kadangi man audi visiskai ne prie sirdies, tai as apie jas nieko nzn
Citata iš: Domas 2010 Lapkričio 26, 14:05:12 važiuoji ant posūkio, blymt ant šono geriau jau bulka kokia tikraina sirdziai neisakysi.daugelis tik i metus ziuri.duok tam inkilui paskutines nuo konvejerio nuvaziavusios bulkos metus.tai ta suzuki 2 kartus butu jau perdirbta kaip metalo lauzas .nezinau kur jus ju ieskot.bet yra ir nebrangiu B3-B4.prisipazinsiu as ju gyvu nemaciau .bet uz 15000 jau galima ivaldyti.nes audinei metai mazai ka reiskia.daugiau kaip ji buvo eksploatuota.na pvz. http://www.bilbasen.dk/brugt-bil/forhandler/Audi-80-2,0-Avant-5d_ID261405754.htm .gal tik motoriukas galetu galingesnis but.daugiau nematau ko knistis prie jos
važiuoji ant posūkio, blymt ant šono geriau jau bulka kokia tikrai
toks klausimelis,a cia danijoj galima su dygliuotom padangom vazinetis,nes ne vienos daniskos masinos su dygliais kolkas nemaciau :/
kaip sniego ka jauciu apie puse metro priverte smagu paziurieti kaip tie kausai su vasarinem padangom vaziuoja
nu jo tik keista julandose pirmiau priversdavo sniego dabar mums kliuvo pries 10min koki buvau lauke dar koki 15cm pavare reiks ritoj viel kasti
jo sekasi jei taip drebs neaisku kaip i darba pirmadeni reiks nuvaziuoti kelius kaime pradeda valyti nuo 6.30 kazkur o i darba isvaziuoju 5.30 nu bet matysim prasimusim gal ain kablukas kaip tankas
pasaka orai kad tik issilaikytu iki kaledu.
tai nors dvi ziemines nusipirk kainos tikrai nekosmosas
Citata iš: gaisras 2010 Lapkričio 27, 21:20:07 pasaka orai kad tik issilaikytu iki kaledu.baik varazint .nes man namo mint su vasarinem reikia.tai kad sniegas man ne draugas
netoli 12km kazkur. Neee tegul patys prasivalo.O seip dabar tik koki menesi nuo 5-6 darbas prasideda duoda truputi virsvalandziu uzsidirbti.