus dabartines kelto kainas (jei imama kajutej lova) tai sausuma ir belieka tik vaziuoti :D dviese - apvalus tukstantukas, kai su saliarka telpi i 400 - 500 lt :)
JOKIU KAJUCIU NEIMI.PASIIMI MIEGMAISI.IR ISSIMIEGI ANT ZEMES BENDROJE .LISCO MAXIMOJE NET ANT PRIPUCIAMU MIEGA.OPTIMOJE VIETOS MAZOKA.BET MIEGMAISIUI UZTENKA.ARBA DADEDI ADMINISTRATORIUI STASI IR GAUNI LOVA. :)

tai kad vistiek matematika ne kokia: 2 x 140 uz sedimas vietas, masina ten 240 man rods ir dar miegot kaip suniui ant zemes - nematau prikolo :D su dizeliu vistiek pigiau. o su a8 uz kaina kuri gaunasi imant kajute, namo parsinesu per 13 valandu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=2Olb_ZgiEkU

ne į temą, čia dugnas nuspaustas ar dar ne? koks vmax, gal teko bandyti? :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1427: 2011 Gegužės 19, 20:10:35 »
kazkas gal keliaujat sausuma i lietuva birzelio 14-19 dienomis ?

ne i tema, bet - paziurejus dabartines kelto kainas (jei imama kajutej lova) tai sausuma ir belieka tik vaziuoti :D dviese - apvalus tukstantukas, kai su saliarka telpi i 400 - 500 lt :)
JOKIU KAJUCIU NEIMI.PASIIMI MIEGMAISI.IR ISSIMIEGI ANT ZEMES BENDROJE .LISCO MAXIMOJE NET ANT PRIPUCIAMU MIEGA.OPTIMOJE VIETOS MAZOKA.BET MIEGMAISIUI UZTENKA.ARBA DADEDI ADMINISTRATORIUI STASI IR GAUNI LOVA. :)

tai kad vistiek matematika ne kokia: 2 x 140 uz sedimas vietas, masina ten 240 man rods ir dar miegot kaip suniui ant zemes - nematau prikolo :D su dizeliu vistiek pigiau. o su a8 uz kaina kuri gaunasi imant kajute, namo parsinesu per 13 valandu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=2Olb_ZgiEkU

ne į temą, čia dugnas nuspaustas ar dar ne? koks vmax, gal teko bandyti? :D

nenuspaustas visiskai iki galo, nes manevruoti teko, cia ne pilnas video, nes meciau fotoaparata is ranku, nebelabai kiausiai laike dar vairuot ir filmuot. toliau keliau iki palei spidometra 275, i navigacija laiko paziuret nebuvo, pradejo padangom smirdet :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1428: 2011 Gegužės 19, 20:12:57 »
smagu :) Spėju su a8 275 važiuoti toks pats jausmas kaip su silke 200

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1429: 2011 Gegužės 19, 23:19:01 »
abejoju, ar rasit akciju vasaros metu. kiek zinau, tai jei nori su keltu keltis, jau turetum buti laimingas, kad bilieta gausi :D maciau tokiu zmoniu, kurie atvaziavo i Kyli ir norejo nusipirkti bilieta vietoj :D :D :D spekit kas buvo?

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1430: 2011 Gegužės 20, 00:05:13 »
abejoju, ar rasit akciju vasaros metu. kiek zinau, tai jei nori su keltu keltis, jau turetum buti laimingas, kad bilieta gausi :D maciau tokiu zmoniu, kurie atvaziavo i Kyli ir norejo nusipirkti bilieta vietoj :D :D :D spekit kas buvo?

apsisuko, gryzo i Scandinavian Park, nusipirko 9 dezes Carsbergo ir 3 x 1.5 litro Jelcin ?

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1431: 2011 Gegužės 20, 11:54:35 »
o blin, ka tu cia smulkiai viska susakei :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1432: 2011 Gegužės 20, 16:42:03 »
Su keltu kelemes sia savaite, tai 2 zmones+masina+kajute be lango apie 1200lt kainavo, bet bent pailsi per kelione... O i Lt savo chodu teko vaziuot, biski masina pagedo vidury Lenkijos bet aciu dievui datraukem :) O mentai siaucia dabar, SKATas net mano kaime trinasi (su juodu nezymetu passatu), danai visi net persisuka kai pravaziuoji, gal cia jiem kur pranesta, kad jei pamatai ne daniska masina skambint mentams?

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1433: 2011 Gegužės 20, 18:19:33 »
Su tais skatais, tai vakar pasakojo kolega lietuvis, gavo laiska is ju kad ateik pasikalbet del masinos. Nors ta masina ir ne ant jo registruota, niekur nieko neprisidirbo kad ji butent pasizymetu su ta masina.. Lieka variantas tik kad kazkas iskunde

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1434: 2011 Gegužės 20, 18:24:39 »
Su tais skatais, tai vakar pasakojo kolega lietuvis, gavo laiska is ju kad ateik pasikalbet del masinos. Nors ta masina ir ne ant jo registruota, niekur nieko neprisidirbo kad ji butent pasizymetu su ta masina.. Lieka variantas tik kad kazkas iskunde
maniske tai sugedo neseniai kaip buvau atostogose.3 dienos iki isvaziavimo.tai pardaviau nahrien.sedziu be auto dabar.bet ziuriu kad gerai padariau.kad be masinos gryzau.nors norejau kita ivaldyt ir gryzt.tik kad bele ko nesinori pirkt. ff

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1435: 2011 Gegužės 20, 18:26:04 »
tegul sako kad nieko neturiu nieko nežinau arba išvis ignoruoja kvietimą

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1436: 2011 Gegužės 20, 18:29:10 »
Su keltu kelemes sia savaite, tai 2 zmones+masina+kajute be lango apie 1200lt kainavo, bet bent pailsi per kelione... O i Lt savo chodu teko vaziuot, biski masina pagedo vidury Lenkijos bet aciu dievui datraukem :) O patruliai siaucia dabar, SKATas net mano kaime trinasi (su juodu nezymetu passatu), danai visi net persisuka kai pravaziuoji, gal cia jiem kur pranesta, kad jei pamatai ne daniska masina skambint patruliams?

kokiam rusy saviske laikai paslepes , kad skatas dar nepagavo ?  :V

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1437: 2011 Gegužės 20, 18:51:52 »
Su keltu kelemes sia savaite, tai 2 zmones+masina+kajute be lango apie 1200lt kainavo, bet bent pailsi per kelione... O i Lt savo chodu teko vaziuot, biski masina pagedo vidury Lenkijos bet aciu dievui datraukem :) O patruliai siaucia dabar, SKATas net mano kaime trinasi (su juodu nezymetu passatu), danai visi net persisuka kai pravaziuoji, gal cia jiem kur pranesta, kad jei pamatai ne daniska masina skambint patruliams?

is kur zinai kad skatas? jie gi nei svytureliu, nei teises stabdyti neturi :)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1438: 2011 Gegužės 20, 23:10:43 »

is kur zinai kad skatas? jie gi nei svytureliu, nei teises stabdyti neturi :)

islavinta lietuvio aklis :D :D :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1439: 2011 Gegužės 21, 00:47:23 »
Kaimynus gi pastabde, tiksliau ciut ne uzblokavo masina prie parduotuves issoko ir laba diena... Gerai kad tie turejo leidima (tiesa nesenai pasibaigusi) ir issivarte nes sake issiunte popierius naujam leidimui gaut... Bandysiu ir as leidima gaut, bent 3men pratempciau, o jei ne tai busiu doras pilietis ir registruosiu masina... O po to kaip nedoras pilietis bandysiu parduot masina uzsimetes nevaikiskai :D Nu bet pradziai reik bandyt gaut leidima bent porai menesiu...

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1440: 2011 Gegužės 21, 10:30:54 »
jau bandei skaiciuoti, kiek registracija tavajai kainuos?

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1441: 2011 Gegužės 21, 11:31:27 »
jau bandei skaiciuoti, kiek registracija tavajai kainuos?

speju kokia 55-70 k dkk :)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1442: 2011 Gegužės 21, 12:18:25 »
priklausomai kokie metai ir rida. Cia pagrindiniai dalykai. Na siaip as nezinau tikslaus modelio ir variklio.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1443: 2011 Gegužės 21, 15:46:21 »
Bandziau skato puslapi ta skaiciuokle, bet nieko man ten nesigavo... Siaip jei kaip Mariau sakai 55-70k tai dar nebaisiai, nes va kiek pasiklausineju, visi danai uz panasiu metu passatus ir 3erius virs 100k sumokeje mokesciu... Bandysiu pradziai leidima gaut, jei ne tada kazkaip suksimes, nes vakar netoli mano kaimo mentai su mocais visas masinas is eiles stabde... Toks geras oras taip noretusi kazkur is namu islyst, isvaziuot, o dabar... Gaisrai, kokiam tu miestely gyveni sakei?

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1444: 2011 Gegužės 21, 17:27:48 »
As Lystrup esu.
Kokia masina tiksliai turi, metai, variklis ir t.t. pasakysiu mazdaug kiek reikes moketi mokesciu.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1445: 2011 Gegužės 21, 18:35:48 »
beje vokietyjoj rusu pardoj svyturio atsirado ;) extra it baltas.. kaina ~6 dkk :D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1446: 2011 Gegužės 21, 18:57:20 »
beje vokietyjoj rusu pardoj svyturio atsirado ;) extra it baltas.. kaina ~6 dkk :D

o va cia gera naujiena :)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1447: 2011 Gegužės 21, 19:12:56 »

tai kad neitin cia naujiena, jau pries pusmeti maciau ji ten :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1448: 2011 Gegužės 21, 19:41:20 »

tai kad neitin cia naujiena, jau pries pusmeti maciau ji ten :)

tai ko tyli ple subine uzraukes? :D sian pirma kart draugas pasake, viena ir atveze dar, ir panasu, jog dauguma lietuviu, bent arhuse to nezinojo ;)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1449: 2011 Gegužės 21, 20:52:04 »
kad niekas neklause :D O siaip pats kazkaip nejauciu jokio prisirisimo prie svyturio, tenkina mane ir tuborg, calrsberg :))
Sonderyje visi kas turi masinas laksto i ta flensburga, tai ir zino kas kur ten, o jum kai is toliau, tai manau reciau vazinejat :)