Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 340651 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #525: 2010 Spalio 22, 10:48:13 »
Sveiki, gal kas galit pasiulyt bet kokio darbo ? :) esu dirbes prie statybu bet domina ir kitokie, skolingas neliksiu  :)
sunku tau kuo padeti . negaleciau rekomenduot ko nepazystu visai.siaip bandyk per draugus .kas tave pazysta.ir gali galva det uz tave.bandyk grezt intika.man pasiseke lengvai.
na as greziu intika, draugai irgi yra klausinejami, bet kur kiti draugai dirba yra tokia chebra su kuria nedirbciau tai galimybes ribotos, domina darbas, o ne baliavojimas ten nuo algos iki algos, o jei ne paslaptis kur pats dirbi ir ka ?  :)
na jei nebijai kuku.studentu (pagalbiniu)gali nesunkiai isidarbint.alga apie 1000 e i rankas.3 sav. atgal buvo vieta.ten internacionalinis kolektyvas.lietuviai.latviai ir t.t.
bet tai baisus darbas pas tave ten, pvz jei reiketu kokia kiaule papjaut :S nebent ten tas tavo darbas yra toks ne apie koki galvoju kalbu apie seklinima,   ?!?geriau jau man atrodo kokius meslus vest lauk :D